Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی ستاد فرماندهی انتظامی شرق استان تهران، سردار کیومرث عزیزی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به برگزاری کنکور سال ۱۴۰۱ و رصد و پایش فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا شرق استان تهران و شهرستان پاکدشت، فردی که سوالات کنکور سراسری را با مدارک جعلی در شبکه اجتماعی می فروخت، شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بررسی‌های فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که این شخص، شماره کارتی را به منظور فروش سوالات کنکور به خریداران ارائه می‌کرد که طی استعلامات انجام شده، صاحب کارت شناسایی و در عملیاتی دستگیر شد.

عزیزی تصریح کرد: با بررسی صورتحساب متهم و فیلم دوربین معابر و واحدهای صنفی که متهمان به منظور پولشویی به آن‌ها مراجعه کرده بودند،دیگر همدست متهم و سردسته باند پولشویی و کلاهبرداری که فردی ۱۷ ساله بود شناسایی و در حالی که در یکی از ترمینال‌های مسافربری خروجی استان تهران قصد فرار داشت، دستگیر و به دنبال آن ۳ نفر سردسته و سایر اعضای باند، شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: اعضای این باند با شیوه و شگرد متقلبانه، ابتدا اعتماد مال‌باختگان را جلب کرده و سپس اقدام به دریافت مبالغ هنگفتی از هر قربانی حدود ۴۰۰ میلیون ریال می‌کردند.

وی تصریح کرد: متهمان دستگیر شده از شیوه‌ای جدید برای پولشویی و پاک کردن رد پای خود استفاده می‌کردند به این صورت که ابتدا با درج آگهی کاریابی و استخدام نسبت به جذب افراد کم اطلاع در این حوزه اقدام می‌کردند سپس از آن‌ها می‌خواساتند تا برای کسب درآمد و استخدام، نسبت به ایجاد حساب ارز دیجیتال اقدام کنند سپس مبالغی که از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند را به حساب افراد جویای کار به طور مستقیم واریز می‌کردند.

وی افزود: این افراد کلاهبردار از افراد جویای کار می‌خواستند تا در مقابل دریافت درصدی از وجوه واریزی، اقدام به خرید ارزهای دیجیتال و انتقال ان به ولت(کیف پول دیجیتالی) متهمان اصلی کنند که با این شیوه رد و اثری برای شناسایی از خود باقی نمی‌گذاشتند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران تصریح کرد:تا این لحظه ۳۰ نفر از شکات شناسایی شده و تلاش برای شناسایی سایر شکات ادامه دارد.

عزیزی گفت: پلیس فتا به‌ صورت شبانه‌ روز آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران می توانند به سایت پلیس فتا مراجعه و ضمن بهره‌برداری از مطالب متنوع و آموزشی آن، هرگونه مورد مشکوک را به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت ‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌ های مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکه ‌های اجتماعی داخلی با پلیس در میان بگذارند.
شهرستان پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‍شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران کنکور پاکدشت داوطلبان کنکور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران کنکور پاکدشت فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران کنکور پاکدشت داوطلبان کنکور شرق استان تهران پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۳۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • باند سارقان خودرو در نهاوند منهدم شد
  • انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • انهدام باند سارقان سیم برق در شهرکرد
  • ۲ کلاهبردار در دیواندره دستگیر شدند
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • باند سارقان اسپیلت در زابل منهدم شد
  • باند سارقان سابقه‌دار در تالش زمین‌گیر شدند
  • عامل تیراندازی در خفر دستگیر شد
  • سارقان سابقه دار ماهدشت با ۲۵ فقره سرقت دستگیر شدند
  • دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان به عنف/نوشابه‌های قاچاق به بازار نرسید