Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهرام عین‌الهی روز شنبه در جلسه شورای اداری چابهار اظهار داشت: اعتقاد داریم نیروهای مستعد در همه نقاط کشور وجود دارند و مردم با فرهنگ چابهار از این موضوع مستثنی نیستند و امیدواریم بتوانیم زمینه‌های شکوفایی این منطقه را ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: ایجاد زمینه شکوفایی منطقه زمانی رقم می‌خورد که بتوانیم در حوزه های بهداشت، درمان و خصوصا آموزش کارهای موثری انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دشمنان همواره به دنبال متوقف کردن روند پیشرفت کشورمان هستند بیان داشت: دشمنان ما، در ظاهر از حقوق بشر دم می‌زنند و کسی نیست سوال کند این چه نوع حقوق بشری است که بیماران کرونایی را از دریافت دارو محروم می‌کند.

وی تصریح کرد: وقتی بانک‌ها را تحریم کرده‌اند طبیعتا نمی‌توانیم دارو بخریم درواقع وقتی نتوانیم پول دارو را پرداخت کنیم یعنی آن٬ها دارو را هم برایمان تحریم کرده‌اند.

عین‌الهی افزود: دشمنان حتی به بیماران کرونایی کشور ما هم رحم نکردند و در تمام دوران کرونا این تحریم را ادامه دادند و این نشان دهنده این است که می٬خواهند به هر طریقی به مردم ما صدمه وارد کنند و این صدمات در مناطق محروم، بیشتر نمود پیدا می‌کند.

وی گفت: برنامه ما، تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت است که همکاران ما این برنامه را نوشتند و در این برنامه؛ عدالت حکم می٬کند با قدرت به تبعیض‌ها و مشکلات رسیدگی کنیم، بومی‌گزینی انجام شود و انشاالله در آینده نتیجه این برنامه‌ها را خواهیم دید، برای نخستین بار اقدامات ابتکاری در دستور کار قرار گرفته که بتوانیم شاهد یک بومی‌گزینی واقعی باشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه بومی‌گزینی واقعی، استانی و شهرستانی است گفت: وقتی حرف از بومی‌گزینی می‌زنیم یعنی باید این اتفاق در منطقه مورد نظر محقق شود.

وی تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم نیازهای مردم را رفع کنیم باید با استفاده از قانون انتقال اجباری نیروهایی را بفرستیم و نهایتا بعد از یکی دو سال به منطقه خود برمی‌گردد، باید نیروهایی آموزش دهیم که دلسوزانه برای منطقه خود کار کنند، البته باید شرایطی هم ایجاد کنیم که نیروهایی هم درصورت علاقه بتوانند بیایند و در این مناطق خدمت کنند.

وی با بیان اینکه باید میان افرادی که در مناطق محروم و افرادی که در مناطق غیرمحروم کار می‌کنند تفاوت وجود داشته باشد گفت: بنابراین، در  شورای حقوق و دستمزد در مناطق محروم سقف دستمزد را حذف کردیم تا نیروها بتوانند به میزان کارکردی که دارند حقوق و مزایا دریافت کنند و امیدواریم در این زمینه به وضعیت مطلوبی برسیم.

وی با تاکید بر لزوم پشتیبانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق محروم اظهار داشت: تاکید کردیم که دانشگاه علوم پزشکی چابهار به سرعت پیشرفت کند و به لحاظ نیروی انسانی و سایر کمک‌ها پشتیبانی شود و بایک برنامه‌ریزی صحیح می٬توانیم یک دانشگاه علوم پزشکی بسیار قدرتمند در چابهار داشته باشیم.

وزیر بهداشت عنوان کرد: برای نخستین بار دانشگاه علوم پزشکی واحد بین‌الملل را در چابهار ایجاد کردیم و علتش هم این بود که اعتقاد داشتیم می‌توانیم مناطق محروم را با رشدِ آموزش، برخوردار کنیم و درواقع یک شروع خوبی در چابهار بود و امیدواریم با اقدامات بعدی شاهد اتفاقات خوبی در این خطه از کشورمان باشیم.

وی با اشاره به پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار عنوان کرد: از معاونت توسعه وزارت بهداشت می‌خواهم که با تمامی توان این طرح را پیگیری و اجرا کنند و حتما سعی می‌کنیم این طرح را تا آخر دنبال کنیم، بقیه پروژه‌ها هم پیگیری خواهد شد و دستورات لازم را برای بسیاری از آن‌ها صادر کرده‌ایم.

عین‌الهی تصریح کرد: با توجه به شرایط منطقه، امیدواریم به سرعت، روند ایجاد رشته‌های مورد نظر پزشکی ایجاد شود و شاهد جذب دانشجو باشیم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی چابهار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی چابهار سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی چابهار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مناطق محروم وزیر بهداشت بومی گزینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

تسنیم در خبری نوشت: بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904252

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد