Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: صنعت پوست و چرم لرستان حدود دو دهه است در حالت کما به سر می‌برد و هنوز امیدوار به تلاشی است که می‌تواند احیا این صنعت بزرگ در لرستان را به دنبال داشته باشد.

پوست و چرم لرستان در اغما

لرستان با دارا بودن بیش از ۶.۵ میلیون واحد دامی سبک و سنگینی به‌عنوان قطب دام‌پروری کشور مطرح است که این استعداد در کنار دیگر شاخصه‌هایی چون نزدیکی به بازارهای کشورهای عربی حوزه خلیج و فارس و عراق به‌منظور توسعه صادرات چرم و پوست می‌تواند به‌عنوان یکی از موفق‌ترین کارخانه‌ها پوست و چرم، خود را مطرح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به بافت دامداری استان لرستان و مرغوبیت پوست دام در این منطقه می‌توان شرایط لازم را برای توسعه صنعت چرم فراهم کرد که راه‌اندازی کارخانه پوست و چرم لرستان می‌تواند مهم‌ترین نقش را در این حوزه ایفا کند.

با وجود همه ظرفیت‌هایی که لرستان در این حوزه دارد متأسفانه کارخانه پوست و چرم خرم آباد سالهاست که در اغما به سر می‌برد و با در اختیار داشتن هکتارها زمین و سوله در رکود و تعطیلی کامل است.

اخیراً خبرهایی از تخریب سوله‌ها، ماشین آلات، تجهیزات و همچنین تغییر کاربری این کارخانه به گوش می‌رسد، موضوعی که ورود جدی دستگاه‌های مسئول و به خصوص دستگاه‌های نظارتی و قضائی در اسرع وقت را می‌طلبد.

تعطیلی کارخانه در میان اختلاف میان شرکا

بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در گفت و گو با خبرنگار مهر در سخنانی با اشاره به آخرین وضعیت واحد پوست و چرم خرم آباد اظهار داشت: این کارخانه متعلق به بنیاد مستضعفان بوده، این نهاد نیز در سال ۹۰ آن را به یکی از سرمایه گذاران بومی استان واگذار کرده است.

وی با بیان اینکه این کارخانه در قالب شخصیت حقوقی واگذار شده است عنوان کرد: ظاهر در سال ۹۶، بخشی از سهام این کارخانه به یک سرمایه گذار دیگر واگذار می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: سرمایه گذاران این کارخانه در طی بازه زمانی یک دهه اخیر، برنامه‌های متعددی را به سازمان صمت ارائه داده‌اند، این سرمایه گذاران دو سال پیش طرحی در راستای تولید محصولات چرمی ارائه دادند و ما هم این مجموعه را به بانک کشاورزی برای دریافت تسهیلات حوزه توسعه بخش روستایی معرفی کردیم.

پیگیری‌هایی در این رابطه با رئیس سازمان بازرسی استان داشته‌ایم جعفری ادامه داد: اما این سرمایه گذاران موفق به اخذ تسهیلات برای بازسازی، نوسازی و تولید محصولات جدید مدنظر خودشان نشدند.

وی با بیان اینکه در نهایت الان بین شرکای این کارخانه اختلاف وجود دارد و موضوع تخریب سالن‌های تولید، جمع آوری و فروش ماشین آلات آن به دلیل همین اختلاف بین شرکای کارخانه است عنوان کرد: پیگیری‌هایی در این رابطه با رئیس سازمان بازرسی استان داشته‌ایم، همکاران ما نیز بلافاصله از مجموعه بازدید کردند و در رابطه با این مطالبه مردم و حفظ کاربری صنعتی این مجموعه، مکاتبات لازم را با دادستان داشته‌ایم تا تدابیر حقوقی، قضائی و… آن انجام شود.

انعکاس تخریب و تغییر کاربری کارخانه به مراجع قضائی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح کرد: با توجه به واگذاری که از طرف بنیاد مستضعفان با مالک صورت گرفته، هیچ گونه تعهدی در راستای راه اندازی مجدد و حفظ کاربری کارخانه ذکر نشده است.

همکاری ما مستلزم ارائه برنامه مدون و اقتصادی در حوزه تولید از سوی سرمایه گذاران کارخانه است وی تاکید کرد: به دلیل اینکه این کارخانه یکی از واحدهای صنعتی با سابقه استان است ما این آمادگی را داریم در صورتی که سرمایه گذاران اختلاف خود را حل کنند، برای صدور مجوزهای لازم، تأمین منابع مالی، ثبت سفارش برای ورود ماشین آلات و… اقدام و همکاری کنیم.

با سرمایه گذار نیز طی دو هفته اخیر چندین بار مذاکره تلفنی داشته‌ایم تا نسبت به حفظ امکانات موجود در کارخانه اقدام کنند رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان افزود: این همکاری ما مستلزم ارائه برنامه مدون و اقتصادی در حوزه تولید از سوی سرمایه گذاران کارخانه است، در این راستا نیز اعلام آمادگی کرده‌ایم و با سرمایه گذار نیز طی دو هفته اخیر چندین بار مذاکره تلفنی داشته‌ایم تا نسبت به حفظ امکانات موجود در کارخانه اقدام کنند و اگر برنامه‌ای در حوزه تولید دارند مراجعه کنند تا ما هم متناسب با ظرفیت‌ها و اختیاراتی که داریم در این راستا حمایت‌های لازم را انجام دهیم.

جعفری تاکید کرد: با همه این اوصاف ما موضوع تخریب و تغییر کاربری کارخانه را به مراجع قضائی منعکس کرده‌ایم.

کد خبر 5527155

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت چرم سازمان صنعت معدن و تجارت لرستان واحدهای صنعتی مطالبات مردم لرستان از دولت بوشهر کرمانشاه مشهد خراسان رضوی ایلام مواد مخدر بیرجند ویروس کرونا شیراز اردبیل سنندج قوه قضاییه آمار کرونا گرد و غبار معدن و تجارت لرستان رئیس سازمان صنعت سرمایه گذاران تغییر کاربری ماشین آلات پوست و چرم داشته ایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۶۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت وسایل لوکس از پوست هزاران تمساح در کارخانه‌ (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: شجاعت مبارز معروف آمریکایی در مهار تمساح با دست خالی (فیلم) بزرگترین مزرعه پرورش تمساح جهان؛ فرآیند فرآوری گوشت و پوست تمساح (فیلم) تعقیب و گریز تمساح و غزال در دریاچه / شکار لحظه‌ای که شبیه آن دیده نشده (فیلم)

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • ساخت وسایل لوکس از پوست هزاران تمساح در کارخانه‌ (فیلم)
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین