Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه اردن گفته است که کشورش به دنبال روابط خوب با ایران است ولی اظهارات پادشاه این کشور و دیدارهای مخفیانه مقامات نظامی ارشد اردن با همتایان آمریکایی و اسرائیلی نشان‌دهنده تناقض در اظهارات و اقدامات اَمّان است.

به گزارش ایران اکونومیست، «ایمن الصفدی»، وزیر خارجه اردن با بیان اینکه این کشور به دنبال روابط خود با ایران است، مدعی شد که در ناتوی‌ای که اَمّان خواهان تشکیل آن است، اسرائیل عضو نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفدی بامداد امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی با شبکه قطری الجزیره گفت که «ما به دنبال روابط خود با ایران هستیم، ولی برای پرداختن به همه دلایل تنش‌ها، باید گفت‌وگو کرد.»

وزیر خارجه اردن در مورد اظهارات اخیر پادشاه این کشور که خواهان ایجاد ناتوی عربی همانند پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شده بود، گفت که کشورش همواره از طرح کشورهای عربی برای ایجاد یک مکانیزم دفاعی حمایت می‌کند و این مکانیزم باید اهداف واضحی داشته باشد که مقابله با تروریسم، امنیت غذایی و اقتصادی مشمول این اهداف می‌شود.

او مدعی شد که هیچ زیربنایی برای ایجاد ائتلاف نظامی وجود ندارد ولی اردن برای ارائه طرح عربی مشترکی که با همه نیازها و اولویت‌ها منسجم باشد، هماهنگ است.

صفدی مدعی شد: «هیچ حرفی درباره ائتلاف نظامی‌ای که اسرائیل بخشی از آن باشد، در سفر آتی بایدن به منطقه وجود ندارد و هیچ چیزی درباره ائتلاف نظامی شامل اسرائیل در این مرحله برای ما مطرح نشده است.»

ادعاهای وزیر خارجه در حالی مطرح است که جمعه گذشته «عبدالله دوم»،‌ پادشاه اردن در گفتگو با شبکه آمریکایی cnbc خواستار ایجاد ناتوی عربی در غرب آسیا شد و گفت که «همکاری به منظور تشکیل جبهه‌ای متشکل از کشورهای عربی جهت حمایت از منطقه در جریان است.»

گذشته از این و به‌رغم این ادعاهای مقامات اردنی، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» فاش کرد که مارس گذشته (فروردین و اردیبهشت) نشستی محرمانه در «شرم‌الشیخ» با حضور مقامات ارتش رژیم اسرائیل و ارتش عربستان سعودی، اردن و مصر برگزار شد و طرفین در این نشست به چگونگی هماهنگی برای مقابله با «توانایی‌های موشکی و پهپادی ایران» پرداختند.

بر اساس گزارش این روزنامه، از میان شرکت‌کنندگان در این نشست، «آویو کوخاوی» رئیس ستادکل ارتش رژیم اسرائیل و «فیاض بن حامد الرویلی» رئیس ستاد مشترک ارتش عربستان حضور داشتند.

این روزنامه در ادامه نوشت: «نمایندگانی از قطر، اردن، مصر، امارات متحده عربی و بحرین در این نشست حضور داشتند و در خصوص «گام‌های اولیه همکاری» گفت‌وگو کردند.

؛

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظه حمله چاقویی یک گردشگر ترکیه ای به دو نظامی اسرائیلی در قدس (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ترکیه : مجموعه اقداماتی علیه اسرائیل انجام می‌دهیم اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد

دیگر خبرها

  • لحظه حمله چاقویی یک گردشگر ترکیه ای به دو نظامی اسرائیلی در قدس (فیلم)
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها
  • زخمی شدن 10 نظامی اسرائیلی در غزه
  • یک گردشگر ترکیه ای با چاقو یک نظامی اسرائیلی را در قدس زخمی کرد
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • کشته شدن 2 فرمانده ارتش اسرائیل در مرکز نوار غزه
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»