Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: دولتمردان آمریکا که در کشور خود و در سطح جهان، جنایت‌های بسیاری را علیه بشریت انجام داده اند، چگونه می‌توانند لفظ حقوق بشر را بر زبان آلوده خود جاری کنند.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر مقدس قم گفت: یکی از مصادیق نقض حقوق بشر در آمریکا آزادی حمل سلاح است، به گونه ای که بیش از جمعیت این کشور، سلاح در اختیار مردم است و سالانه ۷۵ درصد از کشته ها در آمریکا، با سلاح گرم کشته شده و دانش آموزان بسیاری در این کشور قربانی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعرض پلیس آمریکا به مردم و همچنین مجازات های سنگین قضایی علیه مجرمان در این کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: آنها در حالی مجازات اعدام را در کشورمان محکوم می کنند که سالانه مجرمان بسیاری را با تزریق های مرگبار و صندلی های الکتریکی اعدام می کنند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به انحصار رسانه ای و فضای مجازی توسط آمریکا، استفاده از اطلاعات مردم دنیا توسط سرویس های جاسوسی را از دیگر مصادیق نقض حقوق بشر توسط آمریکا دانست و گفت: آنها در فضای مجازی به حریم خصوصی افراد تعرض می کنند و با استفاده از عرصه های سایبری، بشریت را استعمار کرده اند.

وی با بیان اینکه آمریکایی ها حقوق زنان را به شدت نقض کرده و زن را از جایگاهی که خداوند برای او در نظر گرفته است، بسیار تنزل داده اند، گفت: از هر ۵ زن در ایالات متحده، یک زن قربان تجاوز به عنف بوده و از هر ۹ زن حداقل یک زن خشونت جنسی را تجربه کرده است و از زنان در فیلم های پورن و ضداخلاقی سوءاستفاده می کنند.

ذوالنوری در ادامه افزود: آزادی نیم بندی که غرب به زنان داده است، در راستای بهره کشی سرمایه داران از آنان پس از انقلاب صنعتی است و امروز سوءاستفاده از زنان و تنزل جایگاه خانواده در آمریکا مسأله ای کاملا روشن و مشهود است.

وی با اشاره به تبعیض نژادی گسترده در آمریکا، ظلم و جنایت و کشتار علیه مسلمانان، سیاه پوستان و سرخ پوستان در این کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: چنین کسانی با کارنامه سیاهی از جنایات در کشور خودشان، امروز پرچم حقوق بشر را به دروغ بلند کرده اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آمریکا در طول ۲۴۵ سال عمر خود در ۲۲۷ جنگ مشارکت داشته است، گفت: آنها با حمایت از گروههای تکفیری و تروریستی، جنایت های بسیاری را در کشورهای اسلامی رقم زده اند و در جنگ های نیابتی، نسل کشی مسلمانان را در دستور کار قرار داده اند.

وی با بیان اینکه آمریکایی ها در کشورهای اسلامی، بارها و بارها ناموس مسلمانان را مورد تعرض قرار داده اند، گفت: ملت غیور ایران اسلامی از کودتای ۲۸ مرداد تا بمباران سردشت و حمله به هواپیمای مسافربری و تقدیم ۱۷ هزار شهید ترور، نقض حقوق بشر توسط آمریکایی ها را به خوبی درک کرده اند.

ذوالنوری در پایان با اشاره به تحریم های گسترده آمریکا علیه ملت ایران و راه انداختن جنگ ترکیبی علیه نظام اسلامی، تصریح کرد: امروز جوانان نباید اجازه دهند لایه های قطور گریم آمریکایی ها، چهره های کریه و پنجه های آلوده آنها را پوشانده و ابزار و امکانات پیشرفته آنها، باورهای مردم کشورمان را نسبت به حقانیت خود متزلزل کند./

منبع: فردا

کلیدواژه: حقوق بشر ذوالنوری آمریکایی ها حقوق بشر داده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی

ایتنا - بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.
بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.

این فتوا در پاسخ به درخواست اداره تشییع جنازه شهرداری کویت که درخواست‌های بستگان متوفی را مبنی بر استفاده از اثر انگشت یا صورت متوفی برای باز کردن قفل گوشی وی صادر شده است.

روز جمعه بسیاری از رسانه‌های داخلی سند رسمی بخش فتوا را منتشر کردند که در آن پاسخی به اداره امور تشییع جنازه داده شده بود مبنی بر اینکه دسترسی به تلفن شخص متوفی برای حفظ حریم خصوصی وی به دلیل مواردی که وجود دارد جایز نیست.

در این فتوا توضیح داده شده است که در صورت لزوم، تلفن توسط قوه قضائیه یا مرجع صالح امنیتی بررسی شود.

این فتوا واکنش‌های متفاوتی را در میان وبلاگ‌نویسان کویتی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. برخی از غیرقابل قبول بودن دسترسی به حریم خصوصی متوفی حمایت کردند، در حالی که گروهی دیگر گفتند که باز کردن تلفن فرد متوفی برای به دست آوردن اطلاعات مهم مربوط به خانواده وی ضروری است.

یکی از وبلاگ نویسان نوشت: "آنها با متوفی عکس سلفی می‌گیرند و با وقاحت علیه حریم خصوصی او عصیان می کنند، متأسفانه در زمان ما دیگر هیچ قداستی برای مرده وجود ندارد."

وبلاگ‌نویس دیگری نیز نوشت: «برعکس، این درخواست منطقی به نظر می‌رسد زیرا ممکن است تلفن او حاوی سابقه سوابقی باشد که به دیگران بدهکار است و خانواده او ممکن است در جریان این بدهی‌ها نباشند. فرد متوفی هم درباره بدهی‌هایش در وصیت نامه خود چیزی ننوشته است، پس قبل از دفن او این کار را بکنند.»

دیگر خبرها

  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • خسرو غفوریان کیست؟