Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، صابر پرنیان ظهر امروز در نشست مشترک معاونان سازمان، رؤسای ادارات شهرستان‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیران شهرک‌های صنعتی استان اظهار کرد: بازرسی و تنظیم بازار تأمین مواد اولیه و تأمین خوراک واحدهای تولیدی از طریق سامانه جامع تجارت خواهد بود.

وی افزود: سامانه جامع تجارت برنامه حاکمیتی برای ایجاد شفاف سازی است در این سامانه جریان ورود مواد اولیه، ورود ماشین آلات و تولیدات واحدهای صنعتی، نیاز واحدهای صنعتی برای آینده و فعالیت شرکت‌های پخش کنترل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: سامانه جامع تجارت کاربرد فوق‌العاده زیادی دارد برای مثال هفته گذشته با بهره گیری از این سامانه بازار روغن موتور را در استان تنظیم کردیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی افزود: در مرحله اول برای ثبت اطلاعات قیمت ۴۰ هزار قلم کالا دو هفته فرصت داده شده بود.

پرنیان گفت: سامانه جامع تجارت به سامانه ۱۲۴ وصل است و تکمیل این سامانه آرامش را برای کشور به ارمغان خواهد آورد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پایه صنعتی استان تولید محصولات صنایع مواد غذایی است بنا بر این باید در برش اول، اطلاعات قیمت محصولات ۵۷۰ واحد تولیدی در این سامانه ثبت شود که در این زمینه از تمام ظرفیت‌ها برای پیشبرد این برنامه استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: بعد از ۱۰ تیرماه اگر واحدی اطلاعات خود را در این سامانه وارد نکند شرکت پخش حق ندارد محصولات این شرکت‌ها را خریداری کند بنا بر این به هر نحوی که شده واحدهای تولیدی باید اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند.

پرنیان ادامه داد: با توجه به اینکه از این به بعد وضعیت بازار از طریق سامانه هوشمند تجارت رصد می‌شود بر این اساس ادارات صمت شهرستان‌ها برای پیشبرد اهداف با واحدهای تولیدی جلسات مستمر برگزار کنند.

وی افزود: اگر این سامانه تکمیل شود یک اتفاق جدید در کشور روی خواهد داد و کشور به یک اتاق شیشه‌ای تبدیل خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی همچنین گفت: در بخش معدن با حضور استاندار محترم آذربایجان شرقی کارهای بسیار خوبی در حال انجام است به طوری که مشکلات ۹ ساله دو معدن بزرگ استان تقریباً حل شده است.

وی ادامه داد: آقای استاندار و شورای تأمین استان به موضوع قاچاق طلا از معدن طلای اندریان (در شهرستان ورزقان) ورود ویژه داشتند.

پرنیان با اشاره به خبر خوش در خصوص معدن مس برای استان گفت: مشکل مالیات و ماده معدنی مس که سال‌ها از استان خارج می‌شد حل شده و از هفته گذشته این کار آغاز شده است به طوری که سود مالیاتی و سود ۹ درصد ارزش افزوده که رقم بزرگی است در بانک‌های استان خواهد بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه در خصوص فعالیت‌های اجتماعی معادن خبرهای خوشی داریم، افزود: هر هفته برای رفع موانع فعالیت معادن یک جلسه برگزار خواهد شد.

وی به اهمیت فعال کردن میزهای صادراتی در حوزه بازرگانی اشاره کرد و افزود: در سه ماه نخست امسال صادرات استان ۴۰ درصد افزایش یافته که رقم بسیار بزرگی است.

لازم به ذکر است؛ در این نشست ضمن تبیین و آموزش کامل نحوه اخذ شناسه کالا به عنوان پیش نیاز درج قیمت، آمار واحدهایی که در تمام شهرستان‌ها در این سامانه ثبت اطلاعات انجام داده‌اند نیز بررسی شد.

کد خبر 5525055

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری آذربایجان شرقی معدن طلا قاچاق بوشهر خطبه های نماز جمعه اردبیل شیراز سنندج مواد مخدر قوه قضاییه آمار کرونا خراسان رضوی گرد و غبار مشهد هفته قوه قضاییه ایلام معدن و تجارت آذربایجان شرقی سامانه جامع تجارت رئیس سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه صادرات ایران افتتاح شد

مدرسه صادرات ایران از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مدرسه صادرات از سوی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همزمان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی افتتاح شد.

مرتضی کارگر رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: این موسسه سابقه 30ساله دارد، بحث صادرات محور بودن دوره‌های آموزشی در مدرسه صادرات در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: هشت دوره جامع آموزشی در این مدرسه برای تجار و صادرکنندگان برگزار می‌شود.

به گفته رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، دوره‌های جامع صادرات محصولات پتروشیمی، صادرات فراورده‌های نفتی، محصولات معدنی و فلزی، محصولات کشاورزی، صادرات خدمات و مصالح ساختمانی، دوره جامع خرده‌فروشی صادراتی و تربیت کارشناسی صادرات در مدرسه صادرات برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه WWW.IBTC.ir مراجعه کنند.

کارگر با اشاره به اینکه مرکز آموزش بازرگانی در راستای رسالت خود مبنی بر ارتقای دانش و مهارت فعالان اقتصادی، اقدام به تأسیس مدرسه صادرات کرده است گفت: این پایگاه آموزشی با تمرکز بر آموزش، مشاوره و ارائه اطلاعات تجاری، به دنبال توانمندسازی صادرکنندگان و کمک به توسعه صادرات کشور است.

وی عنوان کرد: کمک به حل چالش‌های صادرات، ارائه راهکارهای عملی برای افزایش صادرات، ارتقای دسترسی به داده‌های تجاری و سامانه‌های اطلاعاتی، ارائه اطلاعات به‌روز در مورد بازارهای هدف، معرفی فرصت‌های صادراتی، ارتقای دانش و مهارت‌های صادراتی، افزایش شانس موفقیت در صادرات، کاهش هزینه‌ها و ریسک صادرات و دسترسی به شبکه‌ای از متخصصان و صادرکنندگان از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این مدرسه است.

رئیس هیات عامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: مدرسه صادرات با تکیه بر تجارب و تخصص مرکز آموزش بازرگانی، در تلاش است تا به عنوان مرجعی معتبر در زمینه آموزش و مشاوره صادرات شناخته شود. این پایگاه آموزشی با ارائه خدمات نوین و کارآمد، به دنبال کمک به توسعه صادرات کشور و رونق اقتصادی ایران است.

*برگزاری  دوره های تخصصی برای تجار

محمد وحیدی مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در باره جزییات این مدرسه گفت: در این مدرسه به صورت تخصصی بر روی کالاهای صادرات محور تمرکز کرده‌ایم 12 موضوع کالایی مشخص شده است.

وی افزود: در این مدرسه بر روی کشورهای مقاصد صادراتی فعالیت آموزشی خواهیم کرد.

مدیرعامل موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صادرات در زنجیره ارزشمندتری قرار دارد، گفت: صادرات محور کردن کالاها منجر به تقویت فعالیت‌های کسب و کارها و استانداردسازی کالاها در عرصه بین‌المللی می‌شود.

وی تاکید کرد: شبکه‌سازی در صادرات و تجارت از مهم‌ترین مسایلی است که در این مدرسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی خاطرنشان کرد: مدرسه صادرات با تمرکز بر کالاهای صادرات محور و کشورهای هدف صادرات راه‌اندازی شده که در آن دوره‌های تخصصی و علمی برای تجار و بازرگانان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • آخر هفته‌ی بارانی در انتظار آذربایجان شرقی
  • ورود سامانه بارشی به آذربایجان شرقی
  • آخر هفته بارانی برای آذربایجان‌شرقی
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است