Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا کرمی نژاد روز چهارشنبه در نشست با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایانه مرزی چذابه با اشاره به برآورد تردد پنج میلیون زایر اربعین از مرزهای خوزستان افزود: خط انتقال آب به این مرز تکمیل، پمپ ها تعمیر و علاوه بر زیرساخت، آب مورد نیاز برای این تعداد زایر تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شبکه فاضلاب پایانه مرزی چذابه به منظور جمع آوری پساب تولیدی نیز تکمیل و لایروبی شده و بر این اساس در بخش آب و فاضلاب در ایام اربعین آمادگی لازم ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان افزود: یک هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل خطوط انتقال آب و شبکه فاضلاب مرزهای چذابه و شلمچه هزینه شده است که با اقدام های انجام شده وضعیت این مرزهای برای پذیرایی مناسب از زایران اربعین در شرایط پایداری از نظر آب و فاضلاب قرار گرفته است.

وی با اشاره به پیش بینی تنش آبی در محدوده پس از سد حمیدیه در ایام تابستان گفت: کاهش بارندگی در بالادست برخی سدهای خوزستان موجب کاهش آورد آب در برخی رودخانه های استان شد.

کرمی نژاد با بیان اینکه روستاهایی که احتمال تنش آبی آنها در وجود داشت شناسایی شد افزود: با بررسی انجام شده ۹۳ روستای زیردست سد حمیدیه در شهرستان‌های دشت آزادگان، هویزه و حمیدیه خوزستان در صورت تنش آبی با مشکل روبه رو می‌شدند که از فروردین امسال آب گیری این روستاها از خط آبرسانی غدیر برنامه ریزی شد.

وی ادامه داد: تمام ۹۳ روستایی که آب گیری آنها از رودخانه پایین دست سد حمیدیه انجام می‌شد به خط انتقال آب غدیر متصل شدند ضمن اینکه با توجه به اشتغال بخش زیادی از اهالی این روستاها به دامداری، تامین آب دام سنگین و نصب مه پاش برای خنک سازی این دام ها در تابستان داغ خوزستان اجرایی شد.

کرمی نژاد گفت: مشکل آب شرب شهرستان دشت آزادگان با ای سی یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ برطرف و هم اکنون آب این شهرستان از نظر کیفی و کمی مشکلی ندارد.

مدیرعامل آبفای خوزستان، افزود: شبکه فاضلاب شهرهای رُفیع، هویزه، بوستان و سوسنگرد ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ولی به دلیل تامین نشدن اعتبارات مورد نیاز تکمیل این طرح با مشکل روبه‌رو شده است.

وی با انتقاد از همکاری نکردن بانک پاسارگارد برای تامین اعتبار ماده ۵۶ برای تکمیل شبکه فاضلاب منطقه دشت‌آزادگان ادامه داد:  ۴۲ هزار میلیارد ریال اعتبار از طریق ماده ۵۶ با عاملیت بانک پاسارگاد تخصیص داده شد که  به دلیل همراهی نکردن این بانک این اعتبار تامین نشد.

مرز بین‌المللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق قرار دارد. مرزهای شلمچه و چذابه ۲ گذرگاه مهم تردد زایران اربعین حسینی در خوزستان است که سالانه شاهد تردد جمع کثیری از زایران به ویژه در ایام اربعین است.

برچسب‌ها کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خرمشهر دشت آزادگان بانک پاسارگاد خوزستان شلمچه پایانه مرزی چذابه اربعین شركت آب و فاضلاب خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خرمشهر دشت آزادگان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خرمشهر دشت آزادگان بانک پاسارگاد خوزستان شلمچه پایانه مرزی چذابه اربعین شركت آب و فاضلاب خوزستان شبکه فاضلاب دشت آزادگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ابوطالب شفقت امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از طرح راه‌آهن دورود به خرم‌آباد، این طرح را یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین طرح‌های استان دانست و گفت: برای تامین منابع آن تاکنون از طریق سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت اقداماتی انجام شده است. 

وی افزود: قرارداد ساخت این طرح سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا منعقد و عملیات اجرایی آن آغاز شد، اما در پیچ و خم کمبود اعتبار باقی ماند.

به گفته استاندار تا سال ۹۷ طرح راه آهن دورود به خرم آباد ۳۸ درصد و سال گذشته ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آقای شفقت به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و گفت: خواسته مردم استان تسریع در روند ساخت آن است که از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از طرح را داریم.

وی افزود: برای تامین اعتبار و ادامه اجرای این طرح، مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده که می‌تواند به مرور از این منابع استفاده کند که این مهم در حال پیگیری است.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه حجم اعتبار طرح بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

علیرضا شفقت رقم مطالبات قرارگاه خاتم از طرح راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد