Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس نجفی با اشاره به اینکه تمامی دادرسی های اطفال با حضور مشاورین انجام می شود، اظهار کرد: یکی حوزه های فعالیت دسگاه قضایی، توسعه کمی و کیفی مشاوره خانواده است و تلاش میکنیم که حتی الامکان در دعاوی خانوادگی از نظر مشاوران استفاده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان؛ عباس نجفی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در جمع اصحاب رسانه گفت: رسانه ها نقش فعالی در نقل آموزه های اجتماعی

دارند و در اقناع و آسیب های اجتماعی نقش بسزایی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تعدد جرائم، عدم استفاده از شیوه های نوین یکی از چالش های اساسی است و قوه قضاییه تکالیفی را برای پیشگیری از وقوع جرم دارد.

نجفی با بیان اینکه در هفته قوه قضاییه که مزین به شهید بهشتی است، اقدامات خوبی صورت می گیرد، اظهار کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم توانسته روند خوبی در جرایم داشته باشد و ۱۲ برنامه در طول سال در حال

اجراست.

معاون اجتماعی دادگستری کل استان همدان افزود: گستردگی حوزه پیشگیری از وقوع جرم بالاست و تعامل بالایی را می طلبد، بر همین اساس تلاش داریم بتوانیم در انتقال مفاهیم و آگاهی بخشی گام های موثری برداریم.

وی ادامه داد: یکی از تکالیف دستگاه قضایی، پیشگیری از جرایم و دعاوی است که دستگاه قضا به نوع ماموریتی که دارد متولی این موضوع است و با همکاری سایر دستگاه ها بر این موضوع تاکید شده است.

نجفی افزود: پیشگیری از جرم امری فراقوه ای است و همه باید دست به دست یکدیگر بدهند تا هم پوشانی داشته باشند و مطالبه گری بهتری در این خصوص صورت گیرد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با اشاره به اقداماتی که در مجموعه اجتماعی انجام می شود، عنوان کرد: قریب به ۴۵ برنامه از جمله برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف برای زندانان و خانواده های آن

ها را داشتیم. در سال گذشته نیز ۱۲ کارگاه کارگاه اصلاح با حضور ۳۲۰ نفر ایجاد شد.

وی بیان کرد: تفاهم نامه هایی با بخش خصوصی منعقد شده که افرادی فاقد شغل، بتوانند دارای شغل مناسبی بشوند.

نجفی با اشاره به عملیاتی شدن و به کارگیری مشاورین اطفال در دادگاه های اطفال تاکید کرد: پرونده ای نداریم که بدون مشاوره اطفال انجام شود. اطفال و نوجوانان بزهکار نیز توسط نهادهای حمایتی و مردمی نیز حمایت می

شوند.

معاون اجتماعی دادگستری کل استان همدان اضافه کرد: در سال گذشته همه دادرسی های اطفال با حضور مشاورین انجام شده است و یکی دیگر از حوزه ها توسعه کمی و کیفی مشاوره خانواده است که در دعاوی خانوادگی از

نظر مشاوران استفاده شود.

وی گفت: مرکز ملاقات مهر برای زوجینی است که متارکه کردند و برای دیدن فرزندان مجبور بودند در کلانتری حضور پیدا کنند که ای کار با آموزه های ما هم خوانی نداشت؛ لذا این مرکز در دو قسمت برای ملاقات فرزندان احداث شده

است.

نجفی ادامه داد: در حوزه تولید محتوا، کارگاه های بسیاری ایجاد شده است. ما نباید در ارتباط با جرایم خشن، به افراد برچسب بزنیم؛ چرا که تهدید جدی برای اجتماع خواهند شد.

وی گفت: یکی از اقدامات در سال جدید ایجاد کارگاهای اموزشی مستعدین تحول است که برای افرادی طراحی شده که دوره محکومیت را طی کرده اند و ما به جد در به کارگیری این افراد تلاش داریم.

نجفی در پایان گفت: تغییر کاربری اراضی یکی از مشکلات است و اولین نکته این است که قانون حفظ کاربری ما پاسخگوی نیازهای مردم ما نیست و اگر نتوانیم قالب و چارچوب مشخص دهیم دچار مشکلات می شویم؛ لذا باید

بازنگری جدی در این قانون ایجاد شود و ساز و کار مناسب دیده شود.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دادگستری کل استان همدان پیشگیری از وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن مددی دادستان عمومی و انقلاب استان البرز با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد گفت: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایار خان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با اعلام اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، اضافه کرد: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بودند، اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

وی با اعلام اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات، ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است و با اشاره به اقدامات قانونی انجام شده اظهار داشت: در این عملیات تفکیک، قطعه بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و همچنین موارد متعددی اعم از ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با یادآوری دستاوردهای سند تحول و تعالی در پیگیری از جلوگیری تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» نیز با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و قطعاً اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نمی‌دهیم.

کد خبر 6090651

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ