Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه گره‌های موجود در صنعت پتروشیمی با استفاده از ظرفیت‌های مراکز علمی و پژوهشی گشوده می‌شود، گفت: از همه ظرفیت‌های دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و بخش خصوصی برای توسعه متوازن استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا، نشست هم‌اندیشی بررسی چالش‌های توسعه صنعت پتروشیمی شامگاه سه‌شنبه (هفتم تیرماه) با حضور مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مجید دفتری، مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، محمد اسماعیل کفایتی رئیس پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز و اعضای هیئت علمی دانشکده‌های دانشگاه علم و صنعت و نیز رئیس هیئت مدیره شرکت نفت و گاز سرو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی در این نشست با تأکید بر نقش مهم و تاثیرگذار مراکز علمی و دانشگاه‌ها در توسعه صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی، اظهار کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در مسیر پیشبرد اهداف و برنامه‌های علمی و تخصصی خود آماده همکاری با مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور است.

وی با بیان اینکه باید با استفاده از ظرفیت‌های مراکز علمی و پژوهشی گره‌های موجود در صنعت پتروشیمی ایران را باز کرد، گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی افزون بر شناسایی و بررسی برخی چالش‌های موجود منجر به ارتقای سطح دانش و فناوری نیز خواهد شد.

تکمیل زنجیره ارزش رسالت صنعت پتروشیمی است

معاون وزیر نفت تصریح کرد: باید با عزمی جدی سبد محصولات پتروشیمی ایران را متنوع کرد و هدف‌گذاری‌ها برای تکمیل زنجیره ارزش را به‌عنوان یک راهبرد مهم در همه بخش‌ها مورد توجه قرار داد.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجاهدت‌های علمی و فنی برای توسعه صنعت پتروشیمی ایران، از سوی همه فعالان صنعت در حال انجام است و در این زمینه باید از همه ظرفیت‌های دانشگاهی، پژوهشی و مراکز علمی بخش خصوصی برای توسعه متوازن صنعت پتروشیمی استفاده کرد.

وی افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ورود دانش‌های نوین، سرمایه‌های جدید و نیز همکاری با مراکز دانشگاهی برای توسعه و پیشرفت صنعت دانش‌بنیان پتروشیمی حمایت می‌کند و باید بر این نکته تأکید کرد که تکمیل زنجیره ارزش رسالت صنعت پتروشیمی است.

شاهمیرزایی با اشاره به هدف‌گذاری برای بومی‌سازی و تولید همه کاتالیست‌های مورد استفاده در صنعت پتروشیمی گفت: همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز دانشگاهی با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی می‌تواند تحقق این هدف گذاری را شتاب بخشد.

وی ادامه داد: امروز ایران در زمره صادرات‌کنندگان کاتالیست قرار دارد و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت نفت و گاز سرو می‌توانند با توجه به دارا بودن زیرساخت‌های‌های مطلوب ظرفیت‌های همکاری خود را گسترش دهند.

در این نشست تخصصی که بیش از سه ساعت ادامه یافت شرکت‌کنندگان به‌طور جداگانه، با ارائه نظرها و دیدگاه‌های خود در زمینه رفع چالش های صنعت، پیشنهادهای مختلفی را مطرح کردند

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی نفت مراکز ظرفیت علمی پژوهشی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی صنعت پتروشیمی برای توسعه مراکز علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی