Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ عبدالله هیدیانی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران استان گلستان در بندرگز افزود: اعتقاد داریم تجارت مرزی از پیش مبدا ( مرزها ) باید  کنترل را بالا برده و طول مسیر ورود کالا را چک شود .
وی تاکید کرد : در اجرای ابن طرح مهم کمک همه اعم از مردم و نهادها را می طلبد.


وی ورود پوشاک با برند مختلف و تبلیغات در فضای مجازی نشان دهنده اصل بودن آن نیست، گفت : اکنون در این حوزه شیوه نامه مقابله ای با اقدامات پیشگیری و مقابله با فضای مجازی در دستور کار قرار گرفته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در حوزه مصرف لوازم آرایشی بهداشتی که سلامت محور است، افزود:  با توجه با این که حجم تقاضا برای استفاده از لوازم آرایشی بهداشتی در کشور بالا بوده و تاکید بر این است که حتما از کالاهای دارای کد بهداشتی و تولید داخلی خریده و استفاده شود.
به گفته وی اکنون ایران جزو هفت کشور نخست دنیا و دومین کشور خاورمیانه در استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی به شمار می رود و باید به این مهم و رعایت سلامت استفاده کنندگان آن بیشتر سرمایه گذاری شود .
وی با اشاره به این که رویکرد ستاد پیشگیری است، اضافه کرد: هرچه بتوان بسترهای لازم جلوگیری از قاچاق کالا را فراهم کنیم میزان برخورد  و مقابله را کاهش خواهیم داد.
وی تاکید کرد :با همت جمعی و اطلاع رسانی در  افزایش آگاهی جامعه، خریدار اقلام تقلبی و قاچاق نخواهند بود. 
 معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای بازدید و نشست با مسوولان دستگاه های مرتبط گلستان به این استان سفر کرده است.

برچسب‌ها استان گلستان ستاد پیشگیری گرگان تجارت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان ستاد پیشگیری گرگان استان گلستان ستاد پیشگیری گرگان تجارت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل