Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، محمدعلی زلفی‌گل امروز (چهارشنبه) در آیین تکریم و معارفه رییس پیشین پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و معارفه سرپرست جدید این پژوهشگاه افزود: دیدگاه وزارت علوم نسبت به پژوهشگاه ها نگاه هدایتگری است. بر این اساس انتظار داریم هر پژوهشگاه با توجه به اولویت کاری مرجعیت علمی داشته باشد و اقداماتی را اجرایی کند تا بزرگ بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا پژوهشگاه ها باید ماموریت های خود را بپذیرند، طرح هایی را بپذیرند و با تقسیم این طرح ها آنها را به محققان همسان خود در سایر دانشگاه ها ارایه دهند. از سوی دیگر هر عضو هیات علمی پژوهشگاه ها با  پنج تا ۱۰ استاد دانشگاه یا دانشجوی دکتری و پسادکتری ارتباط داشته باشد.

وزیر علوم با بیان اینکه هر رییس پژوهشگاه و دانشگاهی باید برای مجموعه خود هدفی داشته باشد، گفت: برای نمونه رییس جدید دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی آرزو دارد برای ۱۹ دانشکده پراکنده این دانشگاه در سطح تهران زمین واحدی برای مجتمع کردن این دانشکده ها تدارک ببیند البته اقداماتی را برای مجتمع کردن این دانشگاه شروع کرده ایم.

زلفی گل به اهمیت پژوهشگاه زلزله اشاره و تاکید کرد: انتطار داریم پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله کارکردهای تحقیقاتی خود را عمومی کند تا مردم متوجه شوند این حوزه علمی و تحقیقاتی چه خدماتی را می تواند به آنها ارایه دهد.

وی یکی از فاکتورهای مهم برای دانشمندان و اندیشمندان را شاگردپروری و فناورپروری عنوان و خاطرنشان کرد: این امر نیاز به برنامه ریزی دارد.

تغییر اقلیم در همه حوزه ها روی داده است

وزیر علوم یکی از مشکلات مهم کشور را تغییر اقلیم نام برد و یادآور شد: علاوه بر تغییر اقلیم زیست محیطی، تغییر اقلیم فرهنگی وجود دارد که نشانه های آن وجود و گسترش فضای مجازی و دید مردم در زندگی است.

زلفی گل به تغییر اقلیم در محیط آموزشی اشاره کرد و افزود: ما توزیع متوازن استعداد ها را در کشور نداریم به گونه ای که مدال آور المپیاد ریاضی در رشته دیگری تحصیل می کند یا دانش آموز به رشته خاصی علاقه دارد ولی به دلیل آینده شغلی در رشته ای تحصیل می کند که دراین توانمندی کمتری دارد.

وی تاکید کرد: اگر کسی که در المپیاد شیمی، ریاضی و فیزیک برگزیده شد در همان رشته ادامه تحصیل دهد علاوه بر اینکه ممکن است مدال نوبل کسب کند، می تواند مرزهای علم را تغییر دهد.

وزیر علوم یادآور شد: باید برای هر دانش آموخته امکان شغلی مناسبی ایجاد شود، اما اکنون به جای هدایت تحصیلی هدایت تحمیلی رشته ها را داریم.

زنگ خطر در مورد تعداد کم داوطلبان رشته ریاضی

زلفی گل به توزیع داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: در حالی که تعداد داوطلبان رشته تجربی ۵۰۰ هزار نفر است در رشته ریاضی ۱۵۰ هزار نفر و این زنگ خطر است، باید برای آن فکری کنیم.

وی از مسوولان پژوهشگاه زلزله خواست که با برگزاری تورهای علمی برای دانش آموزان مدارس تیزهوشان آنها را با این حوزه آشنا کنند تا در آینده دانشمندان برجسته ای در این رشته داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، محمدعلی زلفی گل اسفند گذشته در حکمی محمدحسن بازیار را به عنوان سرپرست پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله منصوب کرد.

محمدحسن بازیار عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با مرتبه استادی است. از وی که دانش آموخته مهندسی عمران (ژئوتکنیک، زلزله) در مقطع دکتری موسسه پلی‌تکنیک رنسلر آمریکااست، دهها مقاله علمی و پژوهشی، چند عنوان کتاب تألیفی و ترجمه‌ای منتشر شده است.

وی مؤلف و مترجم برگزیده کشوری رشته عمران، برای تألیف و ترجمه کتاب مکانیک خاک، استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۸۹، بنیانگذار و سردبیر مجله بین‌المللی مهندسی عمران است.  

دکتر محمد کاظم جعفری از سال ۹۳ رییس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله بود.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله تغییر اقلیم وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند

از ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم تقدیر از اساتید شاگرد پرور تجلیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ۸ استاد شاگردپروردانشگاه صنعتی امیرکبیر در «جشنواره شیخ مفید»، با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیس جمهور تقدیر شد.


در این مراسم از، دکتر گئورک قره پتیان استاد دانشکده مهندسی برق، دکتر مهدی قطعی استاد دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر پرویز پروین استاد دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی، دکتر احمد نیک آبادی و دکتر مرتضی صاحب الزمانی استادان دانشکده مهندسی کامپیوتر، دکتر فاطمه زارع از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر امیر خرسندی استاد دانشکده مهندسی برق و دکتر مالک نادری استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی تقدیر به عمل آمد.


این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شدند.


۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی در این نظرسنجی مشارکت داشتند و نهایتا اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کردند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود