Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مجری طرح احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع با اشاره به همكاری و تعامل میان مدیران وزارتخانه‌های نیرو، صمت و صنایع معدنی در زمینه احداث نیروگاه توسط صنایع، گفت: به طور كلی دوره پیشبرد احداث نیروگاه كه 14 تا 18 ماه به طول می‌انجامد، با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های انجام شده به 6 ماه كاهش یافت كه در نوع خود ركورد محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت نیرو (پاون)،"سید زمان حسینی" در خصوص روند اجرایی احداث نیروگاه‌ها، اظهار کرد: دوره پیشبرد شامل انتخاب مشاور، انجام مطالعات اولیه، انتخاب ساختگاه، مطالعات شبكه، مطالعات و اخذ مجوزهای محیط‌زیست، مجوزهای پدافند غیرعامل، تامین آب و سوخت پروژه، تامین مالی و انتخاب پیمانكار است.
وی افزود: در 14 ساختگاه نیروگاهی به طور میانگین شاهد پیشرفت 60 درصدی برنامه اجرای نیروگاه‌ها در مرحله پیشبرد هستیم كه از این میان عملیات اجرایی 5 نیروگاه شامل آلومینیوم المهدی، چادرملو، گل گهر سیرجان، معادن و فلزات نیروگاه سمنان و فولاد خوزستان آغاز شده و حتی نخستین واحد از این مجموعه در نیروگاه سمنان در ماه جاری و واحد دوم آن نیز به فاصله 45 روز بعد وارد مدار خواهد شد.
حسینی یادآور شد: از میان این نیروگاه‌ها، پیشرفت فیزیكی دو نیروگاه در ساختگاه‌های سمنان شامل دو واحد 183 مگاواتی گازی كه در ادامه یك واحد  170 مگاواتی بخاری نیز به آن اضافه می‌شود و فولاد مباركه شامل دو واحد 307 مگاواتی گازی كه در ادامه یك واحد 300 مگاواتی بخار نیز در كنار آن ساخته می‌شود، بیشتر از بقیه بوده است.
مجری طرح احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع با بیان اینكه نیروگاه‌های صنایع معدنی بر اساس تفاهم‌نامه وزارتخانه‌های نیرو و صمت احداث می‌شود، تصریح كرد: طبق تفاهم‌نامه اولیه، حداقل 10 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید توسط سرمایه گذاران صنعتی و معدنی كشور احداث می‌شود.
حسینی با اشاره به استقبال صنایع از فرصت به وجود آمده در این زمینه خاطرنشان كرد: با استقبال صورت گرفته، ظرفیت مورد تقاضا برای احداث نیروگاه در شروع تفاهم‌نامه 10 هزار مگاوات بود كه در یك مرحله به 12 هزار و در حال حاضر به 16 هزار و 500 مگاوات افزایش یافته است.
وی همچنین با یادآوری اینكه در فروردین‌ امسال تفاهم‌نامه احداث نیروگاه‌ها توسط صنایع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و پشتوانه قانونی به خود گرفت، افزود: بر این اساس وزارتخانه‌های نیرو، صمت و نفت ملزم به اجرای آن شدند.
بر پایه این گزارش، طرح احداث  نیروگاه توسط صنایع با هدف تامین برق پایدار و مستمر برای این صنایع معدنی به صورت خود تامین است، یعنی به عبارتی دیگر صنایع بتوانند خودشان برق موردنیاز خود را تامین و برق مازاد خود را به شبكه سراسری تزریق كنند.
همچنین با توجه به پیش‌بینی احداث 14 پروژه در 15 استان كشور، این پروژه‌ها در استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اصفهان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، كرمان، مركزی و هرمزگان احداث خواهد شد.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نیروگاه نیروگاه توسط صنایع احداث نیروگاه هزار مگاوات نیروگاه ها تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد

قلعه سری سرپرست معاونت تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت:واحد ۳ بخار نیروگاه شهید سلیمی نکا به منظور انجام تعمیرات میاندوره‌ای و ارتقاء آمادگی برای تولید پایدار انرژی در فصل تابستان از مدار خارج شد.

او افزود: این واحد در آستانه آغاز پیک مصرف، طبق برنامه زمانبندی به مدت ۱۷ روز تحت عملیات تعمیرات میاندوره‌ای قرار می‌گیرد.

قلعه سری گفت: در طول تعمیرات این واحد علاوه بر فعالیت‌های معمول در تعمیرات میاندوره ای، تعمیرات اساسی اف دی فن‌ها (فن تامین کننده هوای بویلر) ۱ و ۲ و تعمیرات اساسی، اصلاح و ماشین کاری نشیمنگاه پمپ آب دریای شماره یک نیز انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد