Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیت الله برقراری روز چهارشنبه در اولین ستاد راهبردی توسعه بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اظهار داشت: ۱۵ درصد ضریب پوشش این صندوق است که نشان می‌دهد روند بسیار کندی داشته است و باید تحولی ایجاد شود.

وی یادآور شد: هفت میلیون نفری که شناسایی شدند و عضو هیچ صندوقی نیستند توان عضویت در صندوقهای دیگر را هم ندارند و تنها در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر این امکان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برقراری با بیان اینکه زندگی مردم در رفاه نهفته است ادامه داد: نظام تامین اجتماعی فراگیر است و هرچه در آن تلاش کنیم کم است.

وی اضافه کرد: کارگران و کارکنان بیمه اجباری هستند اما مابقی اقشار جامعه شامل عشایر، روستاییان یا افرادی که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر زندگی‌ می‌کنند بیمه نبودند اما قانون بیمه را همگانی دانسته است، به این ترتیب به آنها اجحاف می‌شد که صندوق روستایی برای پوشش این افراد ایجاد شد.

برقراری با بیان اینکه آینده، معیشت، بیمه و درمان این افشار در گرو نظام تامین اجتماعی است افزود: عدم تبیین این صندوق به این دولت به ارث رسیده است و باید برای شناساندن آن بیشتر تلاش کرد.

وی با اشاره به اینکه پایه نظام جمهوری اسلامی بر عدالت است و بیانیه گام دوم انقلاب رهبری بر عدالت تاکید دارد اظهار داشت: یکی از راه‌های تحقق عدالت بیمه کردن این اقشار است.

استاندار کردستان هم در این نشست که به عنوان اولین ستاد راهبردی استان‌ها در کشور برگزار می‌شود گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از ظرفیت‌هایی است که در دوره جدید برنامه‌های تحولی خوبی را شروع کرده است.

اسماعیل زارعی کوشا اظهار داشت: برنامه‌ریزی مجموعه صندوق بر این منوال است که یک میلیون نفر به بیمه‌شدگان اضافه شوند که یک اقدام انقلابی ، جهادی و تحولی است.

وی ادامه داد: استان کردستان آمادگی لازم را دارد که به عنوان استان پیشگام برای رسیدن جامعه هدف صندوق که یک میلیون نفر در سال‌ جاری، همکاری لازم را داشته باشد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کردستان هم گفت: در استان هم اکنون ۹۴ هزار و ۳۲۳ بیمه شده این صندوق هستند.

احمد توانا افزود: در سه ماهه گذشته از ابتدای امسال ۲ هزار و ۶۵۹ بیمه شده جدید و ۱۲ هزار نفر هم تمدید داشتیم.

وی اضافه کرد: زنان و مردان با داشتن حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۵۰ سال سن و در صورت عضویت در گروه‌هایی مانند روستاییان، عشایر، کشاورزان، رانندگان حمل بار و مسافران بین شهری، ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، زنبورداران، بافندگان قالی، فرش، گلیم و جاجیم، کارکنان مراکز و شرکت های وابسته به سازمان مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام پزشکی، دانشجویان، بسیجیان، کارگران فصلی و سایر گروه‌های جامعه هدف می‌توانند تحت پوشش این بیمه باشند.

مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کردستان با بیان اینکه مجرد یا متاهل بودن ملاک بیمه شدن در این صندوق نیست، اضافه کرد: این صندوق همه خدمات بیمه‌ای سایر صندوق‌ها را ازجمله بازنشستگی با حداقل ۱۵ سال، از کارافتادگی دائم ناشی از کار و غیرکار با حداقل یک سال سابقه، مزایای فوت برای بازماندگان بیمه شده و نقل و انتقال سابقه با سازمان تامین اجتماعی را انجام می دهد.

توانا گفت: هزینه بیمه به میزان ۳۰ درصد توسط بیمه شده باید پرداخت شود و بیش از  ۲ برابر حق بیمه، در واقع ۷۰ درصد آن را دولت تامین و پرداخت می‌کند.

وی بابیان اینکه این صندوق حمایتی و دولتی است، افزود: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر، ارزانترین و افتصادی ترین بیمه کشور است که دارای مزایای مستمری، از کار افتادگی، بازنشستگی و فوت است.  

وی بیان کرد: این صندوق فرصت مناسبی است تا جوانان، کارگران فصلی و زنان خانه دار از مزیت های آن بهره مند شوند.

برچسب‌ها صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر کردستان سنندج صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر کردستان سنندج صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر تامین اجتماعی میلیون نفر بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد