Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالسلام کریمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران و تعدادی از هنرمندان کردستان اظهار کرد: تولیدات فرهنگی ارشاد پس از تبدیل به فناوری باید به صورت دانش‌بنیان در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد یک نهاد فرهنگی است افزود: این اداره کل باید اتاق فکر ادارات باشد و با سایر ادارات استان در حوزه‌های فرهنگی همفکری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با اشاره به تاثیرات فیلم بر مخاطب تاکید کرد: مسایل فرهنگی در این نهاد فرهنگی باید تبدیل به انیمیشن شود.

کریمی با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی در جامعه از تاثیرات خوبی برخوردار است، اصلاح افکار غلط جامعه را  نیازمند کارهای فرهنگی دانست.

به گفته وی، اگر افکار و عقاید انسان‌ها اصلاح شود رفتار و اعمال آنها اصلاح خواهد شد.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی یادآور شد: از آنجا که فضای مجازی بهترین بستر برای انتقال پیام‌های فرهنگی و رسانه‌ای است این بستر باید تقویت شود.

وی فعالیت‌های هدفمند و منسجم فرهنگی در استان را ضروری برشمرد و تاکیدکرد: نهادهای فرهنگی در زمینه برگزاری برنامه‌های فرهنگی باید با هم هماهنگی کنند و از موازی‌کاری دوری کنند.

وی موازی‌کاری ادارات در عرصه فرهنگی را یکی از آسیب‌های فرهنگی دانست و گفت: مسوولان استان در راستای پیشبرد و ارتقا فرهنگی استان و بهره‌مندی آحاد جامعه از برنامه‌های فرهنگی باید با هم وحدت و مشارکت داشته باشند.

کریمی با اشاره به اینکه در فرهنگ منطقه کردستان یکسری خرده فرهنگ‌ها وجود دارد گفت: این خرده فرهنگ‌ها در اصل مخالفتی با دین ندارد اجرای آن مانعی ندارد.

مشاور رئیس جمهور در اموار اقوام و اقلیت‌های دینی با اشاره به اینکه شیعه و سنی یک نفس واحده هستند، افزود: گوهر دین ( قرآن، قبله، خدا و پیامبر) و دشمن ما مشترک است تصریح کرد: مسلمانان شیعه و سنی باید از اصل دین دفاع کنند.

کریمی اختلاف و تمرکز بر یک جناح را آفتی برا دین و نظام دانست و افزود: اگر تکثرگرایی در جناح‌بندی را قبول داریم تکثر در مذهب را نیز باید پذیرفت.

به گفته وی، در جمهوری اسلامی تمام اقوام و قومیت ها ( کرد، لر، ترکمن و گیلک و لر) در کنار هم هستند و شهروند درجه یک و درجه دو نداریم.
وی اظهار کرد: در جمهوری اسلامی تمام اقوام و مذاهب با هم برادرند  و در برابر قانون یکسانند.

کریمی با اشاره به اینکه مکتب امام شافعی و جعفری بر اساس اسلام و سیره نبوی است افزود: دین اسلام بر اساس تقوا و بصیرت پایه‌ریزی شده و زیربنای آن قرآن و کلام خداست.

وی با اشاره به اینکه سرآغاز وحی و نزول قرآن همراه با توحید و علم و آگاهی‌بخشی بوده است، تاکید کرد: دین اسلام دین علم و تحقیق و مهربانی است.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی به مساله خوارج و جنگ امام علی (ع) با خوارج اشاره کرد و گفت: حضرت علی (ع) تنها بخاطر دفاع از دین دست به شمشیر برد.

کریمی بر حمایت از هنرمندان، صنعت‌گران و کارآفرینان تاکید کرد و گفت:  با حمایت از تولید و اشتغالزایی سطح معیشت و اقتصاد خانواده بهبود می‌یابد.

وی تاکیدکرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های نخبگان و مشاوران اهل سنت و مطالبات رسانه‌ها را در وزارت ارشاد به صورت جدی پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: عبدالسلام کریمی مشاور رییس جمهور کارهای فرهنگی کردستان اقوام و اقلیت های دینی مشاور رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست

«برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. »

مهدیه محمدی کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» همزمان با راه‌یابی این اثر به بیست و پنجمین دوره جشنواره Short Shorts Film Festival & Asia در گفت‌وگویی با ایسنا درباره این اثر توضیح داد: این فیلم یک روایت ملودرام دارد و ایده آن در قالب گفت‌وگویی دوستانه با فیلم‌نامه‌نویس فیلم شکل گرفت. در گفت‌وگوهایی که داشتیم به یک دغدغه مشترک رسیدیم و احساس کردیم این فضای داستانی را دوست داریم. بر همین اساس ایده‌پردازی را شروع کردیم و به فیلم‌نامه نهایی رسیدیم.

وی افزود: دغدغه‌ای که تبدیل به انگیزه ساخت این فیلم کوتاه شد، دغدغه‌ای برخاسته از زندگی شخصی خودم بود. به‌واسطه عزیزان و نزدیکان خودم که درگیر بیماری بودند، فضای پیرامون این بیماران را از نزدیک لمس کرده بودم و پرداختن به همین فضا، دغدغه اصلی‌ام در این فیلم بود.

این کارگردان فیلم کوتاه درباره بازخوردهای نمایش این اثر خود در جشنواره فیلم‌کوتاه تهران گفت: بعد از نمایش فیلم در جشنواره شاهد بازخوردهای مثبت بسیاری بودیم. تقریبا هر کسی که از سالن اکران بیرون می‌آمد، واکنش مثبت داشت. به همین دلیل هم فیلم در آرای مخاطبان جشنواره، در ترکیب پنج فیلم بالای جدول قرار داشت. بعدها در جشنواره‌های بین‌المللی هم شاهد همین بازخوردهای خوب بودیم. فیلم در چند شهر سوئیس هم اکران‌های جشنواره‌ای را تجربه کرد که به‌شدت بازخوردهای خوبی از آن داشتیم.

وی افزود: خیلی از مخاطبان خارجی حتی می‌گفتند که با بسیاری از صحنه‌های فیلم گریه می‌کردیم. احساسم این است که مخاطبان داخلی و خارجی ارتباط احساسی خوبی با این فیلم برقرار کردند و برداشتی که از آن داشتند همان برداشت و پیامی بود که ما مدنظر داشتیم.

محمدی درباره فرآیند تولید فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» هم توضیح داد: از حوالی عید نوروز سال گذشته بود که ایده‌پردازی درباره این کار را شروع کردیم و درباره آن صحبت می‌کردیم اما بعد از رسیدن به ایده نهایی و تکمیل فیلم‌نامه، در حوالی مردادماه بود که تصویربرداری در حوالی رامسر صورت گرفت. مجموع تصویربرداری کار هم سه روز طول کشید. از آنجایی که شناختی از تیم‌های شهرستانی نداشتیم هم کل تیم تولید را از تهران با خودمان راهی کردیم.

وی درباره افزایش هزینه‌های تولید فیلم‌کوتاه هم گفت: واقعا هزینه‌های تولید قابل قیاس با سال‌های قبل نیست و ما هم مانند دیگر دوستان فیلمساز در سینمای کوتاه، درگیر این چالش بودیم. بخشی از این هزینه را انجمن سینمای جوانان تقبل کرد و مابقی آن را تهیه‌کننده به‌صورت شخصی تأمین کرد. بخشی از کار هم رفاقتی و با همراهی دوستانه گروه تولید پیش رفت.

کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود»، درباره راه‌یابی این فیلم به جشنواره «Short Shorts Film Festival & Asi» گفت: قطعا این رویداد، جشنواره بسیار معتبری است که یکی از درگاه‌های ورود به جشن اسکار هم محسوب می‌شود. احساس می‌کنم زبان فیلم ما زبانی جهانی بود و احتمالا به همین دلیل هم شاهد راه‌یابی آن به این رویدادهای بین‌المللی هستیم. برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. 

وی در پایان گفت: ما در فرآیند تولید تمام تلاش خود را کردیم که این فیلم را به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن به تصویر درآوریم و خوشحالیم که حاصل کار مورد توجه رویدادهای بین‌المللی هم قرار گرفته است. متأسفانه امکان حضور در این رویداد را به‌صورت شخصی نداشتم اما امیدوارم برای این فیلم، بهترین اتفاق‌ها رخ بدهد. در ادامه هم پخش‌کننده بین‌المللی ما، برنامه‌ریزی برای حضور در رویدادهای معتبر دیگر، خواهد داشت.
فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» در مؤسسه فرهنگی هنری «نگاه آخر» و با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • مشاوران رئیس فدراسیون والیبال معرفی شدند
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام