Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل محاکم عمومی و انقلاب کرمان درمراسم افتتاح این دفتر گفت: خداوند عنایت خاصی به بندگان خود دارد و به یقین هر فردی که به بندگان خدا کمک کند، مورد عنایت ویژه خداوند قرار می‌گیرد و از این رو می‌توان گفت قضات و کارکنان دستگاه قضایی که مرجع مهم مراجعات مردم هستند، در صورت توجه به کرامت مراجعان و تلاش برای رفع مشکلات آن‌ها مشمول توجه و عنایت خاص خداوند خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمد امیر ابراهیمی می گوید: همانگونه که قانون، دادگاه خانواده، قضات و کارکنان این حوزه را به صورت ویژه مد نظر قرار داده است، باید به جایگاه این دادگاه‌ها توجه شود و زمینه‌ای فراهم گردد که با ارائه مشاوره‌ها و راهنمایی‌های تخصصی از جدایی زوجین جلوگیری شود.

او گفت: قضات دادگاه‌های خانواده افرادی ماهر و مجرب هستند، اما به دلیل کثرت پرونده‌ها نمی‌توانند در راستای صلح و سازش بین زوجین اقدام کنند و از این رو ضمن تلاش در راستای کاهش ورودی پرونده‌ها باید از ظرفیت‌های موجود از جمله کانون صلح و سازش در راستای رفع مشکلات زوجین و پیشگیری از طلاق اقدام کرد.

رییس کل محاکم عمومی و انقلاب کرمان می گوید: کانون‌های صلح و سازش با ارائه مشاوره‌های تخصصی روانشناسی، حقوقی و مذهبی می‌توانند مشکلات ریشه‌ای اختلافات خانوادگی را شناسایی کرده و با رفع آنها، از فروپاشی کانون خانواده جلوگیری کنند.

به گفته او،  بسیاری از مشکلات موجود در بین زوجین اگر به موقع و به درستی تشخیص داده شود، به آسانی قابل رفع است.

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به راه اندازی شعبه هشتم دادگاه خانواده  درکرمان گفت: با راه اندازی این شعبه ورودی پرونده‌ها به شعب دادگاه خانواده کاهش می‌یابد و زمینه‌ای فراهم می‌شود که قضات با وقت بیشتری نسبت به رسیدگی به پرونده‌ها اقدام کنند.

رییس بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله استان کرمان نیز گفت: یکی از اهداف اصلی دشمن، فروپاشی خانواده است و از این رو، ضربه زدن به بنیان‌های خانواده را در برنامه‌های خود قرار داده است.

سرهنگ مسعود رفیعی می گوید: در مجموعه دادگستری روزانه حجم کسترده‌ای از پرونده‌های حقوقی به کانون‌های صلح و سازش بسیج حقوقدانان ارجاع می‌شود و این کانون‌ها تلاش گسترده‌ای را جهت ایجاد صلح و سازش انجام می‌دهند.

او گفت: در سال جاری بیش از ۹۰ درصد پرونده‌های ارجاع شده به صلح و سازش انجامیده است و صلح و سازش، جایگاه والایی در مبانی دینی ما دارد و از این رو تلاش می‌شود که پرونده‌ها قبل از طرح در محاکم به صلح و سازش برسد.

رییس بسیج حقوقدانان سپاه ثارالله استان کرمان می گوید: در این دفتر روزانه یک وکیل مستقر شده و مشاوره حقوقی به مراجعه کنندگان ارایه می‌شود و در کنار وی، اعضای کمیته صلح و سازش در راستای اصلاح ذات البین و ایجاد سازش اقدام می‌کنند.

سرهنگ رفیعی یادآور شد: در گذشته بلافاصله پس از وقوع اختلاف بین زوجین، بزرگتر‌ها برای رفع اختلاف ورود می‌کردند، اما این موضوع در حال حاضر کاهش یافته و از این رو بسیج حقوقدانان تلاش می‌کند که این نقش را ایفاء کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صلح و سازش دادگاه خانواده بسیج حقوقدانان صلح و سازش پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • گشایش دفتر بسیج ورزشکاران شهرستان ساری
  • همکاری های دوجانبه کانونهای خدمت رضوی استان و سازمان جهادکشاورزی استان یزد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره