Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز گفت: تبریز شهر بدون معتاد متجاهر است و حفظ این عنوان، مستلزم تلاش و خدمات شبانه‌روزی و مضاعف است.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدحسین حسن‌زاده طی گفت و گویی  به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر انجام یافت، اظهار کرد: شهرداری تنها مجموعه‌ای صرفا عمرانی و خدماتی نیست و شهروندان تحت تاثیر اقدامات و خدمات دیگر مجموعه شهرداری نیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهر تبریز در زمینه آمار معتادان در مقایسه با دیگر کلانشهرها در رتبه‌های پایین قرار دارد اما این تعداد را نباید دست کم گرفت و برای نیل به وضعیت مطلوب آرمان‌شهر باید همت و عزم همگانی را بکار برد.

حسن‌زاده در خصوص مرکز نگهداری ماده ۱۶ تصریح کرد: همه معتادان متجاهر شهر تبریز در قالب یک طرح بین‌بخشی میان دستگاه‌های مختلف و حاکمیتی جمع‌آوری شده و در کمپی با عنوان ماده ۱۶ که همه هزینه‌های آن بر عهده شهرداری است، نگهداری شده و برای درمان و بازگشت این آسیب‌دیدگان اجتماعی به آغوش جامعه و خانواده با حمایت دستگاه‌های دیگر، اقدامات چشمگیری صورت می‌گیرد.

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری افزود: شهرداری تبریز، یکی از ارگان‌های پیشگام برای ایجاد کمپ‌ها است؛ از جمله کمپ ماده ۱۵ که افراد با میل و اختیار و به صورت خودمعرف به این مکان‌ها مراجعه کرده و نسبت به پاکی و ترک اعتیاد خود با صرف هزینه‌های کمتر اقدام می‌کنند و از طرفی شهرداری نیز به کمپ‌های موجود با اتخاذ روش‌های مختلف و در راستای برنامه‌های گوناگون، خدمات لازم را ارائه می‌دهد.

حسن‌زاده تاکید کرد: همه تلاش بر این است که شهر تبریز را شهر جهانی کنیم و شرط دست یافتن به این عنوان افزایش ایمنی مردم است که در این راستا لازم است همسو با ایمن‌سازی، شهر از هرگونه معتاد متجاهر و ... پاکسازی شود.

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز گفت: مدیریت شهری خود را وقف زیست‌پذیری تبریز می‌کند و باید شهروندان از زندگی شهری بهره و لذت لازم را برده و دغدغه‌ای بابت آلودگی افراد خانواده و فرزندان به مواد مخدر و هرگونه ناهنجاری اجتماعی نداشته باشند.

حسن‌زاده به یکی دیگر از خدمات اساسی شهرداری اشاره کرد و افزود: در زمینه مقابله با اعتیاد و فرهنگ‌سازی و سطح پیشگیری، یکی از گروه‌های برجسته است که با حمایت کامل شهرداری و توسط معتادان پاک شده، یک یا چند روز در هفته در مناطق خاص از جمله پارک‌های عمومی مناسب با هدف جلوگیری از لغزش معتادان تازه ترک شده و رسیدن به پاکی مطلق آنها فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌های این مجموعه همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: طی هفته مبارزه با مواد مخدر، کارگاه آشنایی برای مدیران اجتماعی و فرهنگسراهای سطح شهر در حوزه راهکارهای مبارزه با اعتیاد برگزار خواهد شد که امیدواریم گامی مناسب در جهت کاهش اثرات مخرب این بلای خانمان‌سوز در میان خانواده و سطح جامعه باشد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز شهر بدون گدا مواد مخدر حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ۳۷ سال پیش در چنین روزی سرلشکر پاسدار حسن شفیع زاده در منطقه ماووت آسمانی شد.
حسن در مرداد ماه سال ۱۳۳۶ شمسی در خانواده مذهبی در شهرستان تبریز متولد شد و تحت تربیت پدر و مادری مؤمن و مقلد امام پرورش یافت.
از همان کودکی در مجالس دینی از جمله برنامه‌های سوگواری امام حسین(علیه السلام) حضور داشت و عشق خدمتگزاری به آستان اباعبدالله(ع) در عمق وجودش ریشه دوانید.

او با شور وصف ناپذیری در روز‌های سرنوشت ساز ۲۱ و ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ تلاش می‌کرد و هنگامی که در اوج پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی درب پادگان‌ها بر روی مردم باز شد به همراه تعدادی از جوانان و دانشجویان حزب اللهی تبریز برای جلوگیری از افتادن سلاح‌های بیت المال به دست ضد انقلاب، بخشی از سلاح‌ها را جمع آوری و گروه مسلحی را برای دستگیری ضد انقلاب و ساواکی‌ها تشکیل داد.

وی بعد‌ها مسئول حفاظت از بیت شهید محراب آیت الله سید اسدالله مدنی شد و در مبارزه با گروهک‌های التقاطی در تبریز جان فشانی کرد.
هنگامی که به همراه شهید باکری در سپاه ارومیه خدمت می‌کرد به عنوان مسئول عملیات برای ایجاد امنیت آن منطقه و سرکوبی گروه‌های فاسد ماموریت‌های مهمی را انجام داد و توانست در تشکیلات حزب منحله دموکرات نفوذ کند و باعث متلاشی شدن آن شود.

شفیع زاده به دنبال تشکیل سپاه، نخستین هسته‌های مسلح این نهاد انقلابی را پی ریزی کرد و در سمت مسئول عملیات سپاه تبریز فعالیت کرد. با شروع جنگ تحمیلی و محاصره آبادان، با یک دسته خمپاره انداز که تحت مسئولیت شهید باکری اداره می‌شد به جبهه‌های جنوب شتافت.

وی در عملیات پیروزمندانه فتح المبین معاون تیپ المهدی (عج) بود و خاطره رشادت‌ها و جانفشانی‌های او در اذهان همرزمانش هرگز از یاد نمی‌رود.
بعد از عملیات فتح المبین در فروردین ۱۳۶۱ غنایم زیادی به دست سپاه و ارتش افتاد. با هماهنگی سپاه و فرماندهی نیروی زمینی ارتش قرار شد که توپخانه لشکر ۷۷ آموزش تعدادی از پاسداران را به عهده بگیرد. شفیع زاده تعدادی از نیرو‌ها را به آموزش آورد و کلاس‌های آموزش در تپه شوش تشکیل شد. پس از تشکیل یگان توپخانه سپاه، شفیع زاده دستور داد تا پوکه گلوله‌های توپ را دور نریزند.

این رزمنده آذربایجانی همزمان با مسئولیت سازماندهی و ادغام نیرو‌های جنگ‌های نامنظم، سازماندهی توپخانه سپاه را پیشنهاد کرد.
او در پاسخ به سئوال یکی از دوستانش که چه شد به فکر تشکیل توپخانه افتادی، گفته بود: «ما وقتی به جنوب اعزام شدیم روز‌های اول جنگ بود. در آبادان ساختمانی دو طبقه بود و به عنوان دیده بان به داخل ساختمان رفتم وقتی وسعت و شدت آتش دشمن را دیدم با خود فکر کردم که بین چهار خمپاره و امکانات عظیم دشمن توازن وجود ندارد. آن موقع احساس کردم به سلاح دیگری نیاز داریم.»

در سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در جزیره مجنون با تدبیر حسن شفیع زاده چند قبضه توپ با هاورکرافت به جزیره انتقال داده شد.
وی با همفکری تنی چند از فرماندهان، ضمن پی ریزی و سازماندهی اولین آتشبار‌های توپخانه، مسئولیت هماهنگی پشتیبانی آتش در قرارگاه فتح در عملیات بیت المقدس را به عهده گرفت و به خوبی از عهده این وظیفه بزرگ برآمد.

اقدامات مبتکرانه وی در طراحی و به کارگیری توپخانه در طول سال‌های دفاع مقدس ضربات جبران ناپذیری را به پیکر رژیم صدام وارد کرد.
این فرمانده مجاهد سرانجام در هشتم اردیبهشت سال ۶۶ در منطقه عملیاتی کربلای ۱۰ در شمال غرب (منطقه عمومی ماووت) در حالی که عازم خط مقدم جبهه بود، مورد اصابت ترکش گلوله توپ دشمن قرا گرفت و به آرزوی دیرینه خود شهادت نایل شد.

 

اما هنوز منطق باروت گفتنی است

خون شهید و محشر ماووت گفتنی است

 

 

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه