Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین نخستین کشتی ۲۰۰۰ تنی با هدف نصب نیروگاه بادی فراساحلی را راه اندازی کرد. این شناور برای نصب توربین‌های بادی دریایی تا ۱۵ مگاوات استفاده می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ چین نخستین کشتی 2000 تنی با هدف نصب نیروگاه بادی فراساحلی را راه اندازی کرد.

"Baihetan" نخستین کشتی 2000 تنی نصب نیروگاه بادی فراساحلی چین، روز چهارشنبه در گوانگژو، استان گوانگدونگ در جنوب چین به آب انداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کشتی با طول 126 متر و عرض 50 متر که توسط شرکت China Three Gorges ساخته شده است، دارای جابجایی بار کامل 37000 تن است و عملکردهایی مانند حمل و نقل، خود رانش، بلند کردن و موقعیت‌یابی پویا را یکپارچه می‌کند. 

این شناور با حداکثر بار متغیر 6500 تن و مساحت عرشه 4200 متر مربع می‌تواند برای نصب توربین‌های بادی دریایی تا 15 مگاوات استفاده شود. 

این کشتی قادر است کالاهایی به وزن 2000 تن را بلند کند و در عمق 70 متری زیر آب کار کند که ظرفیت ساخت و نصب را در اعماق دریا و مناطق دور از دریا بسیار افزایش می‌دهد. 

ساخت این کشتی در ژوئیه 2021 آغاز شد. به گفته این شرکت، انتظار می‌رود این پروژه ظرف امسال تحویل و به بهره‌برداری برسد و عمدتاً نیز در استان‌های گوانگدونگ و فوجیان چین عملیاتی خواهد شد.

چین یک ماهواره جدید رصد زمین را پرتاب کردراه‌اندازی شبکه 6G توسط چین تا سال 2030

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین نخستین کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در نشست راه‌اندازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره در بندر خرمشهر گفت:بندر خرمشهر آمادگی کامل برای برقراری خط مسافری دریایی از خرمشهر به بصره و برعکس را در سریع ترین زمان ممکن دارد.

وجود نظام تعرفه‌ای مناسب، جذاب و شفاف برای بازاریابی و ترغیب تردد مسافران از طریق تردد دریا با اعطای تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه حقوق و عوارض شناور‌های مسافری ایرانی و خارجی از امکانات قابل توجه موجود در بندر خرمشهر است.

او از تدوین یک بسته پیشنهادی برای ارائه به طرف عراقی با هدف ایجاد رونق این خط مسافربری خبر داد.

او با اشاره به تاکید مدیران ارشد ۲ کشور ایران و عراق در نشست هفته گذشته و تاکید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امید است خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره و برعکس به صورت آزمایشی در کوتاه‌ترین زمان ممکن راه‌اندازی شود تا با شناسایی مشکلات و چالش‌ها، مقدمات برای تردد گسترده زائران در ایام اربعین حسینی فراهم شود.

بنا بر اظهارات عسکری بندر خرمشهر در عرصه‌های ایمنی و حفاظت ناوگان، تجسس دریایی، یدک‌کشی، مقابله با آلودگی دریایی، حضور در مواقع اضطرار برای جست‌وجو و نجات، پشتیبانی از حوادث، ارائه خدمات پزشکی به مسافران به صورت آنلاین و دیگر موارد موردنیاز توانایی همکاری و همراهی با طرف عراقی را دارد. 

 بندر خرمشهر یکی از بنادر یازده‌گانه ایران با ۲۳۰ هکتار و به عنوان سومین بندر صادراتی غیر نفتی کشور به شمار می‌رود، دارای یک ترمینال مسافری دریایی به نام خلیج فارس با ۶ هزار متر مربع مساحت و ۲ پست اسکله است که روزانه می‌تواند به ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر خدمات‌دهی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند