Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی صادقی گفت : فیلم‌های کوتاه با موضوعاتی همچون آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد، فضای مجازی، کنترل خشم، خانواده، فرزند آوری و سبک زندگی اسلامی حمایت خواهند شد.

او گفت :  به کارگیری ظرفیت فکری و تقویت اندیشه ارزشمند مردمی در راستای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی از جمله اهداف طرح حمایت از فیلم‌های کوتاه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی به مقرارت ارسال آثار اشاره کردو گفت: آثار ارسالی باید مطابق با موازین جمهوری اسلامی ایران باشد، شرکت کنندگان بعد از تکمیل فرم ثبت نام آثار خود را به صورت مجازی از طریق واتساپ ارسال نمایند و مسئولیت پاسخگویی به هر گونه ادعای افراد حقیقی و حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده بر عهده ارسال کننده اثر است و ستاد برگزاری هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد پذیرفت.

او گفت : تکمیل و ارسال فرم تقاضا به معنای قبول تمام مقررات است و تصمیم نهایی در مورد نکاتی که در مقرارت پیش بینی نشده باشد بر عهده ستاد برگزاری خواهد بود و دبیرخانه هیچگونه مسئولیتی در قبال فایل‌های ارسالی خراب بر عهده نخواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت : شرکت برای عموم آزاد است، نویسندگان فقط یک بار می‌توانند آثار خودرا به دبیرخانه ارسال نمایند و امکان اصلاح و ارسال مجدد آن وجود ندارد.

صادقی مهلت ارسال فیلمنامه را بیستم تیرماه امسال اعلام کرد و گفت :هنرمندان می‌توانند آثار خود را از طریق ۰۹۳۵۸۰۳۹۰۲۸ ارسال کنند.

او گفت :  زمان داوری آثار از ۲۵ تا ۳۰ تیرماه است و  فیلمنامه‌های برگزیده سی ام تیرماه اعلام خواهد شد و مهلت تولید و ارائه فیلم‌ها به دبیرخانه تا پانزدهم شهریور ماه سال است.

گفتنی است، طرح حمایت از فیلم‌های کوتاه فیلم سازان استان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی و با همکاری موسسه فرهنگی و هنری پرتو آفتاب هشتم صورت خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی فیلم کوتاه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی