Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا عصر دوشنبه در مراسم افتتاح فاز ۲ مجتمع مرغ مادر ۴۰ هزار قطعه ای کابوک سقز اظهار داشت: هدف گذاری برای افزایش بهره وری و موفقیت در این مسیر توسط سرمایه گذاری این مجموعه ارزشمند است و سرمایه گذار سقزی در این حوزه خوب عمل کرده است.

وی بر حمایت از سرمایه گذاری و سرمایه گذاران در استان کردستان تاکید کرد و گفا: راه حل برون رفت از بیکاری، حمایت از سرمایه گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان ادامه داد: شهرستان سقز از لحاظ سرمایه انسانی، معادن سنگ آهن، معادن طلا، زمین مرغوب، باغداری و کشت، دارای توانمندی های زیادی است که باید این ظرفیت ها به مرحله شکوفایی برسد.

زارعی کوشا با بیان اینکه مدیران استانی سقزی که در دوره من منصوب شده اند جزو بهترین مدیران هستند و مایه افتخارند، اضافه کرد: همچنین فرماندار سقز، فردی توانمند، خوش فکر و با انگیزه است و این دوره برای سقز، دوره شکوفایی خواهد بود.

وی از همت و اراده سرمایه گذار مجتمع مرغ مادر ۴۰ هزار قطعه ای کابوک سقز تقدیر کرد و افزود: این مجموعه بسیار ارزشمند و در راستای تولید مبنی بر دانش گام برداشته اند.

استاندار کردستان با بیان اینکه هفت سد در استان کردستان اجرا شده است بر استفاده از ظرفیت سدها در راستای بهره گیری برای کشاورزی و تولید ثروت تاکید کرد و گفت: در سفر رییس جمهور، اعتبارات لازم برای آبگیری سد چراغ ویس، تامین خواهد شد.

یک هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به مرغداران کردستانی پرداخت شده است

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در این آیین اظهار داشت: ظرفیت سیلوهای غلات در استان ۶۷۰ هزار تن است که شهرستان سقز به تنهایی دارای ۱۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره غلات است.

پیمان اسکندری ادامه داد: تبدیل پنج هزار هکتار از زمین های دیم پایاب سدچراغ ویس در سفر رییس جمهور به استان را باعث افزایش ۲۰ درصدی زمین های آبی شهرستان سقز و تولید ثروت خواهد شد.

وی یادآور شد: سرمایه گذار مرغ مادر در این فاز ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه کرده است که ۵۶ میلیارد ریال آن از منابع بانکی و بقیه آورده شخصی بوده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: در راستای حمایت از صعنت مرغداری هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال در قالب سرمایه در گردش به مرغداران استان کردستان تسهیلات پرداخت شده است.

کاوه امینی سرمایه گذار این مجموعه هم، حرکت در راستای تولید دانش بنیان، استفاده از تکنولوژی های روز و سرمایه انسانی را در این مجموعه تشریح کرد و ادامه داد: این مجتمع یک مجموعه تحقیقاتی هم هست که در آینده توسعه داده می شود.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان توسعه اقتصادی کشاورزی سقز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان توسعه اقتصادی کشاورزی کردستان توسعه اقتصادی کشاورزی سقز استان کردستان سرمایه گذاری میلیارد ریال سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۵۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردنه تته پس از ۵ ماه بازگشایی شد

آفتاب‌‌نیوز :

صلاح الدین محمدی روز پنجشنبه ظهار کرد: گردنه تته در مسیر ارتباطی شهرستان سروآباد و پاوه در استان کرمانشاه، هر ساله به دلیل بارش سنگین برف چند ماه بسته شده و بازگشایی آن به فصل بهار موکول می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این گردنه از آبان ماه سال گذشته بسته شده بود، افزود: عملیات بازگشایی آن از ۱۴ فروردین امسال آغاز شد و با همت و تلاش نیرو‌های راهداری عملیات بازگشایی آن امروز به اتمام رسید و تردد در این محور از سرگفته شد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با اشاره به اینکه ارتفاع برف در برخی از نقاط این گردنه به هشت متر نیز رسیده است، اضافه کرد: پنج کیلومتر از مسافت این گردنه در استان کردستان وجود دارد که در مجموع برای بازگشایی آن در محدوده استان کردستان سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر باند برفروبی انجام شد.

گردنه تته ۲۰ کیلومتر طول دارد که ۴.۲ کیلومتر آن در محدوده استان کردستان شهرستان سروآباد واقع شده است و مابقی آن در حوزه استحفاظی استان کرمانشاه شهرستان پاوه است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گیلان با ۱۰۰ فرصت سرمایه‌ گذاری در نمایشگاه اکسپو تهران حضور دارد
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • گردنه تته پس از ۵ ماه بازگشایی شد
  • گردنه تته بعد از ۵ ماه بازگشایی شد + عکس
  • بازگشایی گردنه تته بعد از پنج ماه
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی