Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه سامانه خنک‌کن کمکی دانشگاه صنعتی شریف با تحویل آن به کارفرما، رسما در نیروگاه حرارتی "شازند" به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، سامانه‌ "خنک‌کن کمکی نیروگاه شازند" که توسط پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف طراحی شده است، با حضور مدیران شرکت تولید برق حرارتی و شرکت تولید برق حرارتی شازند و شرکت مدیریت تولید برق حرارتی شازند و جمعی از متخصصین صنایع نیروگاهی به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه احداث سیستم خنک‌کن کمکی واحد چهار نیروگاه شازند توسط یکی از دفاتر مجتمع فناوری دانشگاه صنعتی شریف انجام و موجب جبران ۲۸ مگاواتی توان تولید برق این واحد در شرایط پیک مصرف تابستان شده است. این پروژه با یک‌سوم هزینه خرید تجهیزات خارجی برای اولین بار در کشور اجرا شده است.

دکتر مسعود دربندی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف و مدیر مرکز توسعه سامانه‌های نوین انرژی در خصوص این طرح گفت: پروژه احداث برج خنک‌کن کمکی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در مدت زمان دو سال به سرانجام رسیده است.

وی یکی از موانع اصلی تولید برق در نیروگاه‌های حرارتی را نقصان عملکرد سیستم خنک کن اصلی نیروگاه در شرایط اضطراری بهره‌برداری دانست و ادامه داد: این امر موجب کاهش قابل توجه تولید برق نسبت به ظرفیت اسمی نیروگاه می‌شود. این مسئله در ماه‌های گرم سال که مقارن با اوج مصرف در شبکه برق کشور است به نحو جدی نمایان می‌شود.

دربندی اضافه کرد: در این راستا، تیم ما اقدام به ارایه راهکاری جهت رفع این محدودیت و افزایش تولید برق در شرایط پیک سال کرد. راهکار پیشنهادی بکارگیری ما یک سامانه خنک‌کن جانبی در کنار برج خنک‌کن اصلی "هلر" نیروگاه است که گواهی ثبت اختراع آن با عنوان "سیستم خنک‌کن کمکی برای سیستم خنک‌کن اصلی از نوع هلر به منظور کاهش نقصان تولید برق نیروگاه در شرایط محیطی با دمای زیاد و وزش باد" با مشارکت همکاران مرکز توسان انرژی شریف به ثبت رسیده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نیروگاه شازند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیروگاه شازند دانشگاه صنعتی شریف نیروگاه شازند سیستم خنک کن بهره برداری خنک کن کمکی تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

به گزارش صدای ایران از ایرنا، گروه پژوهشـی مهندسـی صنـایع سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در نظر دارد از میـان فارغ‌التحصیلان مقطع کارشـناسی ارشد رشته مهندســـی صنـایع، مهندسـی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات نیروی امریه جذب کند.

طبق اعلام سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، متقاضیان می‌توانند تا تاریخ اعـزام تیـرماه ۱۴۰۳ به بعد رزومـه خود را با موضوع «امریه - نام خانوادگی» به آدرس ایمیل: Tricks@jdsharif.ac.ir ارسال کرده و جهت جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۶۷۶۴۱۲۹۲ - ۶۷۶۴۱۲۹۱ تماس گیرند.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده