Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: ارتباط دانشگاه با صنعت همواره با چالش‌هایی مواجه بوده و ماموریت مهم دانشگاه گره‌گشای بخشی از مشکلات است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین اکبری‌فرد سرپرست دانشگاه در جلسه هم اندیشی در مورد تولیدات دانش بنیان با اشاره به اهمیت تاثیرگذاری دانش علمی بر اشتغال آفرینی گفت: با مشاهده روند پیشرفت در کشور‌های توسعه یافته، می‌توان دریافت که اطلاعات، فناوری و دانش عوامل تاثیر گذار بر اشتغال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن مطرح کردن چالش‌های صنعت افزود: باید الگوی مناسبی را انتخاب کرد و از وجود متخصصان و نخبگان دانشگاهی در عرصه‌های مختلف بهره برد. علم، تخصص و ذهن این افراد را برای حل مشکلات صنعتی جامعه سوق دهیم.

اکبری فرد افزود: ارتباط دانشگاه با صنعت همواره با چالش‌هایی مواجه بوده و ماموریت مهم دانشگاه گره‌گشای بخشی از مشکلات است. باید بتوانیم آن پوسته سخت صنعت را بشکنیم. در واقع باید خدمات را به تولید مبتنی بر دانش بنیان تبدیل کنیم.

وی با اشاره به شعار سال گفت: دانش زمانی می‌تواند به یک مملکت کمک کند که بتواند خلق ثروت کند.

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به این نکته که دانشگاه در بعضی جا‌ها نتوانسته نیاز‌های صنعت را برطرف کند خاطر نشان کرد: یکسری تحقیقات بنیادین انجام شده که امروزه جامعه ما آن چیزی را می‌پذیرد که بطور مستقیم تبدیل به محصول شود، باید یک راه هموارتری برای ارتباط دانشگاه با صنعت پیدا کنیم تا خدمات را به محصول و عامه پسند تغییر دهیم.

وی ضمن تاکید بر اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌ها و جلسات گفت: با برقراری ارتباط دانشگاه با صنعت و استفاده از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دکتری در صنعت می‌توان به خروجی نسبتا مطلوبی در طرح‌های دانش‌بنیان و جامعه، رسید.

قاسم محمدی‌نژاد رئیس شورای مشاوران دانشگاه گفت: بین بسیج اقشار و حوزه‌های دانشگاه ارتباط خوبی برقرار است و باعث افتخار است که رئیس بسیج استادان استان رئیس دانشگاه شهید باهنر است که در کنار این اکثر هیأت‌های اندیشه‌ورز بسیج مسئولین‌شان اعضای هیأت علمی این مجموعه هستند.

رئیس شورای مشاوران دانشگاه گفت: با توجه به پیاده‌سازی طرح‌ها و ایده‌های دانش‌بنیان در سطح استان باید یک نگاه جهادی صورت گیرد و دانشگاه شهید باهنر کرمان با تمام وجود در این عرصه پیش‌قدم خواهد بود.

حجت الاسلام علیرضا انجم شعاع معاون پژوهشی حوزه علمیه استان کرمان نیز در زمینه ایجاد طرح‌های کلان در سطح استان و راه اندازی ایجاد کارگروه اقتصاد اسلامی مسائلی را مطرح کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان دانشگاه باهنر کرمان کرمان ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه شهید باهنر دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند