Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کارگروه فناوری سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی با تاکید بر اینکه این جشنواره باید متصل به شبکه متخصصانی از حوزه علوم انسانی باشد، گفت: علاوه بر آن ارتباط منسجمی برای استفاده از دستاوردهای جشنواره فارابی تعریف نشده و همچنین برندسازی ویژه‌ای برای این جشنواره در سطح بین‌المللی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوید نظافتی، کارشناس حوزه فناوری و عضو کارگروه فناوری سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، به اثربخشی جشنواره فارابی در حوزه علوم انسانی در سطح ملی اشاره کرد و گفت: ما به طور قطع به رویدادهای ارائه دهنده دستاوردهای حوزه علوم انسانی نیاز داریم که یکی از شاخص‌ترین این رویدادها جشنواره فارابی است.

نظافتی با اشاره به نقش جشنواره فارابی در ایستایی علوم انسانی در ایران، توضیح داد: کشور، رویکرد توسعه‌ در حوزه‌های مختلف را در پیش گرفته و با توجه به تمام مقتضیات موجود در کشور، به توسعه همه‌جانبه نیازمندیم و توسعه علوم انسانی یکی از پایه‌ای‌ترین ابزار این توسعه محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: قطعا هر رویداد یا هر محرکی که بتواند اندیشمندان حوزه علوم انسانی را در مسیر تکاپوی بیشتر قرار دهد و به نوعی انواع پویایی‌های جدید را وارد این مباحث کنند؛ می‌تواند در توسعه همه‌جانبه مؤثر باشد. جشنواره‌ها، رویدادها، رقابت‌ها و یا ممیزی‌ها در کشور می‌توانند عامل تحریک کردن نگرش و ذهنیت‌ محققان و متفکران در حوزه علوم انسانی باشند.

نظافتی با تاکید بر اینکه بر این اساس نیاز است فرآیندهای تکمیلی دیگری در کنار جشنواره فارابی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: این فرآیندهای تکمیلی می‌تواند در دوره‌های سالانه که به جشنواره منتهی می‌شود، مؤثر واقع شوند؛ ضمن آنکه با ایجاد گردهمایی با حضور متخصصین در حوزه علوم انسانی، موجب تعامل همه‌جانبه در موضوعات مختلف و به شکل پویا باشند. این امر سبب می‌شود تا ورودی و خروجی جشنواره فارابی بیش‌ازپیش مؤثرتر واقع شود.

وی با اشاره به تحول آفرینی جشنواره فارابی در حوزه علوم انسانی، اظهار کرد: ترکیب شبکه‌ای از مجموعه فعالیت‌ها می‌تواند به تحول در حوزه علوم انسانی کمک کند. ما به طور قطع به رویدادهای ارائه دهنده دستاوردهای حوزه علوم انسانی نیاز داریم که یکی از شاخص‌ترین این رویدادها جشنواره فارابی است، علاوه بر آن روش‌ها و موضوعات دیگری مانند انتشار آثار رویدادها در سطح جامعه نیز باید تداوم پیدا کند.

عضو کارگروه فناوری سیزدهمین جشنواره فارابی در پاسخ به این سؤال که چه بخش‌هایی در آینده نیاز است تا به این جشنواره اضافه شود،  گفت: جشنواره فارابی باید بتواند به شبکه متخصصین متصل باشد که همواره ارتباط اصلی بین متخصصین حوزه‌های مختلف علوم انسانی را از نقطه تعریف نیاز تا نقطه پردازش نیاز و سپس تضمین خروجی‌ها و دستاوردها و پژوهش‌ها داشته باشد. سپس انعکاس اثرات پژوهش‌ها در سطح جامعه نمایش داده شود تا چرخه کاملی از اثربخشی علوم انسانی در کشور ایجاد ‌شود.

نظافتی با بیان اینکه تاکنون جشنواره فارابی اثربخشی‌هایی در سطح ملی داشته و امروزه به یک برند ملی تبدیل شده است، افزود: البته هنوز با سطح ایده‌آل فاصله دارد، چراکه در سمت تولیدکنندگان محتواهای دانشی هنوز نتوانستند برای شاخص شدن بر اساس نیازهای جشنواره فارابی تعریفی از توضیحات دانشی ارائه دهند.

وی افزود: از لحاظ دولتی و حاکمیتی هنوز ارتباط منسجمی برای استفاده از دستاوردهای جشنواره فارابی تعریف نشده تا از منابع ارزشمند دانشی استفاده حداکثری صورت بگیرد. در سطح بین‌المللی این وضعیت خیلی بدتر است، چراکه هنوز برندسازی ویژه‌ای برای جشنواره فارابی در سطح بین‌المللی انجام نشده و فاصله با ایده‌آل‎‌ها بسیار زیاد است. 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: جشنواره فارابی ، علوم انسانی ، برندسازی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جشنواره فارابی علوم انسانی برندسازی حوزه علوم انسانی جشنواره فارابی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۲۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون مجدد برای کنکوری‌های «زیرکوه» ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: «به اطلاع داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شهرستان زیرکوه از استان خراسان جنوبی می‌رساند، با توجه به وقوع سیل در این شهرستان و مسدود شدن مسیر تردد داوطلبان در روز برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی (صبح پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)، مقرر شد برای مساعدت با این داوطلبان مجدداً از آنها در روز جمعه به‌تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در همان حوزه امتحانی قبلی (شهرستان زیرکوه) با شرایط و ضوابط آزمون اصلی، آزمون مجدد بعمل آید.

کارت شرکت در آزمون این داوطلبان از روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل مشاهده و پرینت است و فرآیند آزمون از ساعت ۸:۰۰ صبح روز جمعه به‌تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ شروع خواهد شد.

همه داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی شهرستان زیرکوه (اعم از حاضر یا غایب) می‌توانند در آزمون مجدد شرکت کنند.

آن دسته از داوطلبانی که در آزمون پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ حاضر جلسه آزمون در گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی بودند در صورت شرکت در آزمون مجدد، آزمون قبلی آنان (روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) باطل شده و نتیجه آزمون مجدد به‌تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای آنها ملاک عمل قرار خواهد گرفت.»

به گزارش مهر، به دلیل وقوع سیل در استان خراسان جنوبی حدود ۶۰ داوطلب از آزمون صبح پنجشنبه در گروه های آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ جا ماندند.

دکتر پورعباس رییس سازمان سنجش تاکید کرده بود: با هماهنگی دولت، آزمون اختصاصی برای این گروه را در دو هفته آینده برگزار می کنیم. این موضوع به این افراد اطلاع رسانی می شود و داوطلبان آمادگی خود را تا دو هفته آینده حفظ کنند.

کد خبر 6093502

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • آزمون مجدد برای کنکوری‌های «زیرکوه» ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند