Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس دانشگاه آزاد، دبیر شورای عالی ورزش و رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی این دانشگاه برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور مهدی علی‌نژاد دبیر شورای عالی ورزش و امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طهرانچی در این نشست با تأکید بر اهمیت استعدادیابی در ورزش، گفت: نخبه‌گزینی و استعدادیابی در حوزه ورزش از سنین پایه بسیار حائز اهمیت است و باید برای آن یک برنامه مدون در دانشگاه وجود داشته باشد. در این راستا باید در زمینه نخبه‌گزینی و استعدادیابی دانش‌آموزان مدارس سما در تربیت‌بدنی اقدامات جدی و عملیاتی صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: براساس سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم، یک سیستم مستمر شناسایی استعدادهای ورزشی در مدارس سما پیاده خواهد شد تا از بین دانش‌آموزان و ورودی‌های جدید به صورت کاملاً علمی استعدادیابی صورت گیرد و در آینده نزدیک با همکاری معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و شورای عالی ورزش، یک سند برای پیشبرد این هدف تدوین خواهد شد.

در ادامه، علی‌نژاد دبیر شورای عالی ورزش ضمن بررسی و ارائه نظرات تخصصی و کارشناسی درباره مصوبات و مطالب مطرح‌شده در جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی، بر لزوم استعدادیابی در حوزه مدارس سما برای پیشرفت ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

در ادامه این جلسه، امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارشی از برگزاری مسابقات تیم‌های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: پس از حضوری شدن دانشگاه‌ها در اردیبهشت سال جاری، برگزاری مسابقات ورزشی در بخش دانشجویان، اساتید و کارکنان آغاز شد. دانشگاه آزاد اسلامی در 16 رشته و 26 تیم در بخش دانشجویان فعالیت می‌کند. مقرر شده است مسابقات ورزشی کارکنان و اساتید نیز در تیر ماه برگزار شود.

لشگری با بیان اینکه سه مسابقه کشوری در حوزه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: مسابقات کشتی پهلوانی و هنرهای زورخانه‌ای به صورت کشوری در همدان برگزار شد که سایر موسسات آموزش عالی نیز در این مسابقات حضور داشتند. همچنین مسابقات کشوری وزنه‌برداری در ساری و مسابقات شطرنج در کل کشور برگزار شده است.

رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین گزارشی از برگزاری دومین لیگ ورزش همگانی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه داد و گفت: این لیگ از 24 فروردین تا 23 خرداد برگزار شد و 77 هزار و 426 نفر در این مسابقات شرکت کردند که به نسبت تعداد شرکت‌کنندگان سال گذشته که بیش از 31 هزار نفر بودند، افزایش چشمگیری داشته است.

وی با تأکید بر لزوم استعدادیابی دانش‌آموزان مدارس سما در حوزه ورزش، گفت: طرحی تحت عنوان «از پایه تا ستاره» تدوین شده که براساس این طرح؛ مدارس سما در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کرده و کمیته فنی باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد و با انتخاب استعدادها، آنها را در کنار تیم‌های باشگاهی دانشگاه رشد خواهد داد تا در نهایت به عنوان تیم نونهالان و نوجوانان دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات ورزشی حضور یابند.

همچنین در این جلسه خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران و عضو شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد داد باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش معلولین و جانبازان نیز تیم تشکیل داده و در مسابقات ورزشی شرکت کند. با توجه به اینکه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در بخش جانبازان و معلولین فعالیت ورزشی دارند، این پیشنهاد به تصویب شورای عالی ورزش رسید.

خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران، ایرج رحمانی، فریبا محمدیان و مهین فرهادی‌زاد به‌عنوان اعضا، در جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

6 تیم ورزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به مسابقات جام جهانی اعزام می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ورزش دانشگاه آزاد ورزش دانشگاه آزاد جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی مسابقات ورزشی برگزار شد مدارس سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»