Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها اجاره اقامتگاه و رزرو ویلا به صورت آنلاین خیلی طرفدار پیدا کرده. شاید بپرسید چرا؟ یکی از مهم‌ترین دلایلش تنوع است! ولی اگر تنوع زیادی اذیتتان می‌کند می‌خواهیم یک فرمول ساده بهتان بدهیم که با دنبال کردن آن بی‌دردسرتر انتخاب کنید.

در این مقاله می‌خواهیم نکات ریزی که باید در اقامتگاه‌تان وجود داشته باشند و به آن‌ها دقت کنید را با شما در میان بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کافی است به این نکات دقت کنید که اقامتگاه کاملا دلخواه‌تان را پیدا کنید. این‌ها ترفند‌هایی است که ما پینورستی‌ها با تجربه خودمان در امر اجاره ویلا به دست آورده‌ایم.

شبیه هتله، ولی هتل نیست!

برخلاف هتل، اقامتگاه‌ها از سیستم رتبه‌بندی مشخصی پیروی نمی‌کنند؛ برای همین در اقامتگاه هر چیزی ممکن است شما را شگفت‌زده کند. ممکن است شما چیز‌هایی مثل لوازم بهداشتی یا امکانات چای و قهوه یا چیز‌های دیگری انتظار داشته باشید.

در مواردی ممکن است میزبان به این نکات توجه کند و آن‌ها را از قبل برایتان فراهم کند. بعضی مواقع هم ممکن است نیاز باشد از قبل یک چیز‌هایی را از میزبان خودتان بخواهید و با او هماهنگ شوید. میزبان‌های خوب همیشه هوایتان را دارند.

به طور کلی بهتر است وقت انتخاب خیلی دقت کنید و انتظارهایتان را با شرایط و توضیحات یک اقامتگاه هماهنگ کنید. البته ناامید هم نباشید. همانطور که گفتیم تنوع برگ برنده ماجراست. معمولا برخی اصول اولیه وجود دارد که در اجاره و رزرو اقامتگاه باید باشند؛ اما چیز‌های کوچکی هم هستند که اگر باشند، واقعا در اقامت‌تان تفاوت ایجاد خواهند کرد. پس دنبال همان‌ها باشید.

اصول اولیه

چه اصول اولیه‌ای را میزبان باید فراهم کند و ما چه چیز‌هایی را باید انتظار داشته باشیم؟ خوب است انتظار این موارد را داشته باشید و اگر اقامتگاهی را دیدید که این‌ها را ندارد، در انتخابش دقت بیشتری کنید:

صابون، حوله، دستمال توالت

شاید باورش سخت باشد، اما متاسفانه اقامتگاه‌هایی هستند که میزبان امکاناتی ابتدایی مثل دستمال کاغذی را برای شما فراهم نمی‌کند. میزبان باید بداند که بعضی اقلام طوری هستند که مهمان بعد از رسیدن به اقامتگاه، خسته است و احتمال زیاد حوصله خرید چیز‌های ابتدایی را ندارد.

بهتر است حداقل یک صابون، یک حوله و دستمال توالت و کاغذی به مقدار کافی در واحد باشد. اگر نبود از میزبان خود درخواست کنید.

سینی صبحانه

ممکن است شما شب یا جمعه صبح به مقصد سفر خود برسید. پس باید به فکر صبحانه روز بعد خود باشید. در این حالت ممکن است جایی که می‌روید (اگر حومه باشد) مغازه نداشته باشد یا مغازه در آن ساعت بسته باشد. حتی اگر مقصدتان جایی باشد که کافه اطرافش باشد باز این احتمال را در ذهن داشته باشید که بسته باشد و در تهیه صبحانه به مشکل بخورید.

فکر کنید به جای اینکه برای تهیه چای یا نان مجبور شوید از اقامتگاه‌تان خارج شوید، میزبان برای‌تان اقلام صبحانه را فراهم کرده باشد؛ قطعا خیال‌تان آسوده خواهد بود.

حتی لزوما احتیاجی نیست صبحانه چیز خاصی باشد. شاید نان و پنیر و گردو کافی باشد. اما همینکه میزبان با تهیه این خوراکی‌ها نشان داده به فکر شماست ارزشمند است. تازه اگر اقامتگاه‌تان محلی باشد که احتمال سرو صبحانه محلی بالا می‌رود. خیلی از میزبان‌های مهمان‌نواز این نکته را رعایت می‌کنند.

شکر، نمک و فلفل

شاید شما هم از آن مسافر‌های خوش‌ذوقی باشید که می‌خواهند بازار محل اقامتگاه‌شان را ببیند. احتمالا دلتان بخواهد آشپزی‌ای هم در اقامتگاه‌تان با خوراکی‌های محلی انجام دهید. در این صورت وجود یک سری اقلام آشپزی اولیه مثل ادویه و نمک و فلفل عالی می‌شود؛ نمک، فلفل، زردچوبه و شکر کافی هستند. خوبی این اقلام این است که هم ارزانند و هم دیر به دیر نیاز به تعویض دارند و می‌شود آن‌ها را تا مدت‌ها ذخیره کرد، چون فاسد نمی‌شوند.

لوازم آشپزخانه

اقامتگاه‌هایی هستند که تمام اقلام آشپزخانه را برای مهمان حاضر کرده‌اند. از بشقاب، قاشق، قابلمه، چنگال گرفته تا کفگیر و رنده. با این حال اقامتگاه‌هایی هم هستند که ممکن است بشقاب هم نداشته باشند.

وجود چاقو‌های خوب و تیز، بطری بازکن، قوری چای و هر چیزی که احتمال استفاده آن زیاد است می‌تواند در اقامت شما تفاوت ایجاد کند.

حواس‌تان باشد ابتدایی‌ترین لوازم آشپزخانه مثل پارچه تمیزکننده، مایع ظرفشویی و حوله چای وجود داشته باشد.

در این جور موارد بهتر است خود میزبان چند روز را در اقامتگاهی که می‌خواهد اجاره دهد اقامت کند تا متوجه شود چه چیز‌هایی برای لوازم آشپزخانه ضروری است.

چیز‌های اضافی کوچک، اما حیاتی

این اقلام چیز‌هایی هستند که وجودشان ضروری نیست، اما اگر باشند در تجربه مهمان تفاوت ایجاد می‌کنند و به آن‌ها نشان می‌دهید به آن‌ها اهمیت می‌دهید.

بطری نوشیدنی خنک یا شربت

تصور کنید مسیر سفرتان تمام شده و به مقصد رسیده‌اید. بعد از گذراندن این زمان احتمالا خسته هستید. حالا تصور کنید با یک نوشیدنی خنک از شما استقبال شود، چه حسی پیدا می‌کنید؟ قطعا لذتبخش خواهد بود.

سینی شام

مهم نیست چقدر در اطراف اقامتگاه‌تان رستوران‌های شیک و معروف وجود دارند. به احتمال زیاد زمانی که به اقامتگاه می‌رسید خسته هستید. حالا فرض کنید شب باشد و شما هم حوصله نداشته باشید بیرون بروید. احتمالا ترجیح بدهید در اقامتگاه بمانید و استراحت کنید. در این حالت اگر از طرف اقامتگاه سینی شام پیشنهاد شود یا شما متوجه شوید میزبان برایتان مقداری اقلام خوراکی در واحد تدارک دیده، قطعا خوشحال خواهید شد.

مثلا مقداری برنج و یا کنسرو خوراکی می‌تواند نیاز شما را برطرف کند. اگر هم اقامتگاه محلی باشد و میزبان آشپزی کند، می‌تواند منوی غذایی آماده داشته باشد.

لوازم آرایشی و بهداشتی

شرایط این روز‌های اکثر خطوط هواپیمایی بدین شکل است که امکان حمل مایعات وجود ندارد. قطعا اقامتگاهی که برایتان لوازم بهداشتی مثل صابون، شامپو و لوازم شوینده را فراهم کرده باشد با اقامتگاهی که این اقلام را ندارد فرق خواهد کرد.

وسایل سرگرمی

حتی اگر شما به جذاب‌ترین شهر‌های دنیا سفر کنید ممکن است با مسائل غیرمنتظره‌ای مثل آب‌وهوای بد، صدمه دیدن یا به طور کلی شرایطی که نتوانید از اقامتگاه بیرون بیایید مواجه شوید. در این شرایط اگر وسایل سرگرمی در محل باشد خیلی جذاب خواهد شد. خیلی چیز‌ها می‌تواند اسباب سرگرمی باشند مثل: بازی‌های رومیزی، کتاب، فیلم و ….

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اجاره اقامتگاه اجاره ویلا تبلیغات داشته باشید اقامتگاه ها چیز هایی چیز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟

همه انسان‌ها از استعداد لازم برای منفی فکرکردن برخوردارند. گرچه ممکن است بیماران مبتلا به بیماری‌های روان‌پزشکی یا کسانی که افسردگی، خشم، اضطراب، ترس وعشق را تجربه می‌کنند، در مقایسه با افراد عادی افکارغیرمنطقی و منفی بیشتری داشته باشند. 

افراد به‌هنجار و عادی نیز در موقعیت‌های خاص مانند زمانی که هیجان خاصی را تجربه می‌کنند، آمادگی تولید افکار منفی را دارند. بنابراین یکی از راه‌های به دام کشیدن افکار منفی، توجه به هیجانات است.

وقتی برانگیخته هستید یا زمانی که در حال گذر از مرحله‌ پیش از خشم به مرحله‌ خشم و پرخاشگری هستید، بدانید که «افکار برانگیزاننده» نقش کلیدی را بازی می‌کنند و کنترل خشم بدون مهار این افکار امکان پذیر نیست. از طرفی برانگیختگی و هیجان، در فرآیند پردازش اطلاعات تداخل ایجاد می‌کنند و سبب می‌شوند که فرد به گونه‌ای خاص فکر کند. سوگیری در پردازش اطلاعات که تحت تأثیر خطاهای شناختی است، نه تنها به خشم دامن می‌زند، بلکه فرد را از دسترسی به اطلاعات ناب نیز محروم می‌کند. اولین گام شناسایی خطاهای شناختی در فکر است. این خطاها عبارتند از:

۱- برچسب‌ها:

برچسب‌هایی مانند بی انصاف، گستاخ، احمق، سوء استفاده‌گر، رذل و... می‌توانند شما را خشمگین‌تر کنند و به همین دلیل واکنش‌های پرخاشگرانه‌ شدیدتری از خود نشان دهید. زیرا برچسب‌هایی که به دیگران می‌زنید، سبب می‌شود که دیگران را تحقیر یا سرزنش کنید و دقیقاً به خاطر همین برچسب‌ها، حق مسلم خود می‌دانید که آنها را بکوبید یا زیر سؤال ببرید. شما ممکن است حتی به خودتان برچسب‌هایی مانند از بدشانسی من است، آدمی ابله‌تر از من پیدا نکردند ، از بس ملاحظه کار هستم چنین دردسرهایی برای من پیش می‌آید بزنید.

حال وقتی به خود یا دیگری برچسب می‌زنید از خود بپرسید آیا کلی قضاوت نمی‌کنم؟ این برچسب مرا بیشتر عصبانی می‌کند یا آرام می‌کند؟ پاسخ دادن به این سؤالات می‌تواند به شما کمک کند تا برچسب زدن را متوقف کنید و برچسب ها را زیر سؤال ببرید. برای مثال ممکن است فردی در بسیاری از زمینه ها مسئولانه عمل کند اما در زمینه‌ی خاصی غیرمسئول باشد پس نمی‌توان به او برچسب کلی زد.

۲- قصد و عمد:

اگر کسی به شما وعده‌ای دهد و نتواند در زمان مقرر شده به وعده‌ی خود عمل کند، ممکن است دلایل زیادی برای این خلف وعده وجود داشته باشد اما اگر پیش خود فکر کنید که حتماً قصدی در کار بوده و فرد از روی عمد دست به چنین کاری زده است، خشمگین می‌شوید؛ زیرا احساس می‌کنید از شما سوء استفاده شده است. در این حالت نمره‌ی برانگیختگی شما در چند ثانیه از ۳ به ۱۰ می‌رسد و به سرعت به مرحله‌ی خشم و پرخاشگری می‌رسید، زیرا وقتی احساس کنید قربانی هستید و طرف به عمد خواسته است برای شما مشکلی ایجاد کند، تنها با تنبیه و حمله به طرف مقابل آتش خشم درون‌تان خاموش می‌شود. برای مثال، کسی گوشی تلفن را برنمی‌دارد و شما پیش خود می‌گویید: «عمداً گوشی را برنمی‌دارد و پاسخ تلفن مرا نمی‌دهد.»

۳- ذهن خوانی:

خواندن ذهن دیگران، عادت بیمارگونه‌ی بسیاری از انسان هاست. زمانی که هیجان خاصی را تجربه می‌کنیم، بیشتر از مواقع دیگر به ذهن خوانی دست می‌زنیم. وقتی اندکی برانگیخته هستید و میزان برانگیختگی شما به نمره‌ی ۳ یا ۴ رسیده است، تنها یک یا دو ذهن خوانی کافی است که به نقطه‌ی انفجار برسید. وقتی ذهن‌خوانی می‌کنید در مورد این که دیگران چه فکرهایی درباره شما دارند، پیش خودتان حدس‌هایی می‌زنید و سپس فرض را بر این می‌گذارید که این فرض‌ها درست است و دیگران در مورد شما این گونه فکر می‌کنند.

۴- فاجعه سازی:

فاجعه سازی از اتفاق پیش آمده یا عملکرد طرف مقابل می‌تواند شما را از نقطه‌ ۰ به نقطه  ۱۰ در مقیاس برانگیختگی برساند. فاجعه‌سازی اغلب در قالب جملات این وحشتناک است، فاجعه است و  غیرممکن است، می‌باشد.

نوع دیگری از فاجعه‌سازی «مطلق نگری» است. مطلق نگری در برابر نسبی‌نگری قرار دارد و با واژه‌هایی مانند «او همیشه... او هیچ وقت..... او هرگز...» همراه است.

طبیعی است که وقتی احساس قربانی شدن کنید، یا احساس کنید دیگری نسبت به شما ظلم کرده است و حق شما را تضییع نموده است، احساس خشم کنید و دست به پرخاشگری بزنید. برای مقابله با بزرگ‌نمایی و فاجعه‌سازی از فنون همدلی، پرس وجو، کاوش و بررسی سود و زیان استفاده کنید.

۵- دنبال مقصر گشتن:

در صورتی که با مشاهده‌ی یک رویداد ناخوشایند، درصدد یافتن یک فرد مقصر یا گناه کار باشید تا همه‌ی تقصیرها را به گردن او بیندازید، خشمگین‌تر خواهید شد و ممکن است دست به پرخاشگری بزنید. برای مثال: همه اش تقصیر اوست. اگر او دیر نمی‌کرد این اتفاق نمی افتاد.

به جمله‌ی بالا نگاه کنید و تأثیر آن را در ایجاد خشم ببینید.

۶- نتیجه‌گیری شتاب‌زده:

از یک رویداد یا اتفاق خاص، سریع نتیجه گیری می‌کنید و بر اساس آن واکنش نشان می‌دهید. برای مثال، اگر کسی به موقع سر قرار حاضر نشود، بلافاصله نتیجه می‌گیرید که شما را عمدا معطل کرده و سر کار گذاشته است. با این نتیجه‌گیری زودرس، به سرعت خشمگین می‌شوید و واکنش منفی نشان می‌دهید.

۷- پیش‌بینی منفی:

پیش‌بینی منفی رفتارهای احتمالی دیگران، می‌تواند برانگیزاننده خشم باشد. برای مثال کسی از شما کتابی امانت می‌گیرد و به موقع به شما نمی‌رساند با خود می‌گویید: «اگر با او برخورد نکنم و به اصطلاح او را سر جایش ننشانم دفعه‌ بعد هم این کار را خواهد کرد.» «اگر از من حساب نبرد به این رفتارها ادامه خواهد داد.» همان طور که می‌بینید پیش‌بینی منفی برای رفتار دیگران می‌تواند برانگیزاننده‌ی خشم باشد و سبب می‌شود واکنش منفی شدیدی از خود نشان دهید.

۸- تعمیم:

در تعمیم فرد با استفاده از کلماتی مانند «همیشه»، «هرگز»، «هیچوقت» یک رویداد را تعمیم می‌دهد. برای مثال: «دیر کردن کار همیشگی‌اش است.»

الهه ضمیری - خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • تخریب فنس‌های اطراف اقامتگاه نتانیاهو
  • مهم ترین نکته لیست تیم ملی والیبال؛ میلاد عبادی‌ پور خط خورد!
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • ۵ نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی