Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حوزه صنعت یکی از ظرفیت‌های خوب استان کرمانشاه در راستای توسعه و آبادانی و کمک به ایجاد اشتغال و رفع بیکاری است و با سرمایه گذاری در این حوزه می‌توان بخشی از مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی استان را برطرف کرد.

توجه جدی به مشکلات صنعتگران و ایجاد مشوق هایی برای ایجاد سرمایه گذاری بخشی خصوصی و دولتی می تواند به حوزه صنعت استان کرمانشاه رونق ببخشد و به روند توسعه آن سرعت بیشتری بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیل رونق و شکوفایی واحدهای تولیدی و صنعتی به عنوان مهمترین زیرساخت، جهت رفع معضل بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار، همواره یکی از اولویت های برنامه‌ریزی مسئولان برای تقویت ظرفیت های صنعتی استان ها بوده است‌.

نرخ بیکاری کرمانشاه در سال گذشته در حالی ۱۴.۹ درصد اعلام شد که نشان می دهد دومین استان با نرخ بالای بیکاری در کشور هستیم و نسبت به میانگین نرخ بیکاری کشور با ۹.۲ درصد، ۵.۷ درصد بیشتر داریم. این نرخ نسبت به سال ماقبل آن تغییری نداشته و در هر ۲ سال نرخ بیکاری استان ۱۴.۹ درصد بوده، در حالیکه میانگین نرخ بیکاری کشور در سال گذشته چهاردهم درصد کاهش داشته است.

استان کرمانشاه با نرخ بیکاری ۱۴.۹ درصدی در سال گذشته دومین استان با نرخ بالای بیکاری در کشور بوده و در این سال تنها استان هرمزگان با نرخ بیکاری ۱۵.۸ درصد، نرخ بیکاری بالاتری از کرمانشاه داشته است.

به تفکیک فصول نیز بهار سال گذشته نرخ بیکاری کرمانشاه ۱۴.۷ درصد، تابستان ۱۴ درصد، پاییز ۱۳.۲ درصد و در زمستان ۱۷.۹ درصد بوده است.

بخش وسیعی از مشکل صنعت و صنعتگران استان کرمانشاه، وجود طرح های راکد تولیدی، بحث تامین مالی و ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی است که حل این مشکل نیازمند توجه ویژه دولت به این بخش برای ادامه فعالیت واحدها و جلوگیری از تعطیلی آنهاست.

هم اکنون بیش از هزار واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در استان کرمانشاه وجود دارد که باعث اشتغالزایی بیش از ۳۰ هزار نفر شده است.

عدم تکمیل زنجیره‌های صنعتی در کرمانشاه موجب شده این استان از لحاظ صنعت در بین استان های کشور جایگاه مناسبی نداشته باشد، برای نمونه در استان‌های صنعتی وقتی یک صنعت مادر شکل می‌گیرد، بر اساس آن صنایع پایین‌دست متعددی ایجاد می‌شود.

برای مثال در حوزه فولاد در برخی استان‌ها از حوزه استخراج از معدن، تا تولید محصولات فولادی زنجیره تشکل شده، اما این چرخه و برقراری ارتباط بین واحدهای صنعتی در کرمانشاه شکل نگرفته است.

توجه به فعال شدن واحدهای کوچک و متوسط تولیدی و بنگاه های اقتصادی در کنار واحدهای بزرگ صنعتی، سهولت امر سرمایه گذاری و صدور مجوزها و آموزش نیروی کار ماهر بومی در هر منطقه، نیازمند اهتمام ویژه مسئولان محلی است.

راه‌اندازی پروژه های صنعتی و تولیدی استان کرمانشاه، رفع مشکل صنایعی که در سالهای اخیر دچار رکود شده اند و رفع موانع ایجاد زیرساخت‌ها جهت سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی طرح ها، با پیگیری و تلاش بی وقفه استاندار به وسیله برگزاری نشست های مستمر و تخصصی و تشریح طرح های توسعه ای صنعتی، در چند ماه آغازین پذیرش مسئولیت، نشان از دغدغه مند بودن مدیریت ارشد استان در توسعه اقتصادی کرمانشاه است.

با استقرار دولت سیزدهم و پیگیری های «بهمن امیری مقدم»، استاندار کرمانشاه بخشی از برنامه ریزی های صنعتی وارد فاز عملیاتی شد، که از نمونه این اقدامات می توان به توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و اجرای طرح های پایین دستی پتروشیمی و دو کارخانه کاشی و سرامیک در استان کرمانشاه، اشاره کرد.

در تازه‌ترین اقدام، استاندار کرمانشاه در راستای فعال کردن ظرفیت‌های اشتغالزای حوزه پایین دست صنعت پتروشیمی با مدیران «هلدینگ سرمایه گذاری اهداف» یک نشست کاری ویژه برگزار کرد.

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه در این باره گفت: در این نشست هلدینگ اهداف با سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیون دلاری در صنایع پایین دست پتروشیمی کرمانشاه موافقت کرد.

«بهزاد باباخانی» افزود: این توافق نوید بخش اتفاقات بسیار مثبتی در حوزه اشتغال و تکمیل زنجیره های تولید است.

به اعتقاد وی، همچنین تاکید استاندار بر رونق اقتصادی کرمانشاه با اولویت خرید محصولات تولیدی استان و توجه به صنایع تبدیلی و اتخاذ تصمیمات کارساز با برنامه ریزی‌های منظم و پایدار، با هم اندیشی نخبگان و حل مشکلات پیش روی صنعتگران، نویدبخش تحول اقتصادی کرمانشاه در آینده نزدیک خواهد بود.

پیگیری پروژه‌های مهم و بزرگ حوزه نفت و پتروشیمی و برگزاری نشست های کاری برای تسهیل در روند اجرایی‌ این طرح ها و همچنین تفاهم با یک هلدینگ مهم برای یک سرمایه گذاری، اولویت کاری استاندار کرمانشاه در ۲ هفته اخیر بوده است.

«بهمن امیری‌مقدم» در قالب برگزاری نشست های کاری با مدیران هلدینگ تخصصی نفت و گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و هلدینگ خلیج فارس به پیگیری روند اجرایی و تامین مالی پروژه های پتروپالایش آناهیتا و پتروشیمی های اسلام آباد، کنگاور روانسر و سنقر پرداخته است.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه وزارت صنعت معدن و تجارت هلدینگ خلیج فارس دولت کرمانشاه سرمایه گذاری دولت سیزدهم پروندهٔ خبری عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه وزارت صنعت معدن و تجارت هلدینگ خلیج فارس استانداری کرمانشاه وزارت صنعت معدن و تجارت هلدینگ خلیج فارس دولت کرمانشاه سرمایه گذاری دولت سیزدهم استاندار کرمانشاه استان کرمانشاه سرمایه گذاری نرخ بیکاری سال گذشته استان ها طرح ها ۹ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌ المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

عادل شهرزاد با اشاره به ۷ ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته، افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین المللی می‌تواند در ارتقا کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره ۱۸ برای تجهیز واحدهای تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جز سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثر بخش خواهد بود.

کد خبر 6089526

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی