Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دومین «فروشگاه هفت سلامت» شنبه ۴ تیرماه جاری با حضور ریاست گروه اقتصادی گلستان، دکتر محسن طلایی مشاور گروه اقتصادی گلستان و مدیران ارشد شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای هفت، دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی و جمعی از پزشکان و مدیران بیمارستان‌ها افتتاح شد.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای هفت از سال ۱۳۹۳ شروع به فعالیت نموده و هم اکنون با بیش از ۶۰۰ شعبه در مناطق مختلف کشور در حال خدمت‌رسانی به عموم مردم ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشگاه‌های هفت سلامت با «هدف همدلی و همراهی در حوزه بیمارستانی و فروشگاهی» از سال ۱۴۰۰ با افتتاح اولین شعبه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرده و اکنون با هدف تامین رفاه، خدمت‌رسانی و رضایتمندی هرچه بیشتر و رفع تمام نیازهای بیماران، کارکنان و مراجعین از فروشگاهی مورد اعتماد، با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در حال گسترش شعب است.

در این مراسم دکتر محسن طلائی مشاور گروه اقتصادی گلستان اقدامات و نیت خیرخواهانه مرحوم حاج سید محمد گرامی و اعتقاد پایدارشان که همیشه چراغ راه مجموعه اقتصادی گلستان بوده را خاطرنشان کرد که منتج به خدماتی همچون احداث مرکز تحقیقات غدد در سال ۹۶، احداث مجموعه عظیم «مهدی کلینیک» و در ادامه راه، تاسیس شعب فروشگاه‌های هفت سلامت شده است.

ریاست گروه اقتصادی گلستان نیز با تاکید مجدد بر عملکرد مجموعه بر مبنای خیر و راه درست، راه اندازی فروشگاه هفت با برند سلامت را نشات گرفته از همین مسئله دانست.

دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، نیز در این مراسم حضور داشتند و ضمن تایید روش کار فروشگاه‌های هفت سلامت در سرعت عمل و خدمات رضایت‌بخش گفت: این مجموعه باید الگوی شرکت‌های خصوصی در خدمت‌رسانی باشد و می‌بایست در دیگر مراکز دیگر نیز توسعه یابد.

در ادامه دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی در مراسم افتتاح این فروشگاه ضمن تاکید بر اهمیت نیروی انسانی در مبحث مدیریت گفت: بیمارستان در دو سال اخیر درگیر ویروس کرونا بوده و تمام همکاران در بخش‌های مختلف به‌صورت مداوم خدمات شایسته‌ای ارائه دادند. اگرچه یک سری عوامل اجتناب ناپذیر است اما در حد توان می‌شود مسائل رفاهی را فراهم کرد. با توجه به اینکه مراجعین ما از اقصی‌نقاط کشور و عموماً افرادی کم بضاعت هستند که ناامید از همه جا برای درمان به اینجا مراجعه می‌کنند، باید خدمات درمانی و پزشکی خوبی به آنان ارائه شود و این یک وظیفه انسانی است و باید بتوانیم حداقل امکانات را برای بیماران و همکاران فراهم کنیم. تجربه موفقی که گروه هفت در بیمارستان امام خمینی (ره) داشتند ما را ترغیب کرد که از این تجربه استفاده بهینه کنیم و از حمایت‌های دکتر قناعتی بهره گرفتیم و در مدتی کوتاه این مجموعه کارآمد حاضر شد.

در پایان رئیس و معاونین بیمارستان با مسئولین فروشگاه‌های زنجیره‌ای هفت از قسمت‌های مختلف فروشگاه و کافه هفت و محصولات موجود در آن بازدید نمودند. شعبه جدید فروشگاه زنجیره‌ای هفت سلامت جهت تجلیل از حضور پر رنگ عموم مردم در ضلع شمالی بیمارستان شریعتی واقع‌شده و به عنوان دومین شعبه شبانه روزی به صورت ۲۴ ساعته آماده خدمت‌رسانی به کارکنان و مراجعین محترم است.

این اقدام بزرگ تداوم دارد…

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5526256

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان شریعتی فروشگاه زنجیره ای کسب و کار بازار تهران قیمت خودرو قیمت مسکن کسب و کار قیمت ماهی قیمت مرغ قیمت میوه تولید داخلی قیمت گوشت شهر تهران بازار خودرو ماهی آبزیان میوه گروه اقتصادی گلستان بیمارستان شریعتی زنجیره ای هفت هفت سلامت خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۷۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان نخستین دانشکده علوم خانواده ایران، دوازدهم اردیبهشت با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه