Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده ظهر پنج شنبه در دیدار اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان هرمزگان که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، ضمن قدردانی از دغدغه‌مندان اجتماعی استان هرمزگان، اظهارداشت: حوزه سلامت یکی از ضروری‌ترین بخش‌هایی است که نیازمند مشارکت خیرین و دلسوزان این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با ذکر این نکته که استان هرمزگان در حوزه زیرساخت‌های حوزه درمان و سلامت فاصله زیادی با استان‌های برخوردار و همجوار دارد، افزود: برای جبران این فاصله قابل توجه نیازمند یک عزم جدی در میان مسئولان و خیرین سلامت استان هرمزگان هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که در حوزه بیمارستان‌های تخصصی استان نیازمند فعالیت جدی هستیم، بابراز کرد: باید به سمت توسعه و احداث بیمارستان‌های تخصصی باشیم چراکه ایجاد این بیمارستان‌ها از اهمیت ویژه‌ای در ارتقاء شاخص‌های سلامت استان دارد.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده، اعتماد کشور مردم حاشیه خلیج فارس به ایران برای درمان و سلامت را یک ظرفیت بسیار مهم برشمرد، بیان کرد: پزشکان بسیار سطح بالایی در سطح کشور وجود دارد و می‌توان از ظرفیت آن‌ها حتی به صورت مقطعی برای ارائه خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان هرمزگان استفاده کرد.

وی، ضمن تاکید بر وجود عزم دوجانبه میان خیرین و دولت برای رقم خوردن اتفاقات بزرگ در حوزه سلامت، خاطرنشان کرد: گلایه‌هایی وجود دارد که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خیرساز، مورد حمایت و پشتیبانی علوم پزشکی قرار نمی‌گیرند؛ یعنی پس از ایجاد مرکز درمانی توسط خیر، پشتیبانی‌های لازم توسط علوم پزشکی انجام نمی‌شود و در برخی از مواقع مراکز درمانی پس از احداث با چالش روبرو می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که توسعه و پیشرفت در حوزه سلامت و درمان برایند فعالیت خیرین، بخش خصوصی و نهادهای دولتی است، تشریح کرد: حمایت دولت در این زمینه امری ضروری محسوب می‌شود و اگر علوم پزشکی فعالیت بخش خصوصی و خیرین را پشتیبانی نکنند، نمی‌توان انتظار تحقق اهداف مد نظر را داشت.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده، با ذکر این نکته که باید آثار خیر و نیکوکاری را برای عموم مردم تشریح و ملموس کنیم، تصریح کرد: یکی از راه‌های ترویج فرهنگ خیر، ارائه صحیح آثار فعالیت‌ها در بطن جامعه است که برای تحقق آن انجام فعالیت‌های رسانه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و امیدوارم برنامه‌ای در این زمینه تدوین شود.

وی، ضمن تاکید بر این نکته که خیرین نباید زیر فشار قرار گیرند، عنوان کرد: باید زمینه‌ای را فراهم کنیم که افراد شیرینی و حلاوت امر خیر را احساس کنند نه اینکه فرد در رودربایستی و سایر فشارهای اجتماعی قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، حضور جوانان را در حوزه سلامت بسیار مهم برشمرد و ابراز کرد: استفاده از جوانان در حوزه امور خیریه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این زمینه نیز نباید به وضعیت مادی شخص توجه داشت چراکه جوانان در امر هماهنگی و پیگیری می‌توانند اتفاقات بسیار بزرگی را رقم بزنند.

کد خبر 5527458

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان حسین فرشیدی مراکز درمانی بوشهر کرمانشاه خراسان رضوی مشهد شیراز مواد مخدر ایلام ویروس کرونا سنندج بیرجند اردبیل قوه قضاییه تبریز همدان استان هرمزگان بیمارستان ها حوزه سلامت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • کلنگ‌زنی پارک دادا و کاکا در بندرعباس
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند