Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی و کارشناس بسکتبال کشورمان گفت: ۲ بازی سخت مقابل قزاقستان و سوریه آن هم در حلب با آن جو تماشاگران سوری در پیش خواهیم داشت که فشارها را روی ما افزایش می‌دهد. ما محکوم به بُرد نیستیم. علی آرزومندی؛ مربی و کارشناس بسکتبال کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا پیرامون نخستین اردوی تیم ملی با ترکیب جدید کادرفنی اظهار داشت: سرمربی جدید به تیم ملی آمده و باید به او زمان کافی داد تا او بتواند تفکرات و برنامه‌هایش را در تیم ملی پیاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راستای منویات فدراسیون تغییراتی هم در سیستم و هم در تیم ملی رخ داده.   وی در ادامه بیان داشت: نیاز به تغییرنسل در ترکیب تیم ملی به وفور احساس می‌شد و علت انتخاب سعید ارمغانی هم به همان سمت و سوست. الان که به بازی‌های اخیر نگاه می‌کنیم؛ نتیجه‌گرایی نیست و زمان بازی بین بازیکنان مختلف تقسیم شده.   آرزومندی درباره وقوع آزمون و خطا در تیم ملی عنوان داشت: به نظر من این نوعی محک زدن تیم ملی و مختضات بازیکن‌هاست تا سرمربی به شناخت کافی برسد. زمان باید به همه بازیکنان برسد و نباید چیزی یا کسی را الان قضاوت کرد. جریانی مرتب و بانظم در تیم ملی شکل گرفته و نظر مشترک بازیکنان هم رضایت از اردوی تیم و شرایط جدید تاکنون بوده.   کارشناس بسکتبال کشورمان تصریح داشت: حتماً باید این تغییرنسل رخ می‌داد و ضررفایده‌اش هم باید پرداخت شود. اگر این کار را نکنیم؛ از بسکتبال آسیا هم عقب می‌افتیم چرا که ژاپن برای مثال الان ۲ بازیکن در NBA دارد و سایر تیم‌ها هم سطح‌شان را خیلی بالا برده‌اند. اگر با سرعت توسعه و پیشرفت بسکتبال در قاره پیش نرویم، آسیب‌ها زیادی می‌بینیم.   او درمورد مسابقات پنجره آتی اذعان داشت: روند تیم مهم است؛ نه برد و باخت. ۲ بازی سخت مقابل قزاقستان و سوریه آن هم در حلب با آن جو تماشاگران سوری در پیش خواهیم داشت که فشارها را روی ما افزایش می‌دهد. ما محکوم به بُرد نیستیم و نباید نتیجه‌گرا نگریست.   این مربی بسکتبال در ادامه تأکید داشت: مسیر و روند تیم ملی اگر دلخواه فدراسیون باشد، جای بحثی نیست. ما که به کاپ آسیایی به رغم چند باخت هم صعود می‌کنیم اما تیم ملی باید به آن ترکیب دلخواه سرمربی و نتیجه پایانی پس از محک دست یابد.   آرزومندی در رابطه با توجه فدراسیون به تیم‌های پایه خاطرنشان ساخت: تیم ملی در پایان یک مسیر قرار گرفته و پروسه توسعه و پشتوانه باید از پایه‌ها و حداقل ۵، ۶ سال قبل‌تر از ۲۰ سالگی بازیکن باشد. باید خوب به پایه‌ها توجه شود و از یک سیکل درست بازیکن به تیم ملی برسد. هر چه مسابقات پایه‌ها بهتر و بیشتر باشد، به موفقیت تیم ملی کمک بیشتری خواهد شد.   وی نهایتاً درباره اداره ساختار فدراسیون بدون دبیرکل و افتادن فشارها روی دوش رئیس گفت: سؤال من هم هست ولی حتماً مسائلی بوده. اطلاعی ندارم.   انتهای پیام/  

منبع: دانا

کلیدواژه: تیم ملی ۲ بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های خارجی هدایت تیم ملی بسکتبال

نشست کمیته فنی فدراسیون بسکتبال برای معرفی گزینه‌های احتمالی برای سرمربیگری تیم ملی ایران با حضور جواد داوری رئیس فدراسیون برگزار شد و در کنار دو گزینه داخلی، دو مربی خارجی نیز مورد تأیید نهایی قرار گرفتند.

فدراسیون بسکتبال از اعلام نام مربیان ایرانی به دلیل حساسیت هفته‌های باقیمانده از لیگ برتر، خودداری کرد ولی مارکو راموندینیو 43 ساله از ایتالیا و رادووان تریفونوویچ 54 ساله از اسلوانی دو گزینه خارجی هستند.

رادووان تریفونوویچ ملقب به «رادو» در سال 1973 در شهر لیوبلیانا کشور اسلوونی که در آن زمان قسمتی از یوگسلاوی سابق بود به دنیا آمد. او از سال 1993 تا 2007 (20 تا 34 سالگی) به عنوان بازیکن فعال بود و از 35 سالگی وارد دنیای مربیگری شد. رادو از سال 2015 تا 2017 مربی تیم ملی اسلوونی و دستیار «ایگور کوکوشکوف» بود.

پس از اینکه اسلوونی در سال 2017 به مدال طلای یوروبسکت رسید به مدت 3 سال تا 2020 سرمربی تیم ملی کشورش شد و بعد از آن به کشور ترکیه رفت تا دستیار سرمربی لیتوانیایی تیم فنرباغچه شود. فنرباغچه در سال 2022 قهرمان ترکیه شد.

گزینه دوم هدایت تیم ملی در نوع خود، مورد جالبی است. مارکو راموندینیو متولد سال 1982 در ایتالیا و مربیگری را از سن 18 سالگی آغاز کرده و در واقع به صورت حرفه‌ای بسکتبال بازی نکرده است. او پس از چندین سال فعالیت در کادر فنی تیم‌های باشگاهی به تیم‌های زیر 16 و زیر 18 سال ایتالیا راه پیدا کرد و در نهایت سرمربی تیم بسکتبال زیر 16 سال ایتالیا در المپیک تابستانی نوجوانان (سال 2015) شد. او همچنین سابقه هدایت تیم جوانان (تیم ملی B) ایتالیا را نیز در کارنامه خود دارد. او در فصل 23-2022 با تیم تورتونا که آن را از لیگ دسته 3 ایتالیا به سری A رساند به عنوان مربی سال سری A انتخاب شد.

دیگر خبرها

  • نریمان جهان به دنبال تکرار یک لحظه خاص (ویدئو)
  • لیگ NBA| باورنکردنی از کایری اروینگ!
  • بازیکن محبوب اوسمار به بازی بزرگ رسید
  • گزینه‌های خارجی هدایت تیم ملی بسکتبال
  • الکلاسیکوی برگشت ایران بدون 5 بازیکن مشترک
  • ذوب‌آهن به نیمه‌نهایی لیگ بسکتبال برگشت/ جبران شکست مقابل طبیعت
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • انریکه: می‌توانیم بگوییم قهرمان لیگ هستیم؛ برای پیروزی مقابل دورتموند، کاملا آماده‌ایم
  • مثل لوئیز انریکه در فوتبال ایران داریم!
  • بسکتبال NBA | دوراهی لیکرز، زنده ماندن یا حذف تحقیرآمیز؟