Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از اینساید ای‌ویز، این خبر غافلگیرکننده تنها چند هفته پس از آغاز تولید در دوم ژوئن ۲۰۲۲ منتشر شد.

طبق گزارش رسانه‌ها از آلمان، این شرکت با باتری‌های این نسخه مشکل دارد.

این شرکت به مشکلات کیفی باتری‌های ID اشاره کرده است. طبق گزارش آلگمین زایتونگ، تعدادی سلول/ماژول معیوب از یک تامین‌کننده جدید وجود دارد که باعث توقف تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات غیر رسمی می‌گوید که عملکرد باتری کمتر از هدف در نظر گرفته شده است؛ از جمله افت ولتاژ که بر برد وسیله نقلیه تأثیر می‌گذارد.

تعطیلی خط تولید فعلا برای یک هفته در نظر گرفته شده است.

این مدل از فولکس‌واگن طبق گزارش‌ها، تنها مدلی است که باتری‌هایش از این تامین‌کننده جدید نامشخص دریافت می‌شود. در مورد مدل‌های دیگر که مبتنی بر MEB (باتری الکتریکی ماژولار) هستند، نباید مشکلی وجود داشته باشد، زیرا آنها به باتری‌های سایر سازندگان مجهز هستند.

سخنگو شرکت در این خصوص می‌گوید: «این یک سلول باتری جدید از یک تامین‌کننده متفاوت است که در حال حاضر فقط در ID.Buzz استفاده می‌شود. بنابراین، فقط تولید در هانوفر تحت تأثیر قرار می‌گیرد و نه کارخانه‌های دیگر.»

انتظار می‌رفت باتری‌های این تامین‌کننده جدید بعدا در سایر مدل‌های مبتنی بر MEB نیز استفاده شوند.

از سوی دیگر، داشتن یک پلتفرم MEB به سازنده آلمانی این امکان را می‌دهد که به سرعت به باتری‌های ثابت‌شده از تامین‌کنندگان فعلی حرکت کند، زیرا ماژول‌ها استاندارد شده هستند.

فقط حدود ۵۰۰ فولکس واگن ID. Buzz تاکنون تولید شده است، اما هنوز هیچ کدام به مشتریان تحویل داده نشده‌اند. بدین ترتیب احتمالا بتوان مشکل کیفیت را در داخل ناوگان نسبت کوچک حل کرد.

شرکت «خودروهای تجاری فولکس‌واگن» در نظر دارد تا ۱۵ هزار دستگاه از این مدل را تا پایان امسال تولید کند. برنامه تولید ID. Buzz سالانه ۱۳۰ هزار دستگاه است.

کد خبر 686500 برچسب‌ها خودرو - جهانی باتری خودروی برقی آلمان شرکت‌ خودروسازی فولکس خودرو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی باتری خودروی برقی آلمان شرکت خودروسازی فولکس خودرو تامین کننده فولکس واگن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد و هزینه‌های شرکت برق تراز نبوده و از نظر اقتصادی این نهاد با مشکلات درآمدی روبرو است.

ابوالفضل ابوترابی، امروز(شنبه، هشتم اردیبهشت ماه) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکت برق استان اصفهان، اظهار کرد: درآمد وزارت نیرو از فروش تولید برق نسبت به هزینه‌های تأمین این انرژی بسیارکم بوده و این موضوع باعث شده تا ناترازی ایجاد و در مسیر کار با مشکل روبرو شوند.

وی معتقد است شرکت برق به یک نهاد ورشکسته تبدیل شده چراکه در تأمین هزینه‌ها با مشکل روبرو است و همین موضوع مانع از راه‌اندازی نیروگاه‌ها و توسعه خدمات می‌شود.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس ادامه داد: حل مشکل تأمین برق کشور نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت اقتصادی و چشم‌انداز روشن برای این حوزه بوده تا علاوه بر تأمین هزینه‌ها مشکل بخش‌های اقتصادی و خانگی رفع شود.

وی با بیان اینکه شهرک‌های جدید صنعتی و اقتصادی در کشور ایجاد شده‌اند، افزود: برق مورد نیاز آن‌ها باید توسط وزارت نیرو تأمین شود.

ابوترابی مشارکت بین فعالان صنعتی در احداث پست‌های برق‌رسانی و تولید انرژی پاک را مهم خواند و یادآور شد: وزارت نیرو باید زمینه‌های مشارکت و همکاری‌ها را فراهم کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شهرک‌های جدید صنعتی در تیران و کرون و توسعه کشت گلخانه‌ای در این منطقه تصریح کرد: ۱۲۰۰ مورد درخواست مراکز تولیدی اقتصادی در بخش صنایع و کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که بر اساس برآورد اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به اعتقاد این نماینده مجلس وزارت نیرو در یک مقطع زمانی کوتاه‌مدت قادر به تأمین آن نیست و حل این مشکل با مشارکت تشکل‌های صنفی مرتبط با صنایع و کشاورزی قابل رفع خواهد بود.

ابوترابی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های انرژی غیرقابل‌ انکار است، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از دانش‌های نوین در تولید و مصرف بخش زیادی از کمبودها را جبران می‌کند از این رو شرکت‌های نیرو و گاز باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟