Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تشریح جزئیات تخلیه یکی از ساختمان‌های بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) گفت:‌ ساخت بیمارستان به ازای هر تخت بیمارستانی‌، ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومان هزینه دربردارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛‌ نادر توکلی امروز در نشست خبری در بیمارستان رسول اکرم(ص) درباره تخلیه‌ یکی از ساختمان‌های بیمارستان اظهار کرد: موضوع بیمارستان‌های قدیمی یکی از مسائل و مشکلات کل استان تهران و کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارهای متفاوتی وجود دارد که اکثر این آمارها بیانگر این است که فرسودگی نسبی در ناوگان ارائه خدمات بیمارستانی وجود دارد. ارزیابی‌ها در مورد ایمنی و امنیت ساختمان در سه حوزه انجام می‌شود که شامل ایمنی سازه‌ای، غیرسازه‌ای و عملکردی در زمان بحران است.

وی افزود: ایمنی سازه مربوط به بنا و زیربنا است، ایمنی غیرسازه‌ای مربوط به عناصر برقراری امنیت ساختمان مانند آسانسورها، برق، مکانیک، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، اطفای حریق و... است و ایمنی عملکردی نیز به ساختار چیدمان کمیته‌های مدیریت بحران بیمارستان ربط دارد.

وی ادامه داد:‌ در مجتمع بیمارستانی رسول اکرم(ص)، چهار ساختمان با کاربری آموزشی و مدیریتی داریم. در برخی ساختمان‌های بیمارستان ارزیابی‌های مختلف صورت گرفته و در نهایت با دستور دادستانی و اخطارهای ایمنی، موضوع بررسی ساختمان‌ها به معاونت درمان دانشگاه داده و کارگروه ارزیابی ایمنی بیمارستان تشکیل شد. از نظر ایمنی غیرسازه‌ای، هر چهار ساختمان بیمارستان از ابتدای سال جاری در دستورکار ایمن سازی قرار گرفتند و تمام تاسیسات بیمارستان بازسازی و نوسازی شد.

وی ادامه داد:‌ در حوزه آتش‌نشانی با همکاری این سازمان بررسی‌هایی صورت گرفت که مشخص شد بحث مهم، ایمنی سازه‌ای است. با بررسی در کمیته به جمع‌بندی کلی رسیدیم که ساختمان شماره 3 بیمارستان رسول اکرم(ص) در دستور کار تخلیه قرار بگیرد. این تخلیه به شکل فازبندی و طی یک برنامه سه تا چهار ماهه انجام می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد:‌ تمام خدمات اورژانس، بیماران تنفسی، اورژانس قلبی - مغزی و ارائه خدمات به مصدومان تصادفات و سوانح در بیمارستان ادامه می‌یابد و بخشی از خدمات که جنبه الکتیو (غیراورژانسی) دارند به خارج از بیمارستان انتقال پیدا می‌کند. درباره این که محل جایگزین کجا باشد رایزنی‌هایی با چند مرکز انجام شده است که اعلام خواهد شد. برای انتقال موقت خدمات ساختمان 3 بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) اولویت اول ما مراکز دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است که در حال انجام هماهنگی‌ برای استفاده از فضای مازاد سایر مراکز درمانی هستیم؛ هدف‌ ما انتقال چند تخت بیمارستانی به سایر مراکز نیست بلکه یک سرویس درمانی را به صورت گلوبال منتقل خواهیم کرد.

هزینه ساخت بیمارستان 2 میلیارد تومان به ازای هر تخت

وی در پاسخ به سؤال تسنیم که هزینه ساخت یک بخش در بیمارستان چه قدر است، بیان کرد:‌ ساخت بیمارستان به ازای هر تخت بیمارستانی‌، 2 تا 2.5 میلیارد تومان هزینه دربردارد و به همین میزان نیز تجهیز تخت بیمارستانی هزینه دارد و این هزینه با منابع بیمارستان و وزارت بهداشت قابل تأمین نیست و نیاز به ردیف بودجه اعتباری از سازمان مدیریت و برنامه و بودجه دارد.

تخلیه 20 درصد ظرفیت بستری بیمارستان حضرت رسول

در ادامه این نشست خبری، دکتر تقی ریاحی، رئیس مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم(ص) درباره تخلیه یکی از ساختمان‌های بیمارستان اظهار کرد: مباحث پیرامون ساخت بیمارستان جایگزین بیمارستان‌های بزرگ قدیمی طی دو یا سه دهه گذشته مطرح بوده است؛ 20 سال پیش 10 بیمارستان بزرگ آسیب‌پذیر و قدیمی تهران از سوی وزارت بهداشت مورد مطالعه قرار گرفت و نقشه‌هایی برای جایگزین کردن آن انجام شد که در برخی نقاط اتفاقات مثبتی رخ داد اما در مورد بیمارستان رسول اکرم (ص) تنها منجر به تملک زمینی در کنار بیمارستان شد و اتفاق دیگری رخ نداد.

وی ادامه داد:‌ ساختمان‌هایی که در بیمارستان رسول اکرم قرار دارد مربوط به قبل از انقلاب است. ساختمان شماره 3 که الان بحث تخلیه‌اش مطرح است جزو فضای کمکی و پایون بیمارستان و محل اقامت همراهان بیمار بود که در سه دهه گذشته تغییر کاربری داد و تبدیل به بخش بیمارستانی شد.

وی افزود: در دوران کرونا پذیرنده بیماران کرونایی بودیم اما بیمارستان فاقد استانداردهای لازم برای تبدیل بخش‌ها به بخش بیماران تنفسی بود زیرا ما در این دوران مجبور به تبدیل بخش‌ها به بخش کرونایی شدیم و ساختمان شماره 3 که قرار است تخلیه شود نیز تبدیل به ساختمان اصلی کرونا شد. از سوی دیگر چالش‌های دیگری نیز در سال‌های گذشته داشتیم برای مثال در سال 99 آتش‌سوزی رخ داد و یک طبقه از ساختمان شماره 2 آتش گرفت که البته تلفات نداشت. با این وجود ساختمان‌های بیمارستان در سال‌های گذشته بازسازی شد و بسیاری از بخش‌ها شامل کلینیک‌های بیمارستان نیاز به بازسازی دارند که عمده بازسازی‌ها با کمک خیرین انجام شده است.

وی با بیان اینکه جایگزین کردن 850 تخت بیمارستانی کار سختی است؛ گفت:20 درصد ظرفیت بستری و 40 درصد اتاق‌عمل‌ها و بخش‌های مربوطه بیمارستان در ساختمان شماره 3 قرار دارد که باید تخلیه شود. باید 160 تخت بیمارستانی و 8 اتاق عمل را در منطقه‌ای در غرب تهران در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم با امنیت مناسبی، به ارائه خدمات درمانی و آموزشی ادامه دهیم.

45 درصد ارجاعات به بیمارستان‌های علوم پزشکی ایران از خارج شهر تهران است!65 درصد بیماران بیمارستانی در تهران از شهرستان‌ها هستند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت بیمارستان بهداشت و درمان وزارت بهداشت بیمارستان ساختمان های بیمارستان بیمارستان رسول اکرم علوم پزشکی ایران ساخت بیمارستان تخت بیمارستانی ساختمان شماره 3 ازای هر تخت رسول اکرم ص ساختمان ها حضرت رسول بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به ارزش سرمایه‌گذاری حدود ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲، گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک  مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و  اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان  مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.


ابوطالب گرایلو در ادامه روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی در چند سال اخیر را رو به رشد کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.


وی ادامه داد: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.


گرایلو می‌گوید: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.


با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو تخلیه شد
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • اوکراین از بیم حمله بلاروس ۲ بیمارستان را تخلیه کرد
  • حمله بلاروس به اوکراین؟ | ۲ بیمارستان تخلیه شد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود