Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، در نشستی که با حضور مدیران کل فناوری اطلاعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، چالش‌های دستگاه‌های تابعه این وزارتخانه در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

در این رویداد، محمود خالقی دخت، معاون امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات به تبیین چگونگی خدمات قابل ارایه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در قالب برنامه‌های فوری، میان مدت و بلند مدت در حوزه نظام پیشگیری و مقابله با حوادث فضای مجازی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی‌دخت، هدف از برگزاری این نشست را اجرای تکالیف قانونی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظام پیشگیری و مقابله با حوادث فضای مجازی اعلام و تاکید کرد نتایج حاصل از این اقدام ها به کمیسیون عالی امنیت مرکز ملی فضای مجازی ارائه خواهد شد.

وی به لزوم هماهنگی جهت برگزاری جلسات تخصصی و دریافت اطلاعات کامل ستاد و دستگاه‌های تابعه وزارت عتف در حوزه امنیت تاکید کرد و گفت: در پی دور اول نشست‌هایی که در ماه پایانی سال گذشته با اغلب دستگاه‌های غیرزیرساختی برگزار کردیم، معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات، برگزاری جلسات دور دوم با هفت وزارت‌خانه دیگر شامل وزارت‌خانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، میراث فرهنگی، دادگستری و رفاه، کار و تامین اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده است و به طور نظام‌مند به آن خواهد پرداخت.

مدیران فناوری اطلاعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست ضمن ارایه چالش های دستگاه متبوع در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات، روش های پیشنهادی خود برای سنجش وضعیت امنیت دستگاه‌ها و تحقق سطح قابل پذیرش امنیت، ارایه کردند. در خاتمه این جلسه، تاکید شد که جلسات کارشناسی به صورت جداگانه برای هر دستگاه برگزار شود.

کد خبر 5525034

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان فناوری اطلاعات ایران محمود خالقی فضای مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری حکمرانی فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری فناوری فضایی گوگل امنیت اطلاعات صندوق نوآوری و شکوفایی اینترنت فضای مجازی باتری لیتیومی زلزله امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی