Web Analytics Made Easy - Statcounter

آتش‌سوزی‌های حال حاضر به مدت طولانی‌تر و با تخریب شدیدتری اتفاق می‌افتند. بر اساس گزارش مرکز ملی آتش نشانی بین سازمانی، از آغاز سال جاری، در حدود ۳۲ هزار مورد آتش سوزی جنگلی بیش از ۳.۳ میلیون هکتار را در ایالات متحده سوزانده است. شروع زودهنگام فصل گرما، سال ۲۰۲۲ را در مسیر رکورد در میزان آتش سوزی‌ها قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش cnbc، در گذشته آتش‌ها دانه‌های خاک را در خاک و روی درختان باقی می‌گذاشتند، اما آتش‌های داغ‌تر و شدیدتر که اکنون روی می‌دهند، درختان را می‌سوزاند و دانه‌های موجود در خاک را از بین می‌برند، بنابراین فرایند باززایی طبیعی بسیار سخت تر است. DroneSeed که یک استارت آپ مستقر در سیاتل است ادعا می‌کند که می‌تواند از طریق پهبادها هزاران هکتار از زمین‌های ویران شده در آتش سوزی را تنها ۳۰ روز پس از خاموش شدن آتش بازسازی کند.

DroneSeed از دانه‌ها و همچنین نهال‌ها یا گیاهان جوان و سپس از انبوه پهپاد‌های سنگین استفاده می‌کند تا آن‌ها را در سراسر زمین سوخته پخش کند. پهپاد‌ها دانه‌ها را در ظروف محفظه‌ای به نام "پوک" می‌ریزند، جایی که دانه‌ها ریشه می‌گیرند و شروع به رشد می‌کنند و تبدیل به نهال می‌شوند. این پوک‌ها از فیبر گیاهی ساخته شده اند و حاوی عناصر غیر سمی مانند فلفل تند برای جلوگیری از خورده شدن توسط جوندگان و سایر پستانداران هستند.

همه دانه‌ها یا نهال‌ها به درخت منتج نمی‌شوند و DroneSeed می‌گوید که میزان استقرار و رشد بذر در هر منطقه متفاوت است و این موضوع به شرایطی مانند خاک، کیفیت آب، درجه زمین، دمای آب و هوا، گونه‌های درختی و عوامل دیگر بستگی دارد. مدیر این شرکت، پهباد بدون سرنشین خود را به دسته‌ای از زنبور‌ها تشبیه می‌کند که در زمین‌های ناهموار حرکت می‌کنند و می‌توانند هزاران دانه را حمل و پراکنده کنند. در اکتبر ۲۰۲۰، این شرکت اعلام کرد که اولین شرکتی است که مجوز اداره هوانوردی فدرال را برای این نوع فعالیت کاشت در جنگل دریافت کرده است.

در ارتباط با این پهباد گفته شده است که قطر آن‌ها هشت فوت است و  می‌تواند یک محموله ۵۷ پوندی حمل کنند. به طور کلی هدف مدل DroneSeed، تولید نهال‌هایی است که به دلیل مشکلات زنجیره تامین، مانع بزرگی برای احیای جنگل‌ها بوده اند.

بیشتر بخوانید

ناسا روی پهپاد‌های بی‌صدا سرمایه‌گذاری می‌کند باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پهباد خارجی آتش سوزی جنگل احیای درختان آتش سوزی در جنگل آتش سوزی دانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد

سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش را نشان دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهادهای دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهادها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد که ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

او با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور گفت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

او در مورد توزیع بذر کلزا گفت: امسال نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع ارقام داشته‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه