Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار و رئیس کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان تأکید کرد که برای انجام دقیق رسالت ها و وظایف این کمیسیون، باید رویکردی تحول محور و کارشناسانه همراه با استفاده از ظرفیت نخبگان و کارشناسان در پیش گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی امروز (چهارشنبه) در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان؛ بر ضرورت ایجاد تحول در روند مبارزه با قاچاق کالا به‌ویژه از مبادی ورودی استان تاکید و اظهار کرد: شرایط فعلی، مطلوب نیست و تمامی اعضای ستاد با محوریت کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، باید در بستر یک نگاه تحول ساز؛ روند پایش، رسیدگی به تخلفات و ساماندهی و عرضه مجدد کالاهای توقیف شده را با لحاظ منافع ملی و حفاظت از حقوق عامه و بیت المال ارتقاء بخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  همچنین با اشاره به احتمال بروز اختلاف نظر دستگاه‌های دست اندرکار در نحوه نگهداری یا فرایند رسیدگی به کالاهای قاچاق کشف و ضبط شده افزود: این فرایندها که روند بازتوزیع کالاهای حائز شرایط سلامت و استاندارد را در جامعه فراهم می‌کند، هیچگاه نباید تحت تاثیر اختلاف نظرهای بین دستگاهی قرار گیرد و در صورت بروز چنین مواردی ، موضوع مورد نظر برای تعیین تکلیف و اتخاذ تدابیر، به فوریت، کمیسیون گزارش شود.

رئیس کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان در ادامه بر لزوم استمرار مجدانه گشت‌های مشترک مبارزه با قاچاق کالا در مناطق مختلف به‌ویژه گمرکات و مبادی ورودی استان تاکید کرد و گفت: اجازه نخواهیم داد محموله‌هایی با کیفیت پایین و ناقض سلامت جامعه، وارد گیلان و به تبع آن کشور شود.

دکتر عباسی پایش اثرات و پیامدهای واردات کالاهای خارجی بر اقتصاد، سلامت و اشتغال داخلی را از دیگر رسالت‌ها و ماموریت‌های کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان عنوان کرد و افزود: این ماموریت مهم در بستر اتخاذ یک رویکرد جدید، کارشناسانه و تحولی امکان پذیر است و باید از ظرفیت نخبگان و کارشناسان این حوزه بهره گیری شود.

در ابتدای این جلسه نیز محمود باقری خطیبانی دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان با استناد به ماده ی 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، عمده ترین موانع و چالش‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان را در خصوص نحوه تداوم گشت‌های مشترک، انتقال و شرایط نگهداری کالاهای قاچاق در استان تشریح کرد.

هریک از دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان نیز گزارش‌هایی از عملکرد سال گذشته دستگاه متبوع خود، ارائه و در خصوص بهبود و ارتقاء فرایند مبارزه با قاچاق کالا در گیلان ، نظرات‌شان را بیان کردند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیسیون برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان

صادق برزگر، ناظر گمرکات گیلان از صادرات ۱۰۵ هزار و ۶۱۸ تن کالای اساسی به ارزش ۵۱ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۹۲۶ دلار از ابتدای امسال تاکنون به کشور‌های همسایه از طریق گمرکات این استان خبر داد.

او با بیان اینکه این کالا‌ها شامل محصولات کشاورزی، معدنی و غذایی است، افزود: محصولات کشاورزی شامل انواع میوه، کیوی، سیب، پرتقال و سبزیجات و محصولات معدنی هم شامل سیمان، سنگ، نمک و شیشه بوده است. 

به گفته ناظر گمرکات گیلان، محصولات شیمیایی، پلاستیکی و صنایع غذایی شامل بیسکوییت، کلوچه، رب گوجه و کنسانتره نیز در این مدت به دیگر کشور‌ها صادر شده است.

برزگر مقصد کالا‌های صادراتی را کشور‌های هند، روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان، اوکراین، ترکمنستان و بلاروس اعلام کرد.

او تصریح کرد: این مقدار کالا از نظر وزن ۳ درصد و از نظر ارزش یک درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • قاچاق چوب با پراید در تالش
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان