Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از افتتاح سومین دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور با حضور مسئولان کشوری و استانی در سمنان خبر داد .

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی حقیقی اصل ، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: این دهکده به منظور حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی و در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۱ (تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین) با حضور سیدمجتبی خیام‌نکوئی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان‌تحقیقات، ترویج‌وآموزش کشاورزی، مجید ولدان رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور، دکتر علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، محمد بهرامی فرماندار سمنان، و مسئولان استانی در سمنان راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حقیقی با بیان اینکه، این مجموعه با اختصاص ۱۰ هکتار زمین و ابنیه برای استقرار واحد‌های فناوری به مساحت ۱۰۰۰ متر آغاز بکار نموده است افزود: این مجموعه قابلیت استقرار و پشتیبانی از حدود ۴۰ واحد فناوری را داراست.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان اظهار داشت: زیرساخت‌های مناسب از جمله آزمایشگاه‌های مجهز، مجموعه کارگاهی اسانس گیری و اراضی قابل بهره برداری توسط فناوران و حضور تیم حرفه‌ای مشاوران و راهبران حوزه فناوری زمینه مساعدی را برای رشد و توسعه فناوری بخش کشاورزی، آب و علوم دامی در منطقه  ایجاد نموده است.

حیقیقی اصل با اشاره به سابقه همکاری پنج ساله پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان تصریح کرد: پذیرش و حمایت از حدود ۴۵ واحد فناور نتیجه این همکاری است که روند تجاری سازی محصولات را با کمک این دو مجموعه طی کرده اند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی استان سمنان می‌تواند در مجموعه‌های تحت پوشش مرکز تحقیقات کشاورزی استان (در شهرستان‌های دامغان، مهدیشهر و گرمسار)، پویایی ایجاد نماید خاطر نشان کرد: رونق اشتغال دانش بنیان از دیگر مزایای ایجاد این دهکده‌های فناوری و نوآوری خواهد بود.

حقیقی اصل ابراز امیدواری کرد: با توسعه فعالیت دهکده و استقرار شرکت‌های فناور و اشتغالی پایدار، حدود ۳۰۰ فرصت شغلی به حوزه دانش بنیان استان اضافه می‌شود.

یادآور می‌شود؛ دهکده (پردیس) فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی و با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی وزارت جهاد کشاورزی به صورت رسمی در هشتم تیرماه ۱۴۰۱، راه اندازی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان وزارت علوم پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان فناوری و نوآوری کشاورزی رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور