Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، احمد قدیمی‌گرجای ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس مصوبات کارگروه اقتصاد کشاورزی شهرستان همدان مقرر شد کمیسیون‌های خرید گندم از اول تیرماه شورع به کار کرده و محصول تولیدی کشاورزان را خریداری کند.

وی گفت: حدود ۵۶ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان زیر کشت گندم دیم قرار گرفته که از این میزان سطوح بالایی از کشت دیم به علت بروز خشکسالی دچار خسارت شده است و بخشی از مزارع گندم دیم شهرستان ۸۰ درصد و برخی تا صد درصد خسارت دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان افزود: همگرایی و هماهنگی ادارات و دستگاه‌هایی که در امر خرید گندم فعال هستند می‌تواند به بهبود شرایط گشت گندم در سال زراعی آتی کمک کرده و زمینه‌ ارتقای جایگاه شهرستان و استان را فراهم کند.

کشت سیر در ۲۵ روستای شهرستان همدان

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه طی سه ماهه امسال ۶ مورد کارگاه آموزشی اختصاصی برای توانمندسازی سیرکاران در همدان برگزار شده است گفت: در بیش از ۲۵ روستای شهرستان همدان سیر کاشته می‌شود.

قدیمی‌گرجای توسعه کیفی، ارتقای عملکرد و حفظ خصوصیات ژنتیکی سیر همدان با همکاری و همراهی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی را در فهرست برنامه‌های سیر همدان برشمرد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۴۰۰ هکتار در سال زراعی جاری زیر کشت این محصول قرار گرفته است، ترویج کاشت محصول سیر به عنوان یکی از محصولات قابل جایگزین در برنامه تغییر الگوی کشت را از دیگر اقدامات شاخص و مد نظر جهاد کشاورزی عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در ادامه از برنامه‌ محور بودن فعالیت‌های حوزه امور اراضی در محورهای سه‌گانه آموزش و اطلاع رسانی، تسهیل و ساده سازی امور و نیز برخورد پیشگیرانه خبر داد.

وی با تأکید بر لزوم جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی اظهار کرد: مهمترین موضوع در این خصوص اقدامات پیشگیرانه و استفاده از پتانسیل تبصره ۲ ماده ۱۰ و تخریب و قلع وقمع مستحدثات غیر مجاز است که با همکاری مراجع قضائی و سایر دستگاه‌ها قابلیت اجرا خواهد داشت.

قدیمی با بیان اینکه یک‌هزار و ۵۰ مورد از تغییر کاربری غیرمجاز در دست رسیدگی در مرجع قضایی و صدور حکم است گفت: سال گذشته حدود ۲۵۰ مورد تخریب و قلع و قمع تغییر کاربری‌های غیر مجاز در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی اجرا شده است.

وی  در پایان از تمام افرادی که قصد ایجاد بنا یا هر گونه تغییر کاربری دارند، خواست با مراجعه به اداره امور اراضی جهاد کشاورزی در این زمینه کسب تکلیف کرده و در صورت مهیا بودن شرایط قانونی اقدام کنند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان کشت گندم دیم کشت سیر شهرستان همدان جهاد کشاورزی تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: با ورود به موقع دادستانی از تغییر کاربری ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی به ارزش ۵۹۰۰ میلیارد تومان جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حسن مددی صبح امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایارخان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، افزود: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بود که اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با بیان اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: در این عملیات تفکیک، قطعه‌بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه‌سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و موارد متعدد از جمله ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با اشاره به دستاوردهای سند تحول و تعالی با هدف جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و به طور قطع اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نخواهیم داد.

کد خبر 748597

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر