Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت، اعطای انحصار به فروشندگان روغن موتور را تکذیب کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت صمت؛ معاونت تجارت و خدمات این وزارتخانه به‌منظور استفاده از حداکثر ظرفیت شبکه توزیع به‌ویژه توزیع‌کنندگان اینترنتی که ویژگی اصلی آن‌ها ارتقای شفافیت است، در دو مرحله از طریق نامه به اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی و اتاق اصناف فراخوان داده است که تعدادی از فروشگاه‌های مجازی اعلام آمادگی کرده و متعهد شدند تا در شبکه شفاف توزیع روغن‌موتور براساس قواعد ایجاد شفافیت فعالیت کنند و در نهایت 14 شرکت در پی این فراخوان برگزیده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 بر اساس این گزارش؛ فهرست توزیع کنندگان بسته نبوده و فروشگاه‌های اینترنتی جدید می‌توانند به آن افزوده شوند؛ ضمن این‌که علاوه بر فروش در فروشگاه‌های مجازی، عرضه مستقیم در پایانه‌های باری و مسافری و همچنین فروش توسط شبکه سنتی مجهز شده به سامانه شفافیت توزیع روغن نیز قابل انجام است و هیچ‌گونه انحصاری وجود نداشته و ندارد.
 این گزارش می‌افزاید: برخی فعالان معلوم‌الحال، دلالان و محتکران با شیطنت و نفوذ در سایت‌های خبری از طریق القای دخالت دستگاه‌های حاکمیتی در توزیع رانتی روغن‌موتور، سعی در توقف و ایجاد اخلال درروند توزیع شفاف و حفظ منافع شخصی کردند که شایسته است رسانه‌ها پیش از هرگونه اقدامی از صحت‌وسقم اخبار اطمینان حاصل کنند.
 بر اساس این گزارش، شرایط حاکم بر بازار روغن‌موتور در سطح کشور به‌گونه‌ای است که باوجود تولید مکفی و اصلاح قیمت‌ها، متأسفانه عده‌ای سودجو با سوءاستفاده از شرایط کمبود عرضه در ماه‌های گذشته اقدام به احتکار، گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه و زیرزمینی روغن‌موتور می‌کردند که باعث اختلاف قیمت روغن‌موتور تا حد 60 درصد بالاتر از قیمت مصوب برای مصرف‌کنندگان و قاچاق آن به کشور‌های همسایه شده بود.
 بر این اساس, وزارت صمت به‌منظور اطمینان از دسترسی مصرف‌کننده واقعی به این کالا، به ویژه رانندگان و مالکان وسایل نقلیه سنگین (باری و مسافری) کشور با بهره‌گیری از بستر سامانه جامع تجارت، همه زنجیره تجاری این کالا را از تولید تا سطح خرده‌فروشی‌ها و اتوسرویس‌ها نظارت می‌کرد، اما مصرف‌کننده نهایی (مالکان وسیله نقلیه) به‌عنوان حلقه آخر فروش به‌صورت شفاف ردگیری نمی‌شدند که این حلقه مفقوده از ابتدای سال برای جلوگیری از فروش خارج از ضابطه، احتکار و گران‌فروشی در دستور تکمیل قرار گرفت.
 در طرح معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت، با استفاده از سامانه‌های حاکمیتی مانند پایگاه اطلاعاتی وزارت راه و شهرسازی، اصالت مالکیت ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر کشور مورد تأیید قرارگرفته و از دسترسی دلالان و سودجویان به روغن‌موتور ارزان (قیمت مصوب) جلوگیری می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: روغن موتور روغن موتور وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)

به گزارش صدای ایران از عصر ایران کمپانی جی‌ای سی (JAC) که در ایران بیشتر آن را با نام جک می‌شناسند، سال هاست که در زمینه تولید خودرو‌های سواری و کار و تجاری فعالیت کرده و بیشتر محصولاتش نیز هم اکنون در بازار ایران حضور دارند. برای نمونه می‌توان به جک S ۵ اشاره کرد که پس شروع مونتاژش در کرمان موتور، موفق شد تا سهم زیادی از بازار کراس اوور‌ها را به خود اختصاص دهد. به بیانی دیگر می‌توان گفت که معروفیت برند جی‌ای سی در ایران با فروش بی نظیر S ۵ رقم خورد و این خودرو توانست دیدگاه مثبتی برای جک به وجود آورد.



جی‌ای سی در سال‌های اخیر علاوه بر تولید خودرو‌های متنوع، بر روی پیشرفت در زمینه خودروسازی مدرن نیز تمرکز کرده و همگام با دیگر شرکت‌های چینی، در دنیا به شهرتی نسبی رسیده است. حضور جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن که میزبان بزرگان صنعت خودروسازی دنیا نیز هست می‌تواند نشان دهنده جایگاه این کمپانی باشد.

در سال‌های اخیر اضافه شدن قوای محرکه الکتریکی به خودرو‌ها بسیار مرسوم شده و به همین دلیل اکثر خودروسازان حاضر در اتو اکسپو چین، اتوموبیل‌های تمام برقی و یا هیبریدی خود را به نمایش درآوردند. با توجه به چنین موضوعی، جی‌ای سی نیز در کنار دیگر شرکت ها، خودرو‌های تمام برقی و هیبریدی خود را به نمایشگاه آورده و در معرض دید عموم قرار داده است.

این کمپانی علاوه بر حرکت در مسیر بکارگیری از قوای محرکه روز دنیا، طراحی محصولات خود را نیز با الگو‌های نوین جهانی به روز کرده تا به صورت همه جانبه در زمینه خودروسازی پیشرفت کرده باشد.


با ورود به غرفه جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴، در درجه اول کانسپت DE Fine دید بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کرد. نزدیک شدن به تولید خودرو با پلتفرم DE جزو اهداف توسعه‌ای جی‌ای سی است و در این راستا هوآوی با تکنولوژی‌های خود قصد دارد تا سرعت رسیدن به نسخه نهایی را برای JAC بیشتر کند.

کانسپت DE Fine 

به طور کلی جی‌ای سی ۴ پلتفرم برای ابعاد مختلف بدنه در نظر گرفته که در میان آن‌ها پلتفرم DI که مختص خودرو‌های کوچک و متوسط مانند EV۳ است، تجاری سازی و به مرحله تولید رسیده است. 

نام دو پلتفرم دیگر JAC که بخش‌های نهایی طراحی شان را سپری می‌کنند DP و DM است که به ترتیب برای تولید خودرو‌های آفرودی و MPV‌ها کاربرد خواهند داشت.

جی‌ای سی با چه خودرو‌هایی پا به اتو اکسپو پکن گذاشت؟

از مهم‌ترین خودرو‌های این برند که احتمالاً به زودی در خیابان‌های ایران تردد خواهند کرد می‌توان EV۳ را نام برد که به یک پیشرانه تمام برقی مجهز شده و با توجه به ظاهر جذابش و همچنین تنوع پایین خودرو‌های هاچ بک و درون شهری، می‌تواند مورد پسند بسیاری از جوانان و خصوصا بانوان قرار گیرد. جک EV۳ دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است. این هاچ بک نخستین محصول جک است که به باتری‌های استوانه‌ای تجهیز شده است و حداکثر سرعتش هم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

خودروی هاچ بک جک ۳ EV

دیگر محصولی که در غرفه جی‌ای سی معرفی شد، X۸ بود که کرمان موتور اقدامات لازم برای مونتاژ این کراس اوور را انجام داده و در آینده‌ای نزدیک تولیدش را آغاز خواهد کرد. این خودرو هم از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری TGDI استفاده می‌کند که قادر به تولید ۱۷۴ اسب بخار است. گشتاور این پیشرانه نیز ۲۵۰ تا ۲۸۰ نیوتن متر اعلام می‌شود و در نهایت از طریق گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به چرخ‌های جلو منتقل خواهد شد.

محصول X۸

JS۶ هم که حضورش در ایران قطعی شده و جزو جدیدترین محصولات این برند است نیز در نمایشگاه حضور داشت. لازم به ذکر است که JS۶ قرار است در نسخه پلاگین هیبرید در کرمان موتور مونتاژ شود. 




شرکت جک علاوه بر خودرو‌های سدان، کراس اوور و هاچ بک، پیکاپ‌های شاسی مستقل را نیز در سبد محصولات خود دارد. از این رو برای نمایش دستاورد‌های خود در تولید این کلاس بدنه، علاوه بر نسخه تمام بنزینی و تجهیز شده T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی و دو دیفرانسیل این پیکاپ را نیز برای اولین بار معرفی کرده است.

T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی


در بخش دیگری از غرفه، ون RF۸ که یک MPV محسوب می‌شود نیز حضور داشت و به علت طراحی داخلی لوکس و تجملاتی اش، مورد توجه مراجعین قرار گرفت. آرایش صندلی‌ها در این MPV به صورت ۲+۲+۳ بود تا سرنشینان ردیف دوم فضای کافی در اختیار داشته و سفر راحت تری را تجربه کنند. در مورد این موضوع می‌توان گفت که امروزه خودروسازان سعی دارند تا اکثر کراس اوور‌ها و SUV‌های خود را نیز با این چینش صندلی تولید کنند، چرا که فضا برای بکارگیری امکانات رفاهی بیشتر فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳