Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدعلی محمدی ظهر امروز در ستاد اقتصاد دانش‌بنیان شهرستان اظهار کرد: ستاد اقتصاد دانش‌بنیان شهرستان همدان از هفت کمیته تخصصی با ۳۸ دستگاه مشخص تشکیل شده که پارک علم و‌ فناوری دبیری این ستاد را بر عهده دارد و کمیته‌های شهرستان متناظر کمیته‌های استان هستند.

وی با اشاره به دسته‌بندی فهرست کالاها و‌ خدمات دانش‌بنیان در ۹ بخش با شرح وظایف مشترک و اختصاصی گفت: در هر کمیته حداقل دو‌ عضو هیات علمی در کنار سایر اعضا باید حضور داشته باشد و ضمن پیش‌بینی اعضای ثابت به فراخور موضوع مسئولان کمیته‌ها می توانند از اعضای دیگر نیز استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان همدان افزود: این کمیته‌ها شامل کمیته صنعت معدن با مسئولیت اداره پژوهش و فناوری صمت، کمیته کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی با مسئولیت جهاد کشاورزی، کمیته گردشگری، صنایع دستی خلاق و علوم انسانی با مسئولیت میراث فرهنگی، کمیته فناوری اطلاعات و مهارت دانش‌بنیان با مسئولیت اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است.

وی اضافه کرد: کمیته علمی فناوری تحقیقات و ایده‌پردازی با مسئولیت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بوعلی، کمیته سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی با مسئولیت مرکز بهداشت شهرستان و کمیته فرهنگسازی، تبلیغات و اطلاع رسانی با مسئولیت معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری است.

محمدی با اشاره به ضرورت جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش بهره‌وری یادآور شد: شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از مهمترین ابزارهای مولد اقتصادی و اشتغالزایی هستند که می‌توانند در رشد و توسعه بخش تولید بسیار موثر باشند.

وی افزود: همدان به عنوان شهر خلاق مطرح شده و از مدیریت شهری انتظار می‌رود در این خصوص ورود جدی‌تری داشته باشد، همچنین باید دید میراث فرهنگی در مباحث گردشگری که از جمله اولویت‌های توسعه ماست چقدر توانسته از فناوری‌های نوین و‌ دانش‌بنیان بهره‌ بگیرد؟

فرماندار همدان با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در همه بخش‌ها به ویژه بخش کشاورزی به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده منابع آب گفت: با توجه به کاهش منابع آب و به منظور پیشگیری از مشکلات جدی و شرایط بحرانی ضرورت دارد به این حوزه توجه جدی داشته باشیم.

وی افزود: سیر همدان ظرفیت دیگری است که ما به خام‌فروشی و استفاده از پودر ترشی و بسیار محدود از آن بسنده کردیم در حالی که بالغ بر ۸۰ نوع فرآورده دارایی، خوراکی و‌ صنعتی از آن به دست می‌آید.

محمدی در پایان فرهنگسازی و ایجاد فضای باز برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، ایده‌ها، افکار و بویژه نخبگان را از جمله اهداف مهم پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان شهرستان برشمرد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان هشدار بحران آب خدمات دانش بنیان دانش بنیان کمیته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!