Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: به دنبال این هستیم که بسیاری از معتادان متجاهر در خانواده درمان شوند و نیازی به اردوگاه و کمپ نباشد، به همین دلیل موضوع پابندهای الکترونیکی برای ما اهمیت دارد.

به گزارش ایران اکونومیست از ستاد مبارزه با موادمخدر، محمد جمالو روز دوشنبه در نشست تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز نوآوری در مجموعه فرهنگی شقایق اظهار داشت: برای بسیاری از مشکلات ما راهکارهایی وجود دارد که به دلیل برخی فرآیندها دچار سقف شیشه‌ای شده‌ایم و این می‌تواند اجازه تغییر را ندهد؛ بنابراین یک خانه خلاق نوآوری را راه‌اندازی کرده‌ایم و به دنبال این هستیم که به یک راه‌حل مشترک برای کمک به حوزه اعتیاد برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اصولاً تغییر با یک لشکر رخ نمی‌دهد بلکه می‌تواند با یک یا چند نفر این تغییر شکل بگیرد و در ستاد مبارزه با موادمخدر به دنبال آن هستیم که خروجی‌های مطلوبی را به دست آوریم. در این نشست نیز به دنبال ایجاد زیست‌بوم نوآوری مبارزه با موادمخدر و استفاده از تمامی ظرفیت‌های نوآوری در این حوزه هستیم.

جمالو گفت: این اتفاق از سال گذشته طی تفاهم ستاد مبارزه با موادمخدر و معاونت علمی ریاست جمهوری مرکز نوآوری یاریگران زندگی به جریان افتاد که مقرر شد طرح‌هایی که به این مرکز می‌آیند پس از بررسی و تایید تا سقف یک میلیارد تومان مورد حمایت قرار ‌گیرند.
 معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر یادآور شد: در حوزه پیشگیری به دنبال باورمندی هستیم، این مکانیسم‌های باورمندی از طریق استارتاپ‌ها و جوانان انجام می‌شوند.

فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه موادمخدر 
دبیر ستاد فن‌آوری‌های معاونت علمی ریاست‌ جمهوری نیز در این نشست بر نقش مهم شرکت‌های دانش بنیان در مبارزه با موادمخدر دانشگاه‌ها و محیط‌های آکادمیک در حل مشکلات حاشیه‌ شهرها تأکید کرد.

پرویز کرمی اظهار داشت: ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان، یک هزار و ۶۰۰ شرکت خلاق، ۷۵ خانه خلاق نوآوری، ۹ کارخانه نوآوری و در کنار این‌ها صندوق‌های پژوهش‌های فناوری و بنیاد علمی نخبگان در حوزه مقابله موادمخدر در حال فعالیت هستند و در کنار این‌ها نیز نیروی‌های جوانی در حوزه مبارزه با اعتیاد در حال تلاش و فعالیت‌ هستند.

وی بر نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در حل مشکلات حاشیه‌ شهرها تأکید کرد و افزود: اگر دانشگاه‌ها وارد حاشیه‌ شهرها نشوند و به موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود نکنند، عملا ساختار برای مقابله آسیب‌های اجتماعی نخواهیم داشت.

دبیر ستاد فن‌آوری‌های معاونت علمی ریاست‌ جمهوری ادامه داد: تا پیش از تأکید مقام معظم رهبری، دولت‌ در سال‌های قبل اهتمام چندانی به تولید دانش‌بنیان نداشت اما از زمان نام‌گذاری سال جدید به شعار «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی» دولت‌ توجه بیشتری نشان داده است.

ایران در کنار بزرگترین تولیدکننده تریاک در جهان است 
ناصر اصلانی معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر نیز گفت: طبق شعار امسال که از سوی رهبری اعلام شده است، باید تلاش خود را بر اساس تحقق آن به کار ببندیم که در این صورت توفیقاتی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ایران نه کشت می‌کند و نه تولیدکننده است اما در کنار بزرگ‌ترین تولیدکننده تریاک جهان قرار دارد، تصریح کرد: نیازهای فناوری در موضوعات جرائم موادمخدر و آسیب‌های آن باید به‌درستی تبیین شود، قصد داریم نقشه راهی را ترسیم کنیم و انتظار است که در پنل های تخصصی این راهکارها بررسی شوند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پرویز کرمی ، معتادان متجاهر ، دانش‌بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرویز کرمی معتادان متجاهر دانش بنیان ستاد مبارزه با موادمخدر دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان زنجان گفت: بحث تامین مالی پروژه‌های نوآورانه و مجموعه‌های دانش‌بنیان وظیفه و رسالت توسعه صندوق‌های پژوهش کشور و در رأس آن‌ها صندوق نوآوری است.

بهزاد قاسمی شامگاه روز گذشته (چهارسنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جمع فعالان بخش آی‌تی استان زنجان که در محل جهاددانشگاهی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموع صندوق نوآوری استان زنجان در سال گذشته به شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های فناوری و مراکز رشد ۲۷۰ میلیارد تومان خدمات مالی ارائه داده است که حدود ۱۰۰ میلیارد تسهیلات مستقیم بوده است. 

وی تصریح کرد: از این ۱۰۰ میلیارد ۳۳ درصد سهم شرکت‌های فعال در حوزه آی‌تی بود که امسال امیدواریم با همکاری ما بین صندوق و نظام صفی یارانه‌ای این عدد را قابل توجه کنیم.

او با اشاره به برنامه‌ها این حوزه، خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال۲۷۰ میلیارد را به ۵۰۰ میلیارد برسانیم. سه منبع داریم که بتوانیم به شرکت‌های دانش‌بنیان یا عضو پارک، خدمات مالی ارائه کنیم که صندوق نوآوری و شکوفایی در راس آن‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان