Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد ایمانی روز سه شنبه در کارگروه پدافند زیستی آذربایجان شرقی در تبریز با اشاره به تدوین نظام عملیاتی پدافند زیستی کشور در سال گذشته، ادامه داد: مسایلی که امروز در حیطه نظام عملیاتی پدافند زیستی کشور مطرح است همگی ساختارساز و سیاستگذار است که از جانب حاکمیت برای اعمال نظام پدافند زیستی در کشور تدوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آینده و چشم انداز نظام عملیاتی پدافند زیستی، مصون بودن کشور در این حوزه است و در این مسیر تا به امروز خوب پیشرفته ایم و تجربه کرونا نیز نشان داد در حوزه پدافند زیستی از آمادگی لازم برخوردار هستیم به طوری که نسبت به کشورهای منطقه و حتی اورپایی بسیار قوی عمل کردیم.

معاون کشاورزی قرارگاه پدافند زیستی اظهار داشت: آذربایجان شرقی با برگزاری رزمایش زیستی ثامن الایمه در سال ۹۸ در زمینه حوزه پدافند زیستی و اقدامات امنیتی و مرزبانی زیستی در کشور پیشگام بوده و پایلوت کشوری است.

وی با اشاره به اینکه بحث امنیت غذایی یکی از ماموریت های پدافند غیرعامل در حوزه زیستی است، گفت: امنیت غذایی از دیدگاه پدافند غیرعامل با مؤلفه های سلامت، پایداری و در دسترس بودن غذا برای آحاد مردم می باشد که تحت پایش قرار دارد .

ایمانی ادامه داد: دیده بانی زیستی در حوزه امنیت غذایی انجام می شود و دستگاه های مسوول از لحاظ صدور گواهی های بهداشتی ، لایه ایمنی را در این بحث انجام می دهند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: درک درست از اهمیت پدافند زیستی و پای‌بندی به اصول پدافند غیرعامل، ارتقای سلامتی و بهداشت جامعه را فراهم می آورد.

محمدباقر آقایی با تاکید بر رصد و پایش تهدیدهای زیستی، آموزش مقابله با انواع تهدیدها را از مهم ترین اقدامات پدافندی عنوان کرد و افزود: امنیت غذایی نقش تعیین کننده در تضمین کیفیت زیستی و سلامت مردم دارد.

وی ادامه داد: امنیت غذایی از محورهای اصلی در پیشگیری از بیماری ها و حفظ و ارتقاء سلامت جامعه است که باید به این مهم توجه ویژه شود .

آقایی گفت: خوشبختامه قرارگاه پدافند زیستی آذربایجان شرقی عملکرد خوبی داشته و اقدامات لازم در حوزه شناسایی و مقابله با تهدیدات و آسیب های زیستی در استان انجام شده است.

برچسب‌ها پدافند غیر عامل آذربایجان شرقی استانداری آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل آذربایجان شرقی استانداری آذربایجان شرقی پدافند غیر عامل آذربایجان شرقی استانداری آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی پدافند غیرعامل پدافند زیستی امنیت غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • امنیت شغلی کارگران و معلمان باید تأمین شود
  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی سفر می کند
  • عملیات «وعده صادق» موجب شادی تمام حق طلبان شد
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا