Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: مرز شلمچه همانند سنوات گذشته به عنوان مرز انحصاری عبور اتباع کشورهای خارجه به سوی عتبات مقدسه عالیات است.

به گزارش ایران اکونومیست از اهواز، به نقل از پایگاه خبری استانداری خوزستان، پنجمین جلسه ستاد ویژه اربعین حسینی استان به ریاست ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ابتدای این نشست اظهار کرد: مرز شلمچه همانند سنوات گذشته به عنوان مرز انحصاری عبور اتباع کشورهای خارجه به سوی عتبات مقدسه عالیات است؛ بنابراین بررسی و زمانبندی جهت اجرای مسائل زیرساختی در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان عنوان کرد: به دلیل قرارگیری رویداد اربعین در تابستان تأمین یخ، سایه‌بان و مه‌پاش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برهمین اساس در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم صورت پذیرفت.

حیاتی بیان کرد: شهرستان‌های معینی برای دو مرز شلمچه و چذابه انتخاب شدند که این شهرستان‌ها با محوریت فرمانداران از شنبه عملیات اجرایی فعالیت‌های خود را در این دو مرز انجام خواهند داد.

وی افزود: در حوزه‎‌های مختلف کمیته‌های هفده‌گانه‌ای که در ستاد اربعین استان وجود دارد؛ فعالیت‌های خود را تشریح کردند؛ امید است که بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باشکوه‌تر از سال‌های گذشته رویداد بزرگ اربعین حسینی را در استان خوزستان عملیاتی کنیم.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان ادامه داد: سامانه سماح حج و زیارت از روز جمعه برای ثبت نام زائران اربعین بازگشایی خواهد شد؛ این ثبت‌نام کاملا رایگان است و وجهی بابت آن اخذ نمی‌شود؛ لذا از زائران خواهشمندیم که در این سامانه ثبت نام کنند تا امکان برنامه‌ریزی برای مدیران در این ایام فراهم شود.

حیاتی تصریح کرد: تعداد زائران شرکت‌کننده در مراسم اربعین و جهت عبور آن‌ها از مرزها نیز توسط سامانه سماح نمایش داده می‌شود.

وی گفت: امیدواریم که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شاهد عبوری آسان، روان و توأم با امنیت در ایام اربعین حسینی باشیم.

محمدخانچی، رئیس ستاد زیرساخت اربعین حسینی خوزستان نیز با اشاره به لزوم حضور مردم در توسعه زیرساخت اربعین حسینی اظهارداشت: امسال با موج شدیدی از گرما در موسم اربعین حسینی مواجهیم که می‌تواند امر خدمات رسانی را بسیار سخت کند. 

وی افزود: با توجه به گرمای شدید، نصب سایه‌بان و مه‌پاش در محل‌های تجمع زائران حسینی و همچنین نصب سیستم‌های سرمایشی در مواکب و حسینیه‌ها امری ضروری است. 

معاون عمرانی استاندار خوزستان عنوان کرد: طبعا ظرفیت‌های دولتی نیز پاسخگوی جمعیت پنج میلیون نفری زائران اباعبدالله الحسین(ع) نخواهد بود. به همین سبب برای توسعه زیرساخت نیازمند حضور و کمک‌رسانی مردمی و خیرین عزیز هستیم. 

خانچی با تقدیر از فعالان مردمی توسعه زیرساخت خاطرنشان کرد: سال‌های پیشین نیز همکاری خیرین و خادمان اباعبدالله(ع) کارها به نحوی پیش رفت تا بتوانیم به نحو احسن پذیرای زائران اربعین باشیم. امسال نیز از خادمان اباعبدالله دعوت می‌کنیم تا در امر توسعه زیرساخت اربعین ما را همراهی کنند. 

331

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان توسعه زیرساخت اربعین حسینی برنامه ریزی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی

ایرج دست نشان مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در نشست تسهیل در تردد زائران اربعین در محور‌های مواصلاتی کشور در ایلام که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل ستادی و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های مرزی و معین برگزارشد با اشاره به تردد بیش از ۱۳۲هزار مسافر از پایانه مرزی تمرچین در مدت زمان اجرای طرح اربعین حسینی سال گذشته تصریح کرد: در این مدت ۱۵هزار زائر نیز از پایانه برکت به آذربایجان غربی توسط ناوگان حمل ونقل عمومی جابجا شدند که افزایش ۳۸درصدی را شاهد بودیم و در این خصوص چالش‌ها احصا شده که رفع آن‌ها جهت تسهیل تردد زایران ضروری است.

وی اظهار کرد: تعیین مرز برای ورود و خروج زوار در زمان ثبت نام در سامانه اربعین براساس استان محل سکونت یا تمایل شخص در جهت برنامه ریزی براساس آمار دقیق در هر دو مرز، تردد مستقیم زائرین از داخل کشور به داخل خاک عراق و کربلا توسط ناوگان مسافربری ایرانی و درصورت کمبود ناوگان ایرانی انتقال مسافران به مرز حاج عمران و سپس استفاده از اتوبوس‌های عراقی تا عتبات عالیات از پیشنهادات اداره کل درجهت حل چالش‌های مطرح شده در سال گذشته است.

دست نشان خاطر نشان کرد: تعیین مسیر اتوبوس‌ها و هدایت آنها به سکوها، قرار گیری کانکس ابطال قبض پارکینگ در محل مناسب، ارائه بلیط به ازای دریافت پاسپورت برای جلوگیری از ازدحام، نصب تابلو‌های مشخص کننده مسیر و بنر‌های راهنمایی، ارائه نرخ کرایه منصف و تهیه نرم افزار پلاک خوان از پیشنهادات اداره کل در جهت خدمات بهتر در پایانه برکت است.

دست نشان درخصوص اهم اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲ درمحور‌های منتهی به مرز تمرچین نیز افزود: لکه گیری و روکش آسفالت با اعتبار ۱۵۷میلیارد تومان و به طول ۴۵کیلومتر، اجرای خط کشی به طول ۱۰۰۰کیلومتر و با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، اجرای روشنایی به طول ۱۰کیلومتر و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، تهیه ونصب تابلو و علایم به تعداد ۹هزارو ۷۵۰عدد و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، افزایش گیت‌های گذرنامه در محل پایانه مرزی تمرچین به تعداد ۳۸مورد، مرمت و بهسازی سالن‌های مسافربری و تجاری پایانه بااعتبار ۲میلیارد تومان، تهیه ونصب ۱۶دستگاه کولر و ۵دستگاه آب سرد کن با اعتبار ۳ونیم میلیارد تومان ازجمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲بود.

وی تصریح کرد: اورهال روشنایی محور پیرانشهر-تمرچین به طول ۵کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان، خاک برداری و خاکریزی در مسیر تمرچین به طول ۳۰هزار مترمربع با اعتبار مورد نیاز ۵میلیارد تومان، تعمیر تابلو و گاردریل به طول ۱۵۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان و اجرا‌ی خط کشی محور منتهی به تمرچین به طول ۱۵۰۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان از برنامه‌های پیش رو در اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳است.

این مقام مسئول یاد آور شد: فعال سازی اتاق پایش تصویری مستقر در پایانه مرزی تمرچین جهت بهره برداری از سامانه‌های تردد شمار و نظارت تصویری، استقرار همکاران مرکز مدیریت راه‌ها بصورت شیفت‌های ۲۴ساعته در اتاق پایش تصویری پایانه مرزی تمرچین، اخذمجوز نصب دوربین‌های نظارتی در محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت پایش زائرین با اعتبار مورد نیاز ۱۸۰میلیارد ریال و اخذ مجوز نصب ۲سامانه ثبت تخلف در کریدور اربعین از دیگر برنامه‌های اجرایی اداره کل برای اربعین ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند