Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، در آیین گرامیداشت پانزدهمین سالگرد تاسیس شبکه پرس تی وی، ضمن قدردانی از زحمات مدیران و کارکنانی که برای بالندگی این شبکه در این سال‌ها تلاش کردند گفت: شبکه پرس تی وی از برندهای قابل احترام و قابل افتخار رسانه ملی و منظومه رسانه‌ای جمهوری اسلامی است که توانسته به خوبی جایگاه تاثیرگذارش را در حوزه بین‌الملل و در حوزه مخاطب خودش و همچنین فضای رسانه‌ای کشور اثبات و برندش را ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جبلی افزود: پرس تی وی شبکه‌ای کاملا شناخته شده است و علتش در نقطه‌ای است که رقبای ما در آن نقطه، امتیاز ندارند. پرس تی وی در امکانات مادی، قدرت پوشش جهانی، قدرت حقوقی بین المللی و دیگر حوزه‌های مادی مرتبط، از رقبای خود ضعیف‌تر و کم‌توان‌تر است. اما این شبکه و رسانه‌های جمهوری اسلامی نقطه قوتی دارند که هیچکدام از رقبای شبکه‌های رقیب ما از آن برخوردار  نیستند و آن امتیاز چیزی نیست جز انقلاب شکوهمند اسلامی مردم ایران که افتخار و ذخیره جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس صداوسیما ادامه داد: در واقع، گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمانی که از آن فرهنگ مقاومت، حمایت از مظلوم، صدای بی صدایان بودن و مقاومت در برابر اشغال و تجاوز از آن استخراج شده؛ چیزی است که رقبای ما از آن برخوردار نیستند.

جبلی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک نقطه عطف در تاریخ بشر بوده، افزود: انقلاب اسلامی در دوره معاصر پس از انبیا که تاریخ زندگی بشر را تغییر دادند، بارزترین و مهمترین اتفاق بود. اکنون آثار وجودی انقلاب اسلامی ایران و تاثیراتی که بر جغرافیایی سیاسی جهان و رفتارها، باورها، نگرش ها و رویکرد ملت‌های جهان بر جای گذاشته قابل انکار نیست به طوری که می‌توان گفت انقلاب اسلامی در هیچ جای جهان مجهول و ناشناخته نیست و تاثیرات خودش را بر جای گذاشته است.

انقلاب اسلامی، نقطه قوت رسانه‌های برون مرزی ایران

وی عنوان کرد: رانتی که شبکه‌های رسانه‌های جمهوری اسلامی از آن برخوردار هستند انقلاب اسلامی ایران و فرهنگ انقلاب اسلامی است. امتیاز و عقبه فکری و گفتمانی که رسانه‌های ما از آن برخوردار هستند چیزی است که فقط مختص رسانه‌های ماست و رسانه‌هایی که در این مدار و گفتمان قرار می‌گیرند از این امتیاز برخوردار هستند. ما باید این نقطه تفاوت و تمایز را عمیقاً باور داشته باشیم و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنیم. اگر به این نقطه تمایز توجه نکنیم، نه‌تنها رویشی نخواهیم داشت بلکه در صحنه رقابت عقب خواهیم افتاد.

جبلی گفت: اگرچه رقبای ما در عرصه مادی از ما جلوتر هستند، اما پیام انقلاب اسلامی و روح مقاومت برای مردم دنیا فارغ از دین، مذهب، جغرافیا، تاریخ و فرهنگ، پیامی جذاب و شنیدنی است. بدین ترتیب، رسانه‌های ما با تبعیت از گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان مقاومت طرفدار مظلومان و کسانی هستند که بر اثر ظلم، استکبار و استبداد جهانی، صدایشان به جایی نمی‌رسد. بنابراین این نقطه امتیاز ماست که باید قدر آن را بدانیم.

رئیس سازمان صدا وسیما گفت: در دوره تحولی جدید در رسانه ملی و تاکید بر دو شعار هویت محوری و عدالت گستری که بارها مطرح شده چیزی غیر از این نیست. ما باید هویت خودمان را به درستی در رسانه ملی تشخیص بدهیم و بر اساس آن هویت، اقدامات، برنامه‌ها و برنامه‌ریزی‌های خود را شکل دهیم. همچنین بر اساس سرفصل بسیار گسترده عدالت موظف هستیم عادلانه و با رویکرد منصفانه، تمام ظرفیت‌ها، توان‌ها و استعدادها و آنچه را که به بالندگی کشور کمک می‌کند اولا تشخیص داده و شناسایی کنیم و در قاب تصویر هم نشان دهیم. در عرصه جهانی هم به همین ترتیب؛ شعار هویت محوری و عدالت گستری برای رسیدن به پیشرفت شعاری است که فقط مختص شبکه‌های داخلی صدا و سیما نیست بلکه سرفصل و محور فعالیت‌های تمام منظومه رسانه‌ای رسانه ملی هست و خواهد بود.

اگرچه رقبای ما در عرصه مادی از ما جلوتر هستند، اما پیام انقلاب اسلامی و روح مقاومت برای مردم دنیا فارغ از دین، مذهب، جغرافیا، تاریخ و فرهنگ، پیامی جذاب و شنیدنی است

 

اهمیت و ارزش پیام رسانه‌های برون مرزی باید درک شود

جبلی گفت: ما باید بیشتر از اینها تلاش کنیم تا اهمیت، ارزش، تاثیر و ماندگاری پیام رسانه های برون مرزی خودمان را به عنوان یک افتخار و سرمایه برای جمهوری اسلامی و سازمان صدا و سیما درک‌ کنیم. بارها این جمله را از مرحوم طالب‌زاده می‌شنیدیم که می‌گفتند اگر فقط هزینه یک موشک بالستیک را خرج رسانه‌های برون مرزی کنید این رسانه‌ها متحول خواهند شد.

امیدوارم در این دوره جدید و با توجه به حاکم بودن نگاه بین‌المللی، امتی و استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی بتوانیم از این ظرفیت ها در سازمان و ظرفیت‌های بسیار ارزشمند در حوزه برون‌مرزی گاهای بزرگ‌تر و موثرتری را برداریم.

احمد نوروزی، معاون برون مرزی صداوسیما و مدیر شبکه پرس تی وی نیز در این مراسم با اشاره به شرایط رسانه ای که پرس تی وی در آن متولد شد، گفت: پانزده سال پیش، فضای رسانه‌ای که پرس‌تی‌وی در آن قدم گذاشت به طور کلی با آنچه امروز می بینیم تفاوت معناداری دارد. تقریباً در ابتدای راه اندازی پرس‌تی‌وی شاهد شرایطی بودیم که روایت عمومی در خصوص موضوعات جهانی در اختیار رسانه‌های جریان اصلی بود و از سوی دیگر رسانه‌های دارای برد گسترده که بتوانند نگاه‌های جایگزین را ارائه کنند چندان موجود نبودند.

رسانه‌های برون مرزی، چالشی برای رسانه‌های جریان اصلی

معاون برون مرزی صداوسیما گفت: با افتتاح العالم در حوزه عربی، یک روایت ثانویه از موضوعات جهانی توسط رسانه‌های جایگزین شکل گرفت و با پیدایش پرس‌تی‌وی فضایی فراهم آمد که این روایت جایگزین در حوزه انگلیسی زبان هم قابلیت انتشار داشته باشد و روایت غالب رسانه‌های جریان اصلی را به چالش بکشد.

نوروزی تاکید کرد: پرس تی وی توانست فضای رسانه‌ها را تغییر دهد و منجر به ارائه روایتی جایگزین شد به طوری که حتی باعث شد رسانه‌های جریان اصلی هم درصد بالاتری از روایت‌های انتقادی را در دستور کار خود قرار دهند.

وی گفت: در واقع، رسانه‌های جریان اصلی حداقل سعی می‌کنند تا به شکل کاملاً یک‌سویه موضوعات را پوشش ندهند. علی‌رغم وجود چند رسانه جایگزین، اما رسانه‌ای که توانست در کسوت رسانه‌های جایگزین، پیشتاز صنعت تلویزیونی باشد پرس تی وی بود. الهام‌بخشی پرس تی وی تا سال‌ها ادامه داشت و این رهبری روایت ثانویه از موضوعات جهانی را توانست به خوبی ادامه دهد.

 بارها این جمله را از مرحوم طالب‌زاده می‌شنیدیم که می‌گفتند اگر فقط هزینه یک موشک بالستیک را خرج رسانه‌های برون مرزی کنید این رسانه‌ها متحول خواهند شد

 

مدیر پرس تی وی با اشاره به مشکلات و محدودیت های پیش روی فعالیت پرس تی وی گفت: در گذر سال‌ها اتفاقات جهانی، به ویژه محدودیت‌ها و مسائلی که برای پرس تی وی خلق شد و شاید تا حدودی از اینکه پرس تی وی پیشروی روایت‌های ثانویه باشد، فاصله گرفتیم. کشورهای دیگر با سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه خود، موفق شدند مخاطبان خوبی را برای خود دست و پا کنند.

شکست تحریم‌ها و محدودیت‌ها علیه رسانه‌های برون مرزی

وی گفت: با این حال، اعمال محدودیت‌ها و تحریم‌ها قرار نیست همیشه همان شکل که وضع می‌شود تاثیرگذار هم باشد. در خصوص تحریم‌ها، شاید طراحی اولیه بر این است که تغییر رفتاری را در کشور مورد هدف ایجاد کنند و یا از مسیری که انتخاب کرده عدول کند. اما شاهد آن بودیم که این تحریم‌ها شکست خورد و در حوزه رسانه نیز این اتفاق افتاده است.

نوروزی ادامه داد: افزایش تحریم‌ها و محدودیت‌ها باعث شد تا پرس تی وی با کنار زدن محدودیت‌ها و تحریم‌ها، به شکل دیگر تاثیرگذاری خود را حفظ کند. درواقع، پرس تی وی از یک مقطعی وارد روایتگری سوم شد.

وی با اشاره به اینکه دوران روایت‌گری ثانویه سپری شده، افزود: ما در موارد متعدد، شاهد روایتگری سوم از سوی پرس تی وی بودیم که برای مثال می‌توانم به تجربه سال گذشته در جریان عملیات سیف القدس، جنگ ۱۱ روزه، اشاره کنم که می‌توانم بگویم تلویزیون پرس تی وی متفاوت‌ترین تلویزیون در جهان بود که این جنگ را پوشش داد. در این جنگ، تلویزیون‌های جریان اصلی که مشخص بود به چه شکل کار می‌کنند و در تلویزیون‌های جایگزین هم شاهد بودیم که تلاش می‌شد به گونه‌ای این مطلب ارائه شود که گویی دو سوی یک نزاع و زد و خوردی وجود دارد.

معاون برون مرزی افزود: در حالی که برای پرس تی وی منازعه به این شکل بود که این نبرد، نبرد بین یک اشغالگر و ملتی است که در حال مبارزه در برابر اشغال هستند. بنابراین، پرس تی وی در ۱۱ روز جنگ، به شکل کامل و مبسوط آنتن خود را به این جنگ و پوشش مجاهدت مبارزان فلسطینی در اراضی اشغالی اختصاص داد.

نوروزی ادامه داد: تاثیر این نوع روایتگری را می‌توانستیم در مخاطب هم ببینیم. در همان زمان، روزنامه‌نگاران آمریکایی توییت می‌زنند که اگر می‌خواهید لحظه به لحظه از آخرین اتفاقات فلسطین مطلع شوید پرس تی وی را دنبال کنید چون خود ما هم این شبکه را می‌بینیم.

مدیر پرس تی وی عنوان کرد: خاص بودن رسانه‌های معاونت برون مرزی به ویژه شبکه پرس‌تی‌وی از این حیث است که موضوعاتی را مورد توجه و اهتمام قرار می‌دهند که حقیقتا هیچ رسانه‌ای دیگری در دنیا آنها را پوشش نمی‌دهند. لذا ایده اولیه راه اندازی پرس تی وی این بود که برای مخاطب جهانی، یک روایت جایگزین از موضوعات جهانی ارائه شود و به مرور، به این سمت حرکت کردیم که در رسانه‌های برون مرزی به ویژه پرس تی وی، یک روایت ایرانی از موضوعات ایران، منطقه و جهان ارائه شود.

نوروزی گفت: فعالیت‌هایی که توسط رسانه‌های معاونت برون مرزی به عنوان پیشتاز این جبهه شروع شد و بعد هم توسط رسانه‌های مقاومت ها توانستند به قوت و قدرت ادامه دهند، این روند نیازمند یک بازتعریف جدی دارد چرا که با توجه به محدودیت‌های جهانی جدیدی که شکل گرفته، بتوانیم خودمان را برای مسیر آینده بتوانیم آماده تر کنیم.

پرس تی وی در ۱۱ روز جنگ، به شکل کامل و مبسوط آنتن خود را به این جنگ و پوشش مجاهدت مبارزان فلسطینی در اراضی اشغالی اختصاص داد. تاثیر این نوع روایتگری را می‌توانستیم در مخاطب هم ببینیم. در همان زمان، روزنامه‌نگاران آمریکایی توییت می‌زنند که اگر می‌خواهید لحظه به لحظه از آخرین اتفاقات فلسطین مطلع شوید پرس تی وی را دنبال کنید چون خود ما هم این شبکه را می‌بینیم

 

وی ادامه داد: در گذشته این حجم از محدودیت هایی که ما امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم وجود نداشت. زمانی می توانستند در انواع ماهواره ها و تلویزیون های کابلی حضور داشته باشید، دفاتر شبکه ها به راحتی فعالیت داشتند، در همه جا می توانستید خبرنگار داشته باشید و از همه مهمتر روی وب آزادی عمل قابل توجه داشتید. همه اینها در گذر سال ها و با توجه به عملکرد که رسانه های جبهه مقاومت، دچار مضایق و تنگناهای عجیب شده است؛ به شکلی که به دفعات متعدد بسیاری از دسترسی‌های ما قطع شد و با توجه به حاکمیت گسترده‌ای که روی وب اعمال می شود، تلاش گسترده‌ای صورت می گیرد که این پیام از طریق وب که یک مزیت رقابتی قابل توجه معاونت برون مرزی و پرس تی وی محسوب می‌شود انتشار پیدا نکند. در برخی از پلتفرم ها مثل گوگل و یوتیوب، این قضیه به وضوح مشهود است و فکر می کنم حدود هشت بار صفحه اصلی پرس تی وی در یوتیوب محدود و حذف شده است. در پلتفرم های دیگر که در ظاهر، صفحه شما موجود است اما اجازه انتشار پیام را با پلتفرم های پیچیده نمی‌دهند.

نوروزی گفت: همه این محدودیت ها نشان می دهد که مسیر ما، مسیر درست و دقیقی است و به همین دلیل، اجازه انتشار نگاه جایگزین را نمی دهند. ما باید در این حوزه، بررسی مجددی را انجام دهیم که البته در طی چند ماه اخیر کارهای خوبی شکل گرفته است.

وی افزود: به همان شکل که تحریم های اقتصادی و افزایش فشارها باعث یافتن راه‌های جایگزین برای کشورهای هدف شد، در حوزه رسانه هم افزایش فشارها منجر به یافتن مسیرهای جدیدی برای ما در پرس تی وی شد که تا قبل از آن حتی به آن فکر هم نمی‌کردیم.

اقدامات جدید برای محافظت از پیام رسانه‌های برون مرزی در فضای وب

وی با اشاره به اقدامات جدید معاونت برون مرزی با محوریت حفاظت از پیام گفت: اگر هدف بر این است که پیام جمهوری اسلامی در سطح جهانی منتشر نشود و پیچیده‌ترین اقدامات برای جلوگیری از انتشار صورت می گیرد، ما هم به نوبه خود، پیچیده ترین روش ها را به کار گرفتیم تا انتشار حداکثری پیام جمهوری اسلامی محقق شود. در این مدت کارهای نوینی انجام شده که می توانم بگویم ماهانه چند ده میلیون به مخاطب برون‌مرزی اضافه کرده است.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در این مراسم گفت: به عنوان عضو جدید دستگاه دیپلماسی و همکار شما در حوزه دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای، پانزدهمین سالگرد تاسیس شبکه بین المللی و معتبر پرس تی وی را خدمت یکایک اعضای پرتلاش و جهادگر این مجموعه تبریک عرض می کنم.

پرس تی وی، صدای مظلومان عالم

کنعانی افزود: شبکه پرس تی وی نه تنها صدای بی‌صدایان، بلکه صدای مظلومان و حق طلبان عالم است و معتقدم که در طول این سال‌ها به رغم همه مشکلات، تنگناها و شیطنت‌هایی که تلاش کردند مانع رسیدن صدای این شبکه به گوش افکار عمومی جهان شوند، به حمدالله پرس تی وی با قوت و اقتدار این کار را در تراز رسانه های بزرگ بین المللی انجام داد و امیدوار هستیم که با تلاش یکایک مجموعه پرتلاش و با انگیزه و جهادگر مجموعه پرس تی وی و صداوسیما، این صدا را به عنوان صدای مقاومت و مظلومان، در جهان رساتر باشد بتوانند وظیفه و رسالت جهانی خودش را به بهترین شکل به انجام برساند.

در این مراسم علیرضا خدابخشی معاون سیاسی و محسن برمهانی معاون سیما حضور داشتند و از و زینب مهنا همسر مرحوم نادر طالب زاده پژوهشگر و مجری صداوسیما تقدیر شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاونت برون مرزی پرس تی وی صداوسیما رسانه های جریان اصلی رسانه های برون مرزی معاونت برون مرزی جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی آن برخوردار موضوعات جهانی شبکه پرس تی پرس تی پرس تی بین المللی محدودیت ها رسانه ملی تحریم ها رسانه ای ظرفیت ها رقبای ما رسانه ها شبکه ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۰۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت

بازاریابی محتوا روشی فراتر از تبلیغات سنتی است؛ زیرا به‌جای تبلیغ مطلق محصولات یا خدمات، بر ارائه مطالب باارزش به مخاطب تمرکز دارد. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

بازاریابی محتوا نقش اساسی در ساخت یک حضور آنلاین قدرتمند و موثر دارد. این رویکرد به شما کمک می‌کند تا با خلق محتوای ارزشمند و مرتبط، اعتماد و اعتبار خود را در میان مخاطبان تقویت کنید زیرا این امکان را فراهم می‌آورد که برندها داستان‌ها و تجربیات خود را به اشتراک گذاشته و با مخاطبان خود در سطح شخصی‌تری ارتباط برقرار کنند، که این خود به تقویت روابط بلندمدت منجر می‌شود. دنیایی را تصور کنید که شامل بلاگ پست‌های مجذوب‌کننده، ویدیو‌های جالب و به‌روزرسانی‌های وسوسه‌انگیز رسانه‌های اجتماعیست. حالا تصور کنید که این محتواهای جذاب باعث افزایش تعداد مخاطبین وفادار به برند شما شود و کسب‌وکار آنلاین شما را مورد توجه بسیاری قرار دهد. اگر این‌ نتایج برای شما نیز جالب به‌نظر می‌رسد و قصد دارید بیزینس خود را ارتقا دهید، وارد دنیای بازاریابی محتوا، که کلید ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت است، شوید!
  آشنایی با پایه‌های بازاریابی محتوا
درک پایه و اساس بازاریابی محتوا (Content Marketing) برای پخش و انتشار محتواهای موفق ضروری است. بازاریابی محتوا شامل تولید و به‌اشتراک‌گذاری محتواهای ارزشمند، مرتبط و منسجم برای جذب مخاطبان هدف است. این روش بازاریابی، یک رویکرد استراتژیک است و به‌جای انتشار پیام‌های تبلیغاتی (Promotional Messages)، بر رساندن اطلاعات مفید تمرکز دارد. کسب‌وکارها با تولید محتوای ارزشمند می‌توانند باعث ساخت اعتماد و افزایش اعتبار برند شوند و در نتیجه، مشتریان بالقوه را به کسب‌وکار هدایت کند.
به‌عنوان‌مثال، یک برند لباس می‌تواند بلاگ پست‌هایی در مورد ترند‌های مد یا نکاتی درباره استایل تولید کند؛ این محتواها علاوه‌بر جذب مخاطب، باعث تبلیغی غیرمستقیم از محصولات برند خود نیز می‌شود. درک اصول بازاریابی محتوا به کسب‌و‌کارها کمک می‌کند تا محتوایی ایجاد کنند که مخاطبان هدف را به‌خود جلب کند و نتایج دلخواه را به‌دنبال داشته باشد.
  ارتباط بین بازاریابی محتوا و سئو
بازاریابی محتوا و سئو (Search Engine Optimization) همبستگی قدرتمندی دارند. یک محتوای باکیفیت که به‌خوبی برای موتورهای جستجو بهینه شده است، می‌تواند در نتایج جستجو رتبه‌های بالاتری را به خود اختصاص دهد. با قراردادن کلماتِ کلیدی (Keywords) مرتبط درون محتوا، درک و ایندکس‌کردن صفحه برای موتورهای جستجو آسان‌تر می‌شود. این امر، شانس دیده‌شدن محتوا را برای مشتریان بالقوه افزایش می‌دهد و ترافیک ارگانیک را به وب سایت هدایت می‌کند.
  تولید یک استراتژی بازاریابی محتوا
تدوین یک استراتژی بازاریابی محتوا برای توزیع موفق محتوا ضروری است؛ این استراتژی به برندها اجازه می‌دهد تا محتوای خود را با نیازها و ترجیحات مخاطب هدف خود هماهنگ کنند و باعث تأثیر حداکثری و تعامل بیشتر شوند. یک استراتژی خوب شامل مشخص‌کردن اهداف و پرسونای مخاطب هدف، استفاده درست از کلمات کلیدی مرتبط و ساخت یک تقویم محتوا (Content Calendar) است. تیم تولید محتوا نقش حیاتی در بازاریابی محتوایی ایفا می‌کند، زیرا مسئولیت خلق محتواهای جذاب و معتبر را بر عهده دارد. این محتوا می‌تواند شامل مقالات، ویدیوها، پست‌های وبلاگ و بیشتر باشد که همگی با هدف افزایش آگاهی برند و تقویت ارتباط با مشتریان تولید می‌شوند.
به‌عنوان‌مثال، اگر یک برند بخواهد محتوای خود را به نسل هزاره (Millennials) که به محصولات سازگار با محیط زیست علاقه‌مندند برساند، استراتژی که تیم محتوا در پیش می‌گیرد، ممکن است شامل تولید محتوای رسانه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها و ویدئوهایی متمرکز بر زندگی پایدار باشد. با توسعه یک استراتژی، برندها می‌توانند توزیع محتوای خود را بهینه کنند و در نتیجه شناخت برند خود را افزایش و نرخ تبدیل را بهبود ببخشند.
    انواع مختلف محتوا برای یک کمپین موفق
کمپین‌های محتوایی موفق از محتواهای متفاوتی تشکیل شده‌اند و مخاطبان هدف را درگیر خود می‌کنند. این موارد می‌تواند شامل بلاگ پست، ویدئو، اینفوگرافیک، پادکست، پست رسانه‌های اجتماعی و محتوای تعاملی باشد. بلاگ پست‌‌ها برای ارائه اطلاعات عمیق مورد استفاده قرار می‌گیرند، در حالی که ویدیوها توجهات را به خود جلب و داستان‌های گیرایی را بیان می‌کنند.
اینفوگرافیک‌ها، داده‌ها را به‌صورت بصری و به شکل نمودار یا جدول ارائه می‌دهند؛ پادکست‌ها در فرمت صوتی،  مطالب جذابی را ارائه می‌کنند و پست‌های رسانه‌های اجتماعی به معرفی برند و ارتباط با مخاطبان کمک می‌کنند. محتواهای تعاملی، مانند آزمون‌ها یا ماشین‌حساب‌ها، مخاطبان را به مشارکت فعال و تعامل تشویق می‌کنند. استوری تلینگ یا داستان‌سرایی یکی دیگر از روش‌های موثر در بازاریابی محتوایی است؛ زیرا به برندها این امکان را می‌دهد که ارتباط عمیق‌تر و معنادارتری با مخاطبان برقرار کنند. داستان‌ها قادرند احساسات را برانگیخته و حافظه‌ی بلندمدت مخاطبان را تحریک کنند، که این امر می‌تواند منجر به وفاداری و اعتماد بیشتر شود. به‌کارگیری داستان‌سرایی در استراتژی‌های محتوا سبب می‌شود تا پیام‌های بازاریابی به شکلی جذاب‌تر و ماندگارتر ارائه شوند و در نتیجه، داستان‌سرایی به عنصر کلیدی در شکل‌دهی و تقویت هویت برند تبدیل می‌شود. با استفاده از انواع مختلف محتوا، برندها می‌توانند به‌طور موثر به مخاطبان هدف خود در چندین پلتفرم دسترسی پیدا کرده و با آنها ارتباط برقرار کنند.
  چگونگی اندازه‌گیری میزان موفقیت تلاش‌های بازاریابی محتوای شما
اندازه‌گیری میزان موفقیت عملکرد بازاریابی محتوای شما برای یک ارزیابی استراتژیک و بهبود نقص‌ها بسیار مهم است. یکی از راه‌های اندازه‌گیری میزان موفقیت، ردیابی ترافیک وب‌سایت و متریک‌های تعامل، مانند بازدید از صفحه، زمان حضور در سایت و نرخ پرش (bounce rate) است. این معیارها اطلاعاتی مفید در مورد میزان جذب و حفظ بازدیدکنندگان توسط محتوای شما ارائه می‌دهند.
معیار مهم دیگر نرخ تبدیل (Conversion rate) است؛ این معیار درصد بازدیدکنندگانی را که اقداماتی مانند ثبت‌نام در خبرنامه یا خرید را انجام می‌دهند، اندازه‌گیری می‌کند. با تجزیه‌وتحلیل این معیارها، می‌توانید تشخیص دهید که چه محتوایی برای مخاطبان شما جذاب بوده است و استراتژی خود را براساس آن تنظیم کنید.
    نقش رسانه‌های اجتماعی در بازاریابی محتوا
رسانه‌های اجتماعی بخشی جدایی‌ناپذیر از توزیع محتوا هستند. این رسانه‌ها، پلتفرمی را برای برندها فراهم می‌کنند تا محتوایشان را با مخاطبانی متنوع و فراوان به اشتراک بگذارند. با استفاده از گزینه‌هایی که توسط رسانه‌های اجتماعی برای دسترسی به مخاطبان و هدف‌گذاری آن‌ها ارائه شده است، صاحبان کسب‌وکار می‌توانند محتوای خود را باتوجه به دموگرافیک و علایق خاص مخاطبِ هدفِ خود تنظیم کنند.
علاوه‌براین، رسانه‌های اجتماعی امکان تعامل مستقیم با مخاطبان را از طریق نظرات، لایک‌ها و اشتراک‌گذاری‌ها فراهم می‌کنند. این تعامل به معرفی برند و ساخت اعتبار کمک می‌کند. به‌عنوان‌مثال، یک شرکت می‌تواند مقالات یا ویدیوهای آموزنده مرتبط با حوزه فعالیت خود را پست کند و ازاین‌راه اعتبار برند خود را افزایش دهد.
  ساخت تقویم محتوا و زمان بندی انتشار
برای توزیع مؤثر محتوا، ایجاد یک تقویم محتوا و زمان‌بندی انتشار بسیار مهم است. این ابزار به سازماندهی و برنامه‌ریزی استراتژی محتوای شما کمک می‌کند. یک تقویم محتوا به شما این امکان را می‌دهد تا موضوعات، فرمت‌ها و تاریخ انتشار محتوای خود را از قبل به‌طورکامل برنامه‌ریزی کنید. ساخت تقویم محتوایی، یکپارچگیِ فعالیت شما را تضمین و کمک می‌کند تا از مسیر خود خارج نشوید.
علاوه‌براین، داشتن یک برنامه زمان‌بندی انتشار، محتوای منظمی به مخاطبان ارائه می‌دهد؛ این موضوع به بهبود تعامل و ایجاد حس انتظار در مخاطبان برای محتوای بیشتر کمک می‌کند. به عنوان مثال، اگر شما یک آژانس بازاریابی هستید، تقویم محتوای شما برای همسویی با اهداف کلی بازاریابیتان، از نظر استراتژیک، می‌تواند شامل بلاگ پست‌ها، به‌روزرسانی‌های رسانه‌های اجتماعی و خبرنامه‌های ایمیلی باشد.
    بازآفرینی محتوا برای تأثیر حداکثری
وقتی نوبت به توزیع محتوا می‌رسد، بازآفرینی محتواهای قدیمی (repurposing content) می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی داشته باشد. بازآفرینی محتوا شامل تطبیق و قالب‌بندی مجدد محتوای موجود برای افزایش طول عمر آن و دستیابی به مخاطبان بیشتر است. به‌طورمثال، تبدیل یک بلاگ پست به یک اینفوگرافیک یا ویدیو می‌تواند به جلب‌توجه انواع دیگری از مخاطب کمک کند. بازآفرینی محتوا علاوه‌بر به‌حداکثررساندن دسترسی به آن، طول عمر محتوا را با هدف‌قراردادن در پلتفرم‌ها و رسانه‌های مختلف افزایش می‌دهد.
با تغییر قالب ایده‌های قبلی، برندها می‌توانند خود را برطبق اولویت‌های مخاطبان مختلف جلو ببرند و تعامل با مخاطبان را افزایش دهند. علاوه بر این، در بازآفرینی محتوا به‌جای شروع از صفر، مطالب ازقبل‌تهیه‌شده استفاده می‌شود؛ بنابراین، این روش امکان تولید محتوای مقرون‌به‌صرفه اما کارآمد را نیز فراهم می‌کند.
  اهمیت ثبات و اصالت در بازاریابی محتوا
ثبات و اصالت در بازاریابی محتوا، اصولی اساسی‌اند. ثبات، یک برند با هویت منسجم و قابل تشخیص را ایجاد می‌کند؛ انسجام به مخاطب کمک می‌کند که راحت‌تر با برند ارتباط برقرار کند و آن را به خاطر داشته باشد. اصالت، این تضمین را می‌دهد که محتوا ارزش و شخصیت واقعی برند را بازتاب می‌دهد و اعتماد و اعتبار می‌سازد. با حفظ لحن، صدا و سبک بصری ثابت در سراسر پلتفرم‌ها، بازاریابان محتوا می‌توانند حضوری قوی داشته باشند و شناخت برند به مخاطبان را بهبود بخشند.
به‌عنوان‌مثال، استفاده مداوم از طرح رنگ، لوگو و فونت‌های مشابه در محتوای بصری به تقویت تصویر برند کمک می‌کند. اصالت همچنین مخاطبان هدف را جذب برند می‌کند و به آن‌ها اطلاعات مرتبط و ارزشمندی می‌دهد. با ثابت و اصیل نگه داشتن محتوا، برندها می‌توانند به طور موثر مخاطبان را مجذوب خود کنند و به نتایج بهتری دست یابند.
  ادغام بازاریابی محتوا با سایر شاخه‌های بازاریابی
برای به حداکثر رساندن دسترسی مخاطب و تأثیر بر آن‌ها، ادغام بازاریابی محتوا با سایر شاخه‌های بازاریابی حیاتی است. شرکت‌ها می‌توانند با ترکیب بازاریابی محتوا با بسترهایی مانند رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی و تبلیغات، پیام خود را تقویت کنند و مخاطبان بیشتری را درگیر خود کنند.
برای‌مثال، یک شرکت می‌تواند یک پست وبلاگ را در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کند تا خوانندگان بیشتری را جذب کند. علاوه‌بر این، قراردادن لینک‌های محتوای مرتبط در ایمیل‌ها یا تبلیغات صورت‌گرفته می‌تواند ترافیک را به وب سایت شرکت هدایت کند. ادغام بازاریابی محتوا با رسانه‌های دیگر امکان یک استراتژی بازاریابی منسجم و جامع را فراهم و از بازگشت سرمایه بیشتر اطمینان حاصل می‌کند.
  مروری بر بازاریابی محتوا و اهداف آن
بازاریابی محتوا نقش مهمی در ایجاد یک حضور آنلاین پرقدرت دارد. با تولید و به‌اشتراک‌گذاری محتوای ارزشمند، مرتبط و جذاب، کسب‌وکارها می‌توانند مخاطبان هدف را جذب و خود را به عنوان برندی قابل اعتماد در حوزه فعالیت موردنظر معرفی کنند. بازاریابی محتوا روشی فراتر از تبلیغات سنتی است؛ زیرا به‌جای تبلیغ مطلق محصولات یا خدمات، بر ارائه مطالب باارزش به مخاطب تمرکز دارد.

دیگر خبرها

  • اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • پیام راموس برای رئالی‌ها