Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تراب محمدی بعد از ظهر امروز در کارگاه آموزشی پیشگیری از سرقت، اظهار کرد: در سایه تلاش نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی استان، آذربایجان شرقی از لحاظ امنیت جزو استان های بسیار امن کشور است.

وی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی افزایش آگاهی و ارتقای سطح مشارکت مردم در پیشگیری از سرقت است و مدیران و مسئولان دستگاه ها باید نسبت به گزارش های مردمی توجه داشته و آنها را نادیده نگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدی بر احساس مسئولیت مدیران و روسای ادارات، مراکز تولیدی و کارخانه ها نسبت به حفظ و حراست از بیت المال و کل مجموعه ای که در آن مستقر هستند، تاکید کرد و گفت: پیشگیری، کنترل و کاهش سرقت و افزایش احساس امنیت در جامعه بسیار مهم است و تمام دستگاه ها باید نسبت به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: کمیته پیشگیری از سرقت شورای تامین استان رعایت تمام مواردی را که در این جلسه به دستگاه ها آموزش داده شده را رصد خواهد کرد و مدیران دستگاه ها موظف هستند طی یک ماه نسبت به ارتقای سطح ایمنی دستگاه مربوطه اقدام کنند.

راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه گفت: پدیده سرقت یکی از مهم ترین مشکلات و آسیب های اجتماعی است که زمینه را برای پیدایش انحراف فراهم می کند.

سردار حسین عبدی افزود: پلیس با بررسی راهکارهای پیشگیری از جرایم و اتخاذ تمهیدات لازم و اجرای طرح های منطقه ای در سطح استان با سارقان و مجرمان برخورد می کند.

وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت در استان، ادامه داد: پلیس مصمم است با افرادی که درصدد برهم زدن امنیت و ارامش جامعه هستند با همکاری دستگاه قضایی برخورد کند.

سردار عبدی گفت: پلیس در بحث پیشگیری از سرقت از توان و ظرفیت سازمان های دولتی و در بحث پیشگیری اجتماعی از ظرفیت سازمان های مردم نهاد استفاده می کند.

ضرورت  اهتمام جدی نسبت به حفاظت و صیانت از اموال دولتی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه بر تجهیز و به روز رسانی دوربین های مدار بسته دستگاه ها به خصوص بانک ها و موسسه های مالی تاکید کرد و گفت: در صورت عدم توجه دستگاه ها به موارد ارائه شده در این کارگاه و وقوع جرم با مدیر و مسئول مربوطه برابر قانون به جد برخورد می شود.

بابک علیلو افزود: نمایندگان حقوقی دستگاه های اجرایی باید اهتمام جدی نسبت به حفاظت و صیانت از اموال دولتی داشته باشند.

مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه گفت: موضوع سرقت یکی از ناهنجاری هایی اجتماعی است که باید از ظرفیت دستگاهها برای پیشگیری از آن بهره برد.

جعفر رزمی، عدم رعایت برخی از اصول حفاظتی را در وقوع سرقت ها موثر دانست و اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده اولیه در راستای مقابله با سرقت و دستبرد را خواستار شد.

وی یادآور شد: هدف اصلی ما در حوزه مبارزه با سرقت، پیشگیری از سرقت و افزایش خود ایمنی، تقویت مشارکت اجتماعی و مردمی، تقویت ابعاد عینی و ذهنی امنیت در جامعه، اطلاع رسانی عمومی و به روز در خصوص شیوه های سرقت و برنامه ریزی در راستای مقابله و کاهش این معضل اجتماعی می باشد.

 وی هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقای آگاهی مسئولین برای مقابله با جرایمی مانند سرقت عنوان کرد و گفت: در این نشست افرد با انواع روش ها و شگردهای اعمال شده از سوی سارقان برای دستبرد آشنامی شوند.

آسیب شناسی کاهش سرقت ها و پیگیری موضوع آگاه سازی مردم، شناسائی نقاط آسیب پذیر و پیگیری و آزمایش بر اساس یک برنامه در آگاه سازی و پیشگیری از سرقت از تاکیدات  مربیان دوره آمورشی برای حاضرین در این کارگاه بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت تراب محمدی تبریز حسین عبدی فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی دادستان آذربایجان شرقی محبوب علیلو سرقت پیشگیری از سرقت آذربایجان شرقی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا آمار سرقت‌ها در استان کرمان زیاد است

نخستین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان در سال جاری برگزار و آخرین آمار سرقت‌ها و راهکارهای مقابله با آن بررسی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، نخستین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان در سال 1403 ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان، سردار روانبخش جانشین انتظامی استان، اسدی مدیرکل امنیتی استانداری کرمان، قویدل معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، سرهنگ میرحبیبی رئیس پلیس آگاهی استان و تویسرکانی شهردار کرمان برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه امنیت روانی جامعه اهمیت زیادی دارد، اظهار داشت: جرم اول استان کرمان سرقت است و البته بر اساس آمار در سال جاری رو به کاهش است.

وی با اشاره به اینکه باید تمام امکانات را به‌کار گرفت تا در سال جاری جرم سرقت در استان در انواع مختلف کاهش پیدا کند، گفت: نوع سرقت در شهرستان‌های مختلف متفاوت است و برای مقابله با سرقت باید همه ظرفیت‌ها پای کار بیاید.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه ساماندهی وضعیت سلاح‌های سرد در استان ضرورت دارد و برابر قانون با حاملان سلاح گرم در استان برخورد قاطع و جدی می‌شود، افزود: جابه‌جایی کارگاه‌های ضایعاتی در مقابله با سرقت موثر است و با توجه به مصوباتی که در این زمینه داشتیم، عقب‌ماندگی داریم.

وی با اشاره به اینکه کارگاه‌های ضایعاتی باید ساماندهی شوند و با مشخص شدن متولیان امر از سوی دستگاه‌ قضا به جد به این موضوع ورود و روند پیشرفت ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی رصد و پیگیری شود، گفت: ضرورت دارد که طی 3 ماه اول سال 1403، ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی انجام و رفته رفته سایر مشکلات مربوطه در این حوزه به مرور زمان برطرف شود.

سیدمهدی قویدل،  معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در این جا سه با بیان اینکه در سال گذشته 12 جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در سطح استان برگزار شده است، اظهار داشت: شهرستان‌های زرند، رفسنجان، بم و بافت بیشترین جلسات پیشگیری از وقوع جرم را داشتند.

وی با اشاره به اینکه 11 شهرستان استان کرمان روند افزایشی سرقت و 12 شهرستان روند کاهشی سرقت داشتند، گفت: کرمان، رفسنجان و بم سه استان اول استان از نظر تعداد فراوانی سرقت هستند.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با بیان اینکه متاسفانه با تمام اقدامات انجام شده همچنان آمار سرقت در استان زیاد است، افزود: در سال 1402 اتهام اول استان سرقت بوده که 4 درصد افزایش داشته است و متهمین ورودی به زندان 7 درصد افزایش پیدا کردند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 30 درصد از آمار زندانیان استان کرمان به اتهام سرقت در زندان هستند، بیان کرد: 56 درصد از مجموع سرقت‌های استان کرمان سرقت خرد است.

قویدل با بیان اینکه در مورد سرقت به عنف افزایش 29 درصدی در استان کرمان داشتیم، ادامه داد: سرقت‌های مسلحانه 67 درصد در استان رشد داشته است که بیشترین آن در شهرستان کرمان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه حدود 250 کارگاه ضایعاتی در سطح شهر کرمان فعال است که باید به خارج از شهر منتقل شوند، افزود: ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی در کاهش سرقت‌ها موثر است و مصوبات متعددی داشتیم تا این کارگاه‌ها به خارج از شهر منتقل شود و در جلسات مختلف بحث و تبادل نظر شده است.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با بیان اینکه وجود معتادان متجاهر نیز در افزایش میزان سرقت‌ها اثرگذار است که جمع‌آوری آنها در کاهش سرقت‌ها اثرگذاری زیادی دارد، گفت: اتباع بیگانه در سرقت‌های مسلحانه، سرقت به عنف و سرقت‌های سیم و کابل برق دخالت دارند.

سردار عبدالعلی روانبخش، جانشین انتظامی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه از ابتدای امسال در تمام شاخص‌ها در بحث سرقت اقدامات خوبی انجام شده است و نتایج خوبی گرفتیم و روند وقوع سرقت کاهشی بوده است، اظهار داشت: در پایش تصویری شهر مشکلات زیادی داریم و دوربین‌های موجود کافی نیست که حتماً باید تکمیل شود.

سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی، رئیس پلیس آگاهی استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری در استان کرمان بیش از 15 درصد میزان سرقت‌ها کاهش و کشف سرقت‌ها 10 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه چند باند فرااستانی سرقت در استان کرمان دستگیر شدند، ادامه داد: اخیرأ نیز یک باند فرااستانی سرقت در بندرعباس منهدم شده است که در این زمینه پنج نفر دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه در مجموع نسبت به مدت مشابه سال گذشته وقوع سرقت در استان کرمان 15 درصد کاهش پیدا کرده و در شهر کرمان کاهش 20 درصدی داشتیم، گفت: پایش تصویری استان اثر مهمی در کشف سرقت‌ها دارد که امیدواریم به همت شهرداری کرمان به نتیجه برسد.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه بودجه شهرداری پاسخگوی نیازمندی‌ها نیست، اظهار داشت: امکان اینکه با این بودجه بتوانیم پایش تصویری کامل شهر را داشته باشیم و دوربین نصب کنیم، وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 140 دوربین پایش تصویری در شهر کرمان نصب شده است و حدود 180 دوربین برای پایش کامل تصویری کم داریم، گفت: زیرساخت‌های لازم فراهم است، اما اعتبار لازم را نداریم.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه قرار شده است با همکاری اداره کل راه و شهرسازی و تهاتر زمین کارهایی انجام شود که امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسد، ادامه داد: 18 واحد کارگاهی برای انتقال کارگاه‌های ضایعاتی از شهر کرمان به خارج از شهر آماده شده که باید این کارگاه‌ها جابه‌جا شود.

در این جلسه علی اسدی، مدیرکل امنیتی استانداری کرمان اظهار داشت: در یکسال گذشته زمین برای جابه‌جایی کارگاه‌های ضایعاتی به خارج شهر به شهرداری کرمان از طریق اداره کل راه و شهرسازی واگذار شده است.

وی با بیان اینکه شهردار قبلی کرمان در این زمینه کوتاهی داشته است و در جلسه شورای تامین نیز موظف شد که حتماً ساخت این واحدها را پیگیری و به نتیجه برساند، افزود: اگر جابه‌جایی کارگاه‌های ضایعاتی به خارج از شهر انجام و این کارگاه‌ها ساماندهی شود حتماً کاهش سرقت سیم و کابل برق را خواهیم داشت.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • چرا آمار سرقت‌ها در استان کرمان زیاد است
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد