Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@19:30:26 GMT

حضور رئیس‌جمهور در شورای عتف پس از ۱۱ سال وقفه

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۴۶۳۰

حضور رئیس‌جمهور در شورای عتف پس از ۱۱ سال وقفه

معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به ۳ ماموریت شورای عتف گفت: جلسه این شورا بعد از ۱۱ سال وقفه با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد و در این ۳ حوزه مصوباتی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز (چهارشنبه ۸ تیرماه) در مراسم تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، با بیان اینکه یکی از برنامه‌ریزی‌های خوب در کشور، ایجاد پژوهشگاه‌های مأموریت‌محور بوده است، افزود: هر کدام از این پژوهشگاه‌ها در زمان تأسیس خود اولویت‌محور بودند و ظرفیت‌های بی‌بدیلی در کشور، منطقه و حتی جهان هستند و پژوهشگاه‌های شیمی، رنگ و زلزله براساس نیاز روز و اولویت‌های آینده راه‌اندازی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، دو اولویت کاری وزارت علوم در دوره جدید را "مرجعیت علمی" و "دیپلماسی علمی" ذکر کرد و یادآور شد: دانشمندان، مرزهای سیاسی را در می‌نوردند و می‌توانند نماینده‌های ارزشمندی برای ایران در جهان باشند، به خصوص در شرایطی که هر روز فشار تحریم‌ها روی ایران افزایش می‌یابد.

معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: اعضای هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، کرسی‌های بین‌المللی دارند و به طور کلی دانشمندان ایرانی نشان دادند می‌توانند ایران را از انزوای تحریم نجات دهند.

دکتر صالحی با اشاره به تولید ۷۷ هزار مقاله بین‌المللی از سوی محققان کشور، خاطر نشان کرد: از این تعداد، بیش از ۳۵ هزار مقاله با همکاری محققان بین‌المللی تهیه شده است و این نشان می‌دهد که در اوج فشارها و تحریم‌ها، محققان ایرانی با همکاری محققان بین‌المللی مقاله منتشر کرده‌اند و این ظرفیتی است که نیاز به حمایت دارد.

وی ادامه داد: حضور علمی ایران در مجامع علمی بین‌المللی هم موجب همکاری با نهادهای بین‌المللی است و هم سبب جذب بودجه می‌شود. دانشمندان ایرانی ضمن رعایت همه اصول امنیتی می‌توانند منابع را جذب کنند.

دکتر صالحی یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی را سازمان کنفرانس اسلامی و کامستک (کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان کنفرانس اسلامی) عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا به زودی با کامستک ارتباطات بیشتری صورت می‌گیرد.

وی به وظایف شورای عالی عتف اشاره کرد و گفت: سیاستگذاری در حوزه آموزشی، پژوهشی و فناوری، نظام تامین مالی در حوزه پژوهشی و نظارت و پایش ۳ وظیفه اصلی شورای عالی عتف است. به زودی رئیس جمهوری بعد از ۱۱ سال در عتف حضور خواهد یافت و ما نیز طرح‌هایی در این ۳ حوزه داریم که در این شورا به تصویب خواهیم رساند.

معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به فراز و فرود جذب دانشجو در پژوهشگاه‌ها خاطر نشان کرد: پژوهشگاه‌ها نباید به دانشگاه تبدیل شوند. در سال‌های اخیر وزارت علوم محدودیت‌هایی برای جذب دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد در پژوهشگاه‌ها ایجاد کرده است، اما با تصویب مصوبه شورای عالی عتف در مورد جذب دانشجویان پسادکتری، امسال شاهد افزایش بسیار چشمگیری در ظرفیت دانشجویان پسادکتری خواهیم بود.

وی با تقدیر از دستاوردهای پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: این پژوهشگاه ۷ میلیارد تومان قرارداد ارتباط با صنعت دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عتف معاون پژوهشی وزارت علوم پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی زلزله معاون پژوهشی وزارت علوم پژوهشگاه ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تماس‌های بی‌وقفه نتانیاهو با بایدن برای جلوگیری از صدور قرار دستگیری برای نتانیاهو
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال