Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@03:23:30 GMT

۲۰ معدن در استان گیلان به مزایده گذاشته شد‌

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۷۲۴۳

۲۰ معدن در استان گیلان به مزایده گذاشته شد‌

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه ۲۰ معدن در استان ‌به مزایده گذاشته شد‌، گفت: با آمدن معادن به مدار تولید با یک برنامه‌ریزی صحیح سعی کردیم سعی معادن را حفظ کرده و تأمین مصالح را انجام دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، تیمور پورحیدری شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 40 درصد تولید ناخالص داخلی گیلان در حوزه صنعت و معدن است اظهار داشت: گیلان در حوزه زیرساخت صادراتی در این زمینه از جمله استان‌های ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: برنامه‌ریزی‌های جدی برای توسعه‌ صادرات انجام گرفته و تیمی از سازمان توسعه تجارت ایران هفته گذشته برای بررسی مطالعه زیرساخت‌های صادراتی گیلان دعوت کردیم تا سهم صادراتی استان به ظرفیت مطلوبی برسد.

پورحیدری با بیان اینکه در حوزه دانش‌بنیان رویکرد ما تولید محصولات دانش‌بنیان صادرات‌محور است افزود: برای صادرکنندگان مشوق‌هایی در نظر گرفته شده اما آنان‌ می‌توانند بازارهای رقابتی خوبی در اوراسیا و کشورهای حاشیه خزر برای خود ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 700 واحد صنعتی در استان فعال است، بیش از 500 واحد با ظرفیت پایین تولید می‌کنند و 90 واحد تحت تملک‌ بانک‌ها هستند خاطرنشان کرد: تلاش داریم موانع تولیدکنندگان استان را برطرف کرده و سرمایه در گردش آنان را تأمین کنیم.

افشاگری عضو کمیسیون صنایع مجلس از رانت بزرگ در معادن/ دریافت پروانه بهره‌برداری معدن با امضاهای طلایی47 معدن حاجی‌آباد به نیروهای متخصص نیاز داردگزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استانشناسایی 16 محدوده اکتشافی معدنی در استان کرمانشاه

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از احیای 68 واحد تولیدی تا پایان سال خبر داد و گفت: مشکلات 20 واحد امسال احصاء و تا پایان سال به چرخه تولید باز می گردند اما هدف‌گذاری ما این است که تا پایان سال 68 واحد راکد احیاء و به چرخه تولید برگردد.

پورحیدری با اشاره به فعالیت در حوزه معادن در گیلان ابراز داشت: 52 معدن فعال در گیلان وجود دارد و بیش از 20 معدن نیز به مزایده گذاشته شده است؛ با آمدن معادن به مدار تولید با یک برنامه‌ریزی صحیح سعی کردیم سعی معادن را حفظ کرده و تأمین مصالح را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه برای افزایش سهم سرمایه‌گذاری در استان برنامه‌های مستمری در حال انجام است تصریح کرد: هیچ موانعی برای سرمایه‌گذاری در استان گیلان وجود ندارد و همه دستگاه‌ها آمادگی پذیرش سرمایه‌گذاران را دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه گیلان در حوزه مردمی‌سازی یارانه‌ها یکی از استان‌های پیشتاز بود افزود: در استان گیلان پیش از آغاز طرح، برنامه‌ریزی‌های خوبی برای تأمین کالای اساسی انجام شد و 29 هزار بازرسی بدین منظور در استان انجام گرفت.

پورحیدری به میزان تخلفات شکل گرفته در این حوزه در استان گیلان اشاره کرد و اظهار داشت: 3 هزار و 750 پرونده تخلف به ارزش ریالی 48 میلیارد تومان برای تخلفات این حوزه و در آغاز عملیاتی شدن طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها در استان گیلان شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه در گذشته ضعیف و ناملموس بود خاطرنشان کرد: در این راستا سعی کردیم این ارتباط را تنگاتنگ کرده و با تمام شرکت دانش‌بنیان مذاکره کردیم تا همه شرکت‌هایی که ظرفیت دانش‌بنیان شدن را دارند دانش‌بنیان شوند.

رئیس سازمان صمت گیلان درباره نقش اصناف در صنعت گفت: در گیلان 25 هزار صدور پروانه تا سال گذشته در بخش اصناف انجام و 300 هزار اشتغال حوزه اصناف در گیلان ایجاد شد؛ اصناف گیلان می‌توانند سهم خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری داشته باشند.

پورحیدری با اشاره به برنامه‌های اداره‌کل به مناسبت هفته اصناف و صنعت و معدن افزود: به مناسبت این هفته 40 نفر از صاحبان صنایع استان را به دیدار رییس جمهور می‌بریم؛ دیدار با صاحبان صنایع و بازدید از واحدهای تولیدی و بررسی مشکلات آنان از برنامه‌های صمت به مناسبت هفته اصناف و صنعت و معدن بود.

انتهای پیام/614/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری گیلان معدن سنگ استانداری گیلان معدن سنگ رئیس سازمان صنعت استان گیلان معدن و تجارت برنامه ریزی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • استاندار لرستان روز کارگر به دیدار کارگران معدن رفت + فیلم
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه