Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان گفت: دانشگاه‌ها باید محور تمام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در سطح استان باشند تا این موضوع مهم در جایگاه و بستر واقعی خود قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد صبح امروز در  جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، گفت: در شرایط کنونی ضرورت دارد که پژوهش‌ها و تحقیقات دانشگاهی کاربردی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه‌ها به موضوعات پایان‌نامه دانشجویان توجه ویژه داشته باشند تصریح کرد: نبود بازار کار برای بعضی از رشته‌های تحصیلی یکی‌ از مشکلات موجود است که باید چاره‌اندیشی شود. 

استاندار همدان با اشاره به اینکه برخی از رشته‌های دانشگاهی استان اشباع شده و این امر منجر به بیکاری فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها شده است که می‌تواند مسئله‌‌ساز باشد تاکید کرد: رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌های استان بازنگری شود. 

قاسمی فرزاد گفت: دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید با نیازسنجی‌های اساسی، رشته‌ها را نسبت به تحولات جامعه و تکنولوژی دایر کنند. 

وی با بیان اینکه  برخی از رشته‌های دانشگاهی کارآمدی خاصی ندارد و باید با محدود کردن این رشته‌ها، توان و پتانسیل دانشگاه‌ها را به سمت رشته‌های کاربردی‌تر سوق داد گفت: فناوری و نوآوری جایگاه خاص خود را دارد و ما را در جهت محصولات به‌روز، کارآمد و با بهره‌وری بالا کمک خواهد کرد. 

 استاندار همدان با اشاره به کمیته‌‌های زیرمجموعه ‌کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری صرفا برای رفع تکلیف تعریف نشده‌اند، بلکه باید توجه خود را به کارآمدی بیشتر معطوف کنند بیان کرد: با توجه به برنامه‌ها و طرح‌هایی که در راستای شعار سال در استان در نظر گرفته شده، کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 وی گفت: کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری باید منشا خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها و حرکت‌های پویا در استان باشد. 

استاندار همدان بیان کرد: با توجه به کمبود و محدودیت منابع، بودجه اختصاص یافته برای پژوهش در سال جاری، باید صرف اولویت‌ها و سیاست‌های استان شود.

چرا در همدان مجموعه‌ای مناسب برای تفریح بانوان وجود ندارد؟نماینده ولی‌فقیه در استان همدان: مهارت جذب مخاطب برای طلاب و فعالان این عرصه یک ضرورت است

قاسمی فرزاد در پایان با تاکید بر اینکه تمام مراکز علمی و دانشگاهی استان در امر پژوهش هم‌افزایی داشته باشند تصریح کرد: دانشگاه‌ها متناسب با تخصص خود به پژوهش بپردازند و از موازی‌کاری و عملکرد جزیره‌ای پرهیز کنند. 

انتهای پیام/724/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فناوری و نوآوری استاندار همدان کارگروه آموزش دانشگاه ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد

آفتاب‌‌نیوز :

سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده‌ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال‌های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه‌ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محور‌های پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش‌ها روی آن‌ها کار می‌کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه‌ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می‌یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد