Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلمان محمدی گفت : سنجش سلامت نوآموزان امسال برای ۳۵ هزار نوآموز ورود به دبستان و ۱۵ هزار نوآموز ورود به پیش دبستانی پیش‌بینی شده است.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه تعداد پایگاه‌هایی که در سطح استان برای این منظور در نظر گرفته شده شامل ۲۴ پایگاه ثابت،۱۳ پایگاه سیار و یک پایگاه تخصصی است.

امکان نوبت‌گیری برای سنجش سلامت کودکان از ۲۰ خرداد در سامانه سنجش سلامت فراهم شده، نوبت گیری صرفا از طریق سامانه میسر است و پس از آن مراجعه حضوری برای سنجش انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان تا ۱۵ شهریور در پایگاه‌های ثابت و سیار به صورت رسمی برقرار است و تا ۲۵ شهریور امکان سنجش جاماندگان وجود دارد.

 تعرفه سنجش سلامت نوآموزان برای امسال ۶۰ هزار تومان است برای نوآموزانی که جامانده باشند، ۳۰ هزار تومان جریمه در نظر گرفته شده است.

این سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شامل موارد متعددی از جمله شنوایی سنجی، بینایی‌سنجی، سنجش طیف اوتیسم، معلولیت جسمی و حرکتی، اختلالات هوش و ... است و افرادی که دچار مشکل باشند به سه پایگاه تخصصی در کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب ارجاع می‌شوند.

 از مدیران مدارس و اولیا دانش‌آموزان درخواست می شود حتما در موعد مشخص اعلام شده نسبت به انجام سنجش سلامت نوآموزان اقدام کنند.

پارسال سنجش سلامت بیش از ۳۲ هزار نوآموز در کرمانشاه انجام شد که نسبت به هدف‌گذاری صورت گرفته تحقق ۱۰۰ درصدی داشت.

نوبت گیری جهت جهش تحصیلی از ۲۰ خرداد آغاز شده، برای این منظور درخواست، ولی دانش‌آموز از مدیر مدرسه مطرح شده و به شورای مدرسه و در نهایت ناحیه، منطقه و شهرستان ارجاع می‌شود و سپس متقاضی باید جهت بررسی سنجش هوشی و روانی جهش تحصیلی به پایگاه تخصصی ارجاع شود و در نهایت باید در آزمون آمادگی تحصیلی نمره لازم را جهت جهش تحصیلی اخذ کند.

 تعرفه سنجش برای جهش تحصیلی ۱۸۰ هزار تومان است امکان جهش تحصیلی در مقاطع تحصیلی یکم به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم فراهم است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش مجازی سال تحصیلی دانش آموزان آمادگی تحصیلی سنجش سلامت جهش تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اعلام زمان آغاز نوبت گیری ارزیابی هوشی/روانی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه های دوم به چهارم، سوم به پنجم وچهارم به ششم وجهش برای بار دوم با رعایت شرایط ومشروط به رای کمیسیون (منطقه) وسایر مقررات مربوط است.

محمدی افزود: جهش از پایه اول به سوم وجهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) وثبت شماره وتاریخ آن درسامانه سیدا است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان اظهار کرد: مدیران محترم مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه ودر صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می کنند.

محمدی تصریح کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

وی تصریح کرد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانواده ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان در ادامه با اشاره به آمارشرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

کد خبر 6093082

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری