Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محمدباقر قالیباف امروز پنجشنبه (۹ تیر) در نشستی با معتمدین محلات شهر تهران ضمن عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت شهادت امام جواد (ع) و گرامیداشت ۱۰ تیرماه سالروز آزادسازی مهران در سال ۱۳۶۵ گفت: شما به عنوان معتمدین شهر تهران حق استنطاق از بنده به عنوان نماینده خود در مجلس را دارید و لذا علاقه‌مندم امروز از باب نماینده شما در مجلس سخن بگویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با بیان این که از ویژگی‌های انقلاب اسلامی این است که مردم در مطالبه حق از مسئولان لکنت زبان نداشته باشند و راحت و روان حرف خود را بزنند اظهارکرد: شوراهای محلی و معتمدین شهرها یکی از مکانیزم‌های پیگیری مطالبات مردم از مسئولان است و در ۷ اصل قانون اساسی مشتمل بر اصول ۷ و ۱۰۰ تا ۱۰۶ قانون اساسی که بر شوراها متمرکز است از شوراهای محله نام برده شده است.


سیستم متمرکز امروز نمی‌تواند برای اداره کشور کارآمد باشد


قالیباف افزود: معتقدم در نظام حکمرانی، به دو سطح ملی و محلی نیاز داریم و سیستم متمرکز امروز نمی‌تواند برای اداره کشور کارآمد باشد، بنابراین کاری که جنس آن تولی‌گری باشد را باید در سطح ملی و اموری که جنس آن تصدی‌گری است باید در سطح محلی دنبال کرد.

وی  اضافه کرد: از این جهت در بحث مدیریت یکپارچه شهری که برای قانونمند شدن آن طرحی در دستور کار مجلس است، مسائل شوراها و شهرداری‌ها را تعیین تکلیف خواهیم کرد و شما می‌توانید پیشنهادات خود را به کمیسیون امور داخلی کشور که در حال آماده‌سازی این طرح برای ارسال به صحن است، ارائه کنید.

 

موضوعات مردم را دنبال کنید


قالیباف خطاب به معتمدین محلات تهران، مدیران و مسئولان شورایاری‌ها و سرای محلات تهران گفت: شما از جنس مردم هستید و هیچ چیز نمی‌تواند مانع فعالیت شما شود، شاید کار شما سخت باشد اما قطعاً شیرین و اثرگذار خواهد بود، بنابراین موضوعات مردم را دنبال کنید.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با بیان این که همانطور که امام (ره) فرمودند «ما می توانیم»، باید باور داشته باشیم که خداوند وعده داده انسان‌هایی که در مسیر حق مُصّر باشند، موفق خواهند شد، اظهارکرد: پس از خداباوری نکته دیگر که باید اساس کار ما باشد اعتقاد به سنت‌های الهی است که رهبر معظم انقلاب نیز روز گذشته در بیانات خود به آن اشاره کردند؛ افرادی که به سنت‌های الهی اعتقاد دارند، در برابر هر تغییری ثبات خواهند داشت.


۸۵ درصد اقتصاد ما دولتی است و همین مسئله موجب زمین گیری ما شده است


رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر مردم باوری به‌عنوان یکی دیگر از عناصری که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی مؤثر بوده است، گفت: ۸۵ درصد اقتصاد ما دولتی است و همین مسئله موجب زمین گیری ما شده است، بر همین اساس به همت شورایاری‌ها، کارهای بزرگی را در تهران دنبال کردیم و از امورات کوچکی نظیر ساخت جداول و جوی‌های کوچک تا سازه‌های سنگین را با این روش اجرا کردیم.

وی ادامه داد: به جز شهرداری تهران در دوره حضور در نیروی انتظامی نیز، رویکرد جامعه محوری را به جای امنیت محوری دنبال کردم و با حضور مردم پای کارها، اقدامات مهمی انجام شد.

قالیباف با اشاره به اقداماتی که در حوزه تولید واکسن کرونا انجام شد، گفت: دنیا از این اقدام ما متحیر شد و این تجربه در کنار تجربه دوران دفاع مقدس نشان دهنده اهمیت توجه به نقش مردم است.

وی خطاب به معتمدین محلات که هر کدام از سابقه مسئولیتی در گذشته برخوردار بودند، بیان کرد: شفاف سازی، هوشمندسازی، مردمی سازی و خروجی آن که کارآمدسازی است و ما در کشور ضعف اساسی در آن داریم، به عنوان ۴ موضوع مهم باید دنبال شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات معتمدین محلات تهران درخصوص موضوع شورایاری‌ها تصریح کرد: این مسئله در طرح مدیریت یکپارچه شهری آمده و امسال با کمک شورای نگهبان آن را دنبال خواهیم کرد.

در این نشست ناصر امانی عضو شورای شهر تهران و تعدادی از معتمدین محلات به بیان نکته نظراتی پیرامون بحث فعالیت شورایاری‌ها، ابطال فعالیت شورایاری‌ها توسط دیوان عدالت اداری، لزوم تصویب قانون برای شورای محلات، اجرای اصل ۷ قانون اساسی (که درمورد شوراهای محلات است)، حمایت پارلمان از شورایاری‌ها، رفع خلأهای قانونی در این زمینه، تدوین استراتژی مشخص برای فعالیت شورای محلات و جبران خسارات گذشته، استفاده از ظرفیت محلات تهران برای مدیریت شهری و همچنین توجه به آسیب فرهنگی در فضای عمومی شهر و تعامل با دولت برای کادرسازی درست و کارآمد، پرداختند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف اقتصاد کشور معتمدین محلات محلات تهران شورایاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود