Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان با بیان اینکه گلستان در مصرف مواد مخدر رتبه های بالای آلودگی را به خود اختصاص داده است، گفت: بر مبنای آمار رسمی، میانگین اعتیاد در گلستان تقریباً ۱۳.۷ درصد جمعیت فعال کشور است.

سرهنگ مجید زائری ظهر امروز اظهار کرد: براساس آمار سازمان جهانی مبارزه با مواد مخدر، در حال حاضر ۳۰۰ میلیون نفر در دنیا درگیر اعتیاد هستند که سهم کشورمان از این میزان دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است که با احتساب یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از معتادان غیررسمی و تفننی، این میزان به چهار میلیون و ۴۰۰ نفر نیز می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلودگی بالای گلستان در مصرف مواد مخدر

وی با بیان اینکه براساس آمار سال ۹۹، ۴ هزار نفر در کشورمان بر اثر سوء مصرف مواد مخدر فوت می کنند، افزود: به طور میانگین ۲۶۳ هزار تا ۳۴۰ هزار از اراضی افغانستان تحت کشت مواد مخدر قرار می گیرد و این کشور ۹۰ درصد تریاک، ۴۶ درصد مورفین و ۲۶ درصد هروئین و ۳۵ درصد حشیش دنیا را تولید می کند، ما ۹۵۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان داریم که مقابله و مبارزه با مواد مخدر را برای ما سخت می‌کند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان با بیان اینکه بسیاری از آسیب های اجتماعی از اعتیاد نشأت می گیرد، بیان کرد: مواد مخدر بستر را برای سایر آسیب ها فراهم‌ می کند، امروزه ۵۰ درصد سرقت های گلستان جزو سرقت های خرد هستند که ریشه در اعتیاد دارد و اکثر سارقان سابقه اعتیاد دارند، همچنین ۴۵ درصد زندانیان سابقه مصرف مواد مخدر را دارند.

زائری میانگین سن اعتیاد در کشور را ۲۱ سال اعلام کرد و یادآور شد: روزانه ۱۰ تا ۱۲ نفر بر اثر سوء مصرف مواد مخدر فوت می کنند، براساس برآوردهای انجام شده در سال ۹۵، یک هزار و ۲۰۰ نفر معتاد متجاهر در گلستان شیوع شناسی شدند، همچنین ۱۷۰ هزار نفر معتاد رسمی و تفننی در گلستان وجود دارد و بر مبنای آمار رسمی، میانگین اعتیاد در گلستان تقریباً ۱۳.۷ درصد جمعیت فعال کشور است این در حالی است که میانگین کشوری ۵.۴ درصد است و می توان گفت گلستان در مصرف مواد مخدر رتبه های بالای آلودگی را به خود اختصاص داده است.

روند افزایشی جامعه معتادین زن/ افزایش مصرف گُل در بانوان

وی از شناسایی ۴۲ منطقه پرخطر در حوزه مواد مخدر در گلستان خبر داد و بیان کرد: از این مناطق ۲۰ منطقه شهری و ۲۲ منطقه روستایی هستند، همچنین ۷۰ منطقه کم خطر در گلستان شناسایی شد که ۲۷ نقطه شهری و ۴۳ نقطه روستایی را تشکیل می دهد و در مجموع ۱۱۲ نقطه پرخطر و کم خطر در سطح استان گلستان وجود دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان با بیان اینکه در حال حاضر یک مرکز ماده ۱۶ با ۱۰۰ نفر ظرفیت در گلستان وجود دارد، تصریح کرد: ۱۵۶ مرکز متادون درمانی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی در گلستان فعالیت دارند که این مراکز ۲۶ هزار و ۹۴۰ نفر معتاد را در پروسه درمان قرار دادند، همچنین ۴۰ مرکز اقامتی میان مدت(ماده ۱۵) در گلستان وجود دارد که یک هزار و ۲۰۰ معتاد در آن نگه داری می شوند.

زائری با بیان اینکه معتادان تفننی در محافل و مجالس مصرف می کنند و مصرف دائمی ندارند به همین دلیل شیوع شناسی آمار آن کار سختی است، متذکر شد: جامعه معتادین زن روند افزایشی داشته و در سطح کشور از دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معتاد، ۱۷۶ هزار نفر زن هستند که ۰.۶ درصد را شامل می‌شود، در سطح گلستان نیز هفت هزار نفر از معتادان از بانوان هستند و متأسفانه به دلیل تغییر در سبک زندگی مصرف گُل در بانوان رو به افزایش است.

انتهای پیام


 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هروئين دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان مواد مخدر اعتیاد زنان گلستان وجود مصرف مواد مخدر نفر معتاد هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم

حجت الاسلام محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور به همراه هیأت عالی قضایی نیز در روز نخست از سفر به  استان هرمزگان به صورت سرزده از شعب مختلف دادگاه های تجدیدنظر و دادسرای شهرستان بندرعباس بازدید کرد.

وی در دیدار چهره به چهره و گفت و گوی صمیمانه با برخی از قضات و کارکنان علاوه بر شنیدن درخواست های آنان، به بررسی تعدادی از پرونده های شعب از نظر نوع و نحوه رسیدگی و مواردی از این قبیل نیز پرداخت و اظهار کرد: همچنین از رسیدگی سریع‌ همراه با دقت به پرونده‌ ها نبایدغافل شد.

این مقام عالی رتبه قضایی در توصیه به کارکنان قضایی و اداری این مجموعه ها عنوان کرد: محور قرار دادن سند تحول قضایی برای پیشبرد امور و انجام وظایف محوله در خدمت رسانی مطلوب تر به مردم امری ضروری است.
 

حجت الاسلام موحدی آزاد با بیان اینکه سند تحول قضایی ریل گذاری اصولی برای تعامل و ارایه خدمت بهتر به مردم است، تصریح کرد: انتظار می رود تمامی فعالان حوزه قضایی از راهکارهای بنیادین و جامع این سند در برنامه ریزی های خود برای جلب رضایت مردمی بهره بگیرند.

 دادستان کل کشور همچنین در سفر به میناب افزود: قضات ما از تمام ظرفیت های قانونی برای اعطای نهادهای ارفاقی به زندانیان در راستای کاهش جمعیت زندان و رفتن به سمت کاهش آسیب های اجتماعی بهره می گیرند، با این وجود در مواجه با مجرمان مرتبط با جرایم خشن به ویژه  قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ که زندگی مردم را به آتش اعتیاد می سوزانند هیچ گونه ترحمی نداشته و نخواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!