Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، برنامه «ما خفی اعظم» (قمست پنهان ماجرا بزرگتر است) شبکه الجزیره، با بازکردن یک پرونده از فعالیت سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در ترکیه، اقدام به انتشار مستندات و مدارک و شهادت‌های افرادی که از سوی موساد در ترکیه هدف قرار گرفته‌اند و آن‌ها این امور را به مقامات ترکیه نیز اطلاع داده‌اند، می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه شبکه الجزیره، با وجود نزدیک شدن روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر، صحبت از نبردی پنهانی بین دستگاه‌های اطلاعاتی ترکیه و موساد اسرائیل است. در اکتبر ۲۰۲۰، سرویس های امنیتی ترکیه ۱۵ مظنون به جاسوسی و کار برای موساد را طی یک عملیات همزمان در استانبول و دیگر شهرهای ترکیه دستگیر کردند و بیشتر متهمان دانشجویانی بودند که برای تحصیل به ترکیه فرستاده شده بودند.

به گفته «طه داغلی» کارشناس رسانه در امور ترکیه و اسرائیل، موساد دهه نود را دوران طلایی روابط خود با اطلاعات ترکیه می‌دانست، اما پس از سال ۲۰۱۰ سوء ظن موساد نسبت به ترکیه و اطلاعات آن افزایش یافت.

افشای مستند اسرار کار موساد در ترکیه 

در بخش نخست این پرونده بازشده در برنامه ما خفی اعظم الجزیره که شب گذشته در تاریخ اول ژوئیه جاری، پخش شد، اطلاعات، نوارها و فیلم‌های ضبط شده ویژه‌ای را پخش کرد که برخی از اسرار کار موساد در ترکیه را نشان می‌داد. به عنوان مثال این برنامه برای نخستین‌ بار تصاویری را پخش کرد که لحظات دریافت مبلغی پول از یک راننده تاکسی از سوی یکی از اعضای این شبکه جاسوسی را نشان می‌دهد که در ردیابی و دستگیری او و دستیابی به منبع مالی شبکه موساد در ترکیه کمک کرده است.

بنا بر این گزارش، فعالیت موساد در ترکیه بر جذب اعضا از میان اتباع عربی که حضور آنها  در ترکیه، به ویژه استانبول، در سایه رفت و آمد اتباع و شخصیت‌های عربی و اسلامی به این کشور تقویت شده است، متمرکز بوده است. واضح است که هدف، دانشجویانی هستند که با فعالان و رهبران فلسطینی مقیم ترکیه مرتبط هستند و دارای تخصص‌های امنیتی و علمی حساسی در ترکیه هستند. با بیشتر این افراد از طریق شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار شده است.

در نخستین بخش از این برنامه، برخی از کسانی که نامشان در پرونده‌های جاسوسی و اطلاعاتی ذکر شده و  موساد تلاش کرده تا آنها را جذب برنامه‌های جاسوسی خود کند، درباره نحوه این ارتباط‌گیری توضیح می‌دهند. «انس» یکی از این افراد است که موساد خیلی زود او را نشان کرده بود. وی می‌گوید که در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ از طریق فیس بوک با موساد ارتباط برقرار کرده است و گفته است که شخصاً هدف قرار گرفته است زیرا وی فردی است که در ثبت نام دانشجویان از کشورهای مختلف جهان در دانشگاه های ترکیه فعال است.

«عدنان» دیگر فردی که برای جذب از سوی موساد هدف قرار گرفته شده است. با وی نیز از طریق فیسبوک ارتباط برقرار شده اما وی از همان ابتدا به این موضوع شک می‌کند مخصوصا بعد از این‌که از وی خواسته می‌شود که شماره‌ها و آدرس‌های رهبران فلسطینی از جنبش مقاومت (حماس) را در ترکیه در اختیار آن‌ها قرار دهد.

دانشجویی به نام «حسین» نیزکه از مشکلات جسمی رنج می‌برد، یکی  دیگر از شکارهای موساد بوده و این سرویس جاسوسی به بهانه حمایت از این دانشجو و کمک به درمان او، از طریق فیسبوک تلاش کرده تا وی را جذب کند.

نقشه سرویس اطلاعاتی ترکیه برای خنثی‌کردن فعالیت موساد

«مراد اصلان» تحلیلگر و افسر سابق در دستگاه اطلاعاتی ترکیه می‌گوید که اسرائیل از سازوکارها و ابزارهای مختلف و مزدوران و ماموران زیادی برای دسترسی به هر اطلاعانی استفاده می‌کند اما هر اشتباهی که یکی از مزدوران مرتکب شود، تلاش آن را از بین می‌برد. در واقع، اشتباهات افسران موساد اولین گام‌های کشف شبکه جذب نیروی موساد در استانبول بود، جایی که اطلاعات ترکیه بر حرکات شبکه جاسوسوان دوجانبه برای کشف نقشه های موساد نظارت داشت.

دست‌اندرکاران برنامه ماخفی اعظم، همچنین از دستیابی به اسنادی از حواله‌های مالی ارسال شده از سوی افسران موساد برای نیروهای خود در استانبول خبر داد و اعلام کرد که ده ها سند ردیابی شده توسط سرویس های امنیتی در ترکیه نشان می‌دهد که بیشتر پول‌های ارسال شده توسط موساد از مبدأ کشورهای اروپایی بوده و ردیابی این‌ پولها به دستگیری افراد جذب شده موساد در داخل شهرهای ترکیه کمک می‌کند.

بر اساس این گزارش، ​خطرناک ترین مرحله زمانی بود که افسران موساد خواستار گسترش دایره فعالیت خود و تشکیل باندهای هرمی خود توسط افرادی که فکر می‌کردند ماموران آنها در ترکیه هستند، شدند. اما مقامات امنیتی ترکیه به نوبه خود قوانین بازی را تغییر دادند و تصمیم به ساخت یک داستان جعلی گرفتند. داستانی متناسب با آن‌چه موساد بر اساس اطلاعات جمع آوری شده به دنبال آن بود و نمونه‌های آن تأسیس انجمن دانشجویی جعلی تحت مدیریت شخصیتی جعلی به نام ابواحمد به منظور ردیابی فعالیت موساد بود.

از سوی دیگر، برنامه دیشب ماخفی اعظم نشان داد که چگونه موساد از تمایل بسیاری از افراد برای مهاجرت به اروپا سوء‌استفاده می‌کند. به عنوان یک صدای ضبط‌شده لو رفته از یکی از افسران موساد نظارت او بر روند تسهیل گرفتن ویزا برای یک سرباز وظیفه از کنسولگری سوئیس بدون طی مراحل رسمی ملاقات با وی را فاش کرد.

بازداشت پانزده فرد مظنون به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی در اواخر اکتبر گذشته، ترکیه را درخصوص مسائل مرتبط با جاسوسی حساس‌تر کرده است.

افشای فعالیت موساد در ترکیه در اکتبر گذشته

۲۱ اکتبر گذشته، مقامات امنیتی ترکیه طی یک عملیات همزمان در چهار استان این کشور، ۱۵ متهم به جاسوسی برای موساد را دستگیر و اعلام کردند که فعالیت این جاسوسان موساد برای مدت یک سال زیر نظر بود و این افراد با موساد تبادل اطلاعات می‌کردند و در حال اقدام علیه امنیت ملی ترکیه بودند.

گفته می‌شود که این شبکه جاسوسی در حال جمع‌آوری اطلاعات از دانشجویان سوری و فلسطینی بویژه دانشجویان رشته‌های صنایع دفاعی، بودند. منابع رسانه‌ای اعلام کردند پس از آن‌که آنکارا به صورت رسمی از توقیف و بازداشت اعضای این شبکه جاسوسی موساد در خاک ترکیه خبر داد و اطلاعاتی در خصوص فعالیت اعضای این باند، منتشر کرد، یک هیأت از موساد به ترکیه سفر کرد تا در خصوص این امر به مقامات اطلاعاتی و امنیتی این کشور توضیح دهد.

اما مقامات رسمی رژیم صهیونیستی که اغلب به انتشار اخبار در خصوص دستگیری باندهای جاسوسی خود در دیگر کشورها، واکنشی نشان نمی‌دهند، این بار نیز سکوت پیشه کردند و پاسخی ندادند و تنها «رام بن باراک» نایب رئیس پیشین موساد و عضو کنونی کنست  مدعی شد که گزارش‌های ترکیه در این خصوص «مبالغه‌آمیز» است.

کد خبر 687723 برچسب‌ها ترکیه جاسوسی اسرائیل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ترکیه جاسوسی اسرائیل رژیم صهیونیستی اطلاعاتی ترکیه موساد در ترکیه فعالیت موساد افسران موساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۷۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

به گزارش ایسنا، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده