Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود وعده بایدن مبنی بر ممنوعیت حفاری چاه نفت در خلیج مکزیک و آلاسکا, به تازگی مجوز حفاری چاه‌های نفت در ۱۱ حوزه نفتی در این مناطق صادر شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ تصمیم اخیر دولت آمریکا در ارائه مجوز استخراج نفت از خلیج مکزیک و سواحل جنوبی آلاسکا که برخلاف وعده‌های انتخاباتی بایدن در دستور کار قرار گرفته، با مخالفت حامیان محیط زیست روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این برنامه دولت آمریکا قصد دارد تا 11 حوزه نفتی در این مناطق را برای بهره‌برداری واگذار کند. البته این تصمیم هنوز نهایی نشده است.

این تصمیم در حالی اتخاذ می‌شود که جو بایدن در جریان مناظره با برنی سندرز دیگر داوطلب نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری 2020 تأکید کرده بود که دیگر در زمین‌های فدرال و فلات قاره حفاری نخواهد شد. حامیان محیط زیست معتقدند که رئیس جمهور ایالات متحده از وعده انتخاباتی خود مبنی بر ممنوعیت حفاری نفتی در خلیج مکزیک و آلاسکا عقب‌نشینی کرده است.

حامیان محیط زیست معتقدند که استخراج نفت از این حوزه‌ها مانع از دستیابی دولت بایدن به هدف کاهش 50 درصدی تولید دی‌اکسید کربن تا سال 2030 خواهد شد.

guardian نوشت, این دومین تصمیم ضد محیط زیستی دولت آمریکاست, هفته گذشته نیز دیوان عالی آمریکا نحوه اعمال قانون ضد آلودگی هوا برای کاهش انتشار دی‌اکسید کربن از نیروگاه‌ها را محدود کرد. به دنبال این رأی نظارت ادارات محیط زیست این کشور در نظارت بر واحدهای‌های آلاینده و تعیین حدود انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحد‌های صنعتی این کشور از جمله نیروگاه‌های گاز و زغال سنگ محدود خواهد شد.

در حالی‌که دولت بایدن با افزایش بی‌سابقه قیمت بنزین دست و پنجه نرم می‌کند و در برخی ایالت‌های آمریکا قیمت بنزین به بالاترین حد خود رسیده است، بایدن با بیان اینکه "اکنون زمان جنگ و خطر جهانی است"، از شرکت‌های اداره کننده جایگاه‌های سوخت این کشور خواست تا قیمت بنزین را کاهش دهند.

نتایج آخرین نظرسنجی‌های دانشگاه هاروارد و مؤسسه افکارسنجی هریس نشان می‌دهد که 71 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی‌ها با نامزدی مجدد بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2024 مخالف و تنها 29 درصد موافق آن هستند.

اروپایی‌ها به سیاست‌ رسیدن به "کربن صفر" پشت می‌کنند! افزایش بی‌سابقه انتشار گازهای گلخانه‌ای/چین، آمریکا و اتحادیه اروپا دارای بیشترین آلایندگی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران های محیط زیست آلودگی هوا بایدن بحران های محیط زیست آلودگی هوا بایدن محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس؛ رئیس پژوهشکده مطالعات مکران دانشگاه هرمزگان و دبیر کنفرانس گفت: این کنفرانس با محور‌های تبارشناسی، حفاظت و تنوع زیستی، ژنتیک و زیست فناوری، زیست شناسی، بوم شناسی و جغرافیایی زیستی، تکثیر و پرورش، فیزیولوژی و تغذیه، تکنولوژی صید، مدیریت صید و ارزیابی، توسعه پایدار، اقتصاد دریامحور، فرآوری محصولات شیلاتی، ایمنی غذایی، ماهیان زینتی و بهداشت و بیماری‌ها است.
یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران از صبح امروز آغاز شده است و تا فردا پنج شنبه ششم اردیبهشت ادامه دارد.
ایمان سوری نژاد افزود: در این کنفرانس دو روزه نشست‌های تخصصی پرورش ماهی در قفس، تولید، اشتغال پایدار جوامع محلی، امنیت غذایی، بازمهندسی ساختار استخر‌های پرورش میگو به منظور ارتقای مدیریت بهداشتی مزارع و بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان نیز برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه پژوهشکده مطالعاتی مکران در سیریک راه اندازی می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هماهنگی بین جوامع علمی و دانشگاهی با تولید کنندگان و بهره وران است.
سوری نژاد افزود: در پژوهشکده مکران ظرفیت‌های منطقه برای افزایش و جهش تولید بررسی می‌شود.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران نیز با اشاره به اینکه تنوع زیستی ماهیان در خلیج فارس بین هشتصد تا ۹۰۰ گونه است، گفت: همچنین در دریایی عمان بیش از هزار و ۵۰ نوع تنوع زیستی ماهیان وجود دارد.
سهیل یکدلی با بیان اینکه ۳۰۰ نوع تنوع زیستی ماهیان در آب‌های داخلی ایران وجود دارد، افزود: هرمزگان بعلت همجواری با سواحل سهم قابل توجهی در این تنوع زیستی دارد.
وی گفت: انجمن ماهی شناسی ایران همراستا با سیاست‌های کلی نظام مبنی بر توسعه دریامحور، این کنفرانس‌ها را برای به حداقل رساندن آسیب‌های محیط زیست برگزار می‌کند.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران با اشاره به اینکه، پرورش ماهی در قفس به حفظ زیست بوم دریایی کمک می‌کند، افزود: صید کوسه ماهی‌ها یک خطر برای این گونه از ماهیان است.
یکدلی گفت: پرورش ماهی تیلاپیلا در هرمزگان موجب انقراض و جایگزین ماهیان بومی هرمزگان می‌شود و به ماهیان زیست بوم استان ضرر‌های غیرقابل جبرانی وارد می‌کند.
نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد و قشم در شورای اسلامی نیز گفت: از ۱۳ شهرستان هرمزگان، ۹ شهرستان ساحلی است که این نشان از ظرفیت‌های بالا در زمینه‌های دریامحور، تجارت و گردشگری دریایی و صیادی این استان دارد.
احمد مرادی با بیان اینکه صید و صیادی تقریبا صد درصد مردمی است، افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه به مساله زیست بوم منطقه توجه شده است که به اشتغال و ماندگاری جمعیت در سواحل و جزایر کمک می‌کند.

بیشتربخوانید:ممنوعیت صید برخی آبزیان در آب‌های هرمزگان
وی گفت: تکلیف قانونی دولت در برنامه ششم پرورش ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس است که در بهترین حالت ۲۰ هزار تن تولید شده است.
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان هم گفت: دریامحوری یکی از پایه‌های رونق اقتصادی است و بخش خصوصی در زمینه آبزیان فعالیت‌های خوبی داشته است.
محمدرضا صفا افزود: برای حفظ ذخیره گاه آبزیان طرح‌های پرورش ماهی در قفس و ساخت مکان‌های ذخیره سازی و لاروگیری صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا